27 листопада 2012 14:17
3

Браун ИДЕЙЕ: "Жаль, что Милевский может покинуть клуб. Но руководство видит ситуацию в целом...""

Один із героїв київського дербі в ексклюзивному інтерв’ю «УФ» поділився враженнями щодо матчу

— Брауне, по завершенні матчу Олег Блохін сказав, що цей поєдинок був найкращим для «Динамо» під його орудою. Погоджуєтеся з цією думкою?
— Головне, що змогли здобути перемогу й потішити наших уболівальників великою кількістю забитих м’ячів. А чи був цей матч найкращим? Не знаю, це вам, журналістам, оцінювати.

— Особисто в мене склалося враження, що такої впевненої перемоги не було, якби в свою силу зіграв «Арсенал». На контрасті з поєдинком тижневої давнини проти «Шахтаря» ваш суперник виглядав дуже непереконливо…
— Це ваша думка, а ось мені не здалося, що «Арсенал» зіграв одверто погано: це — хороша команда, яка намагалася нав’язати нам боротьбу. Зрештою, ми були сильніші. Перемога 4:0 — це, вважаю, констатація нашої сили, а не слабкості нашого суперника. На даному етапі ми — кращі, ось і все.

— Останнім часом на вашу адресу лунає критика: мовляв, Ідейє збавив оберти порівняно зі стартом сезону. Підтвердженням цього були й кілька виходів у основі вашого прямого конкурента Марко Рубена. Як власні кондиції може оцінити особисто Браун Ідейє?
— Забивати в кожному матчі не під силу, мабуть, нікому. Так само, як і ніхто не застрахований від певних спадів. Тим не менше, не погоджуюся з тим, що нині перебуваю в поганій фізичній формі — в мене цілком нормальні, бойові кондиції, тому не завжди розумію подібні вислови на свою адресу.

— Якщо відверто, то в поєдинку з ПСЖ ви продемонстрували ледь не найгіршу гру в сезоні, майже не нав’язавши боротьбу Алексу та Тьяго Сілві й не створивши жодного голевого моменту…
— Для центрального форварда, який виступає на вістрі, найголов­ніше — це підтримка. Якщо немає передач із глибини, якщо немає загострювальних пасів на вільний прос­тір — не буде й влучень у ворота. Мені, як і будь-якому нападнику в світі, надважливий саме цей компонент.

— Роблю висновок, що в поєдинку з французами належної підтримки ви не відчували…
— Усім було складно проти команди рівня ПСЖ, нам десь не вистачало руху, тому й моментів у мене не виникало.

— У грі з «Арсеналом», судячи з вашого подвійного успіху, півзахист працював краще?
— Ну, перший м’яч забив не після гострого пасу, а на добиванні, а другий — це й справді більшою мірою заслуга Дуду, який віддав ідеальну передачу.

— Тиждень тому ви не без пригод поверталися до Києва з американського Маямі, де провели поєдинок за національну збірну та навіть відзначилися голом. Візит у збірну після тривалої перерви надав натхнення?
— Певною мірою, так. Був щасливий, що мої успішні виступи в Україні нарешті помітили наставники збірної Нігерії.

— Брауне, останнє запитання стосуватиметься післяматчевих подій. Як відреагували на новину про те, що Артема Мілевського виставлено на трансфер, і він, радше за все, залишить «Динамо» взимку?
— Якщо чесно, то мені шкода, що Мілевський може залишити наш клуб. На мою думку, він — дуже класний футболіст. Інша справа, що керівництво бачить ситуацію в цілому і, не маю сумнівів, ухвалить правильне рішення.

Гліб КОРНІЄНКО, «Український футбол».

Браун, зачем Ирокез сбрил? ) Ты ж - воин! )
Сховати
http://www.youtube.com/watch?v=mC2Wa5hhwss
http://www.youtube.com/watch?v=mC2Wa5hhwss