21 березня 2012 20:32
4

Выезд болельщиков в Донецк на игру "Шахтер" – "Динамо"

Футбольний клуб «Динамо» (Київ) організовує поїздку на матч 26-го туру чемпіонату України «Шахтар» (Донецьк) – «Динамо» (Київ), який відбудеться 7 квітня 2012 року у Донецьку на «Донбас-Арені».

Поїздка здійснюватиметься на комфортабельних автобусах. Орієнтовна вартість поїздки – 300,00 грн. Окремо сплачується вартість квитка на матч – 20,00 грн.

Всі бажаючі мають подати попередню заявку на поїздку у Фан-клуб ФК «Динамо» Київ (м. Київ, вул. Грушевського, 3).

Прийом заявок триватиме до 1 квітня 2012 року – за телефонами: (044) 5970015, 5970016

Щодо індивідуального придбання квитків на даний матч інформація надійде пізніше – стежте за повідомленнями на офіційному сайті клубу.

Поехал бы с удовольствием, если б только знать что вновь не будут обращаться как с быдлом, довезли прошлый раз за 20 км от Донецка, остановили всю колону в поле, где не было ни покушать ни в туалет нормально сходить, ни выпить ничего, и продержали как стадо пол дня. За час до матча завезли на "ДА" и после матча сразу опять в дорогу. Это был кошмар, кто ездил поймёт!
Сховати
Мы ездили на ответку полуфинала кубка УЕФА с кротами. Тоже автобусы остановились хрен знает где за городом. Но мы и ещё много других единомышленников просто сели в маршрутку и поехали в Донецк. А там уже спокойно пошарились по городу, потом зашли на стадион, а после матча сели в наш автобус, который уже был возле стадиона.
Та ні, в одну сторону! З Донецька ніхто не повертається..)))))))
300,00 грн. Это в 2 стороны ?