21 жовтня 2011 21:57
6

Александр ШОВКОВСКИЙ: "Болельщики всегда хотят только побед"

Воротар "Динамо" Олександр Шовковський поділився враженнями від зустрічі з "Бешикташем".

- Уболівальники завжди хочуть тільки перемог, і їх невдоволення я можу зрозуміти. Я думаю, зовсім інші були б емоції на трибунах, якби ми реалізували хоча б половину створених у першому таймі моментів. Інша справа, спасибі їм, що вірили в нас і були з нами до кінця. І в компенсований час вони отримали довгоочікуваний, такий бажаний гол у ворота команди Бешикташ.

- Наступна гра в Лізі Європи саме в Туреччині, там підтримка вболівальників дуже жорстка по відношенню до суперників. Наскільки складні такі умови?

- Ви знаєте, нам не звикати. Буквально в цьому році ми вже грали там. Зрозуміло, що буде нелегко, ми знаємо як уболівальники там підтримують свою команду, але думаю, що "Динамо" до цього буде готове.

Браво, СаШо! (номер2)
Браво, Саша!
Шовковскому безграничный респект!! Так толерантно относиться к болельщикам. Настоящий капитан, многим футболистам стоит брать пример с него, уяснив одну неприятную истину - болельщик всегда прав, потому что футбол для болельщика, а не для футболиста. Если болельщик чего-то не понимает, нужно к этому относиться с пониманием - так, как это делает Шовковский.
Сховати
- Болельщики? У нас нет болельщиков. Есть люди, которые вместе с нами радуются победам команды... (с)
Сравните его вью, и вью шевы..
Сховати
Да тут и сравнивать нечего...