20 серпня 2012 13:05
28

Олег ОРЕХОВ: "Я нарушения на Милевском не увидел"

Экс-арбитр ФИФА Олег Орехов считает, что Милевский симулировал

После матча с "Ворсклой" Милевский высказывал лайнсмену претензии, считая, что сфолили на нем в штрафной, а не до нее, и должен был быть пенальти.

"Я там вообще нарушения не увидел, — сказал нам экс-арбитр ФИФА Олег Орехов. — Мне показалось, что Милевский симулировал. Это заслуживало желтой карточки Артему и свободного удара в другую сторону. Я говорю о действиях ногами. Ногами защитник не нарушал. Что касается рук, не было видно, задерживают динамовца или нет. А эти моменты — до линии, за линией — всегда сложные. Тем более если они в динамике. Наверное, арбитр полагал, что была задержка ногой. Если же ассистент помог ему отменить это решение, то, видимо, была зафиксирована задержка рукой в момент, когда Милевский принимал мяч — за пределами штрафной. А уже почувствовав эту задержку, Артем начал входить в штрафную и падать. Но падал он так, словно его сбили по ногам, а не задержали за корпус. У Милевского имидж игрока, который чаще симулирует, чем на нем нарушают. Поэтому, может, даже если и есть нарушения, они воспринимаются сквозь призму симуляций. Слишком его падения картинны".

"Это работа бригады, — комментирует взаимодействие судей Орехов. — Лучше принять общее правильное решение, чем будет кто-то упертый и настоит на неправильном". 

Орехов ви нам не нагадаєте чого вас дискваліфікували в УЕФА?судя по вашим провмовам після того як вас викинули з судівства,ви стали отримувать зарплату на ахмет каналі-(((((бандитам нема чого інтервью роздавати.
Сховати
Да не кипятись.)Ну реально пеналя не было.
Сховати
Странно, даже циганык увидел
Сховати
Циганык в обще напоминает журналиста из желтой прессы.
Євгеній я вам нагадаю що цей злодій(а він злодій згідно рішенню УЄФА)казав після матчу з кротами,що вакс відсудив гарно,і видалення Гармаша було правильним.і взагалі його денісов тягає як єкспериа коли треба щось проти ДК чи Суркіса сказати,ВІН НЕ МАЄ МОРАЛЬНОГО ПРАВА ЩОСЬ КАЗАТИ,БО ВІН НЕЧЕСНА ЛЮДИНА.а я наприклад бачив ЩО ПОРУШЕННЯ НА МІЛІ БУЛО,ну і що з того.......
Сховати
Я не говорю кто злодей кто нет просто на Миле если нарушение и было то за штрафной.Кроме того ето не суть важно так как команда играло как куски говна.
Молодчинка!
Сховати
Добре.але мова йшла тількі про вью Орехова,а не про погану гру ДК,чи Сьоміна і т.д.Я вважаю що порушення було.і що слова цього "експерта" як пінімум марево.бо він вже був спійманий на брехні.Але тим не менш -3 від кротів вже є-((,а все інще другорядне.
Відкрийте тайну хто Молодчинка,і чому?
Сховати
Ви,бо заставили Євгена викусить!)
Сховати
В чем заключается "выкусить"?
Сховати
Євген не заводьтесь-),ми ж за одну команду переживаємо(я надіюсь-)так що нам залишається тількі ВІРИТИ І СПОДІВАТИСЬ!
Дякую друже(вибачте якщо це фамільярдно до вас).Нехотів до матча про це розповідать,але фіг з ним.....вчора зустрічав б Борисполі родичів,рейс з Дюсельдорфа,так як на Гладбах рейсу нема.і як раз з татом зустріли наше ДК,яке чекало на відліт до Дюсельдорфу,поруч стояв Чубаров,нук батя приблизно з ним одного віку.ТАЙ ЩЕ ПРИ союзі з ним декілька раз перетинався,ну і запитав в лоб щож за фігня з командою творитсься?.....я ми такої відповіді не чекали,якщо б повторити декілька слів,то відразу довічний БАН від Сідаша-)))90% на адресу Сьоміна,ну і трошки Суркісу перепало,за терпіння по відношенню до Шпалича і деяких трансверів,і що за 43роки праці в ДК такого бардака не було НІКОЛИ!ясно що це все субьєктивно,АЛЕ ДИВЛЯЧИСЬ НА ГРУ(точніше її відсутність)команди і якщо згадати вью Алієва,то ясно ЩО ДИМУ БЕЗ ВОГНЮ........-(((((((((((((
Але це як на мене не саме погане,ще він сказав що що навідміну від першого свого тренерства,зараз палич без Ігоря і шагу не ступить,вплоть до складу...-(((9і на трансвери ні якого впливу не має..виходить якійсь ПОВНИЙ ТУПІК МЛЯ-((((
Орехов пожизненно дисквалифицирован за нечистоплотность в профессии.В нормальных странах у таких даже интервью не берут...