24 липня 2011 13:02
8

"Динамо-2" крупно уступает, играя больше тайма вдевятером

Традиційно матч в Охтирці розпочався з підняття капітанами команд Леонідом Бояринцевим та Євгеном Новаком державного прапору України. З перших хвилин матчу охтирчани взяли ініціативу в свої руки. Олександр Саванчук після передачі Дмитром Вітром проривався правим флангом, але Рижук порушив правила на Олександрі. До м’яча підійшов майстер стандартів охтирської команди Артур Карноза. Артур зробив навіс в штрафний майданчик, на перший погляд Козоріз гарно зіграв на випередження і пробив головою, і м’яч залетів в сітку київлян, але арбітр в протоколі зафіксував авто гол від Новака. На 24-й хвилині Вітер віддав передачу Марінчуку який обробивши м’яч пробив по воротам, але м’яч пролетів вище воріт.

Київляни створити небезпечний момент біля воріт охтирчан змогли лише на 28-й хвилині. Після розіграшу кутового, м’яч від Козоріза відскочив до Суареза який потужним ударом пробив по воротам, Вокальчук без вагань відбив цей м’яч. В кінці першого тайму охтирчани створювали небезпечні моменти біля воріт «Динамо-2». Карноза метрів з 25 сильним ударом пробив по воротах, в падінні голкіпер київлян зумів відбити м’яч який відскочив до Зайчука, Владислав зробив гарний навіс на Козоріза який в падінні пробивав головою, але м’яч пролетів вище воріт. В наступному моменті, Дмитро Вітер обігравши захисників «Динамо-2» віддавав передачу на Марінчука, але Денис не зміг дотягнутися до нього. За розмови з арбітром на 38-й хвилині Коваль отримав другу жовту карточку за що був видалений арбітром. Через шість хвилин Сухоцький небезпечно зіграв проти Дмитра Вітра зірвавши цим атаку «Нафтовика-Укрнафта» і отримав червону картку. Таким чином в «Динамо-2» залишилися дев’ять гравців.

З перших хвилин друго тайму київляни відразу пішли в атаку. Суарез обігравши захисника охтирчан небезпено пробивав по воротам, м’яч рикошетом пролетів поруч зі стійкою. Після розіграшу кутового Вадим Грипа пробивав по воротам, Вокальчук зловив цей м’яч. Після цих моментів гравці «Нафтовика-Укрнафта» маючи перевагу над гравцями «Динамо-2» впевнено почали діяти на полі. Владислав Зайчук після передачі Грицука сильним ударом метрів з 25-ти пробивав по воротам, але Артем Кичак перевів м’яч на кутовий. Після розіграшу кутового Василь Грицук потужним пострілом пробив в ближній кут воріт, голкіпер київлян був безсилий від такого удару, і м’яч залетів в сітку. Після забитого другого голу охтирчани просто засипали ударами ворота «Динамо-2». Слід відмітити гарні удари по воротам Грицука, Вітра, Козоріза та Карнози які не давали спокою голкіперу «Динамо-2». Ілля Коваленко який вийшов на заміну пробив сильним ударом метрів 20-ти, Артем Кичак хотів відбити цей м’яч, але шкіряний від руки голкіпера залетів в сітку. Таким чином Ілля поставив жирну крапку в цьому матчі, 3:0 на користь «Нафтовика-Укрнафта». До кінця матчу охтирчани створили стільки небезпечних моментів, що їх би вистачило не на один матч.

"НАФТОВИК-УКРНАФТА" – "ДИНАМО-2" – 3:0 (1:0).
23 липня. 19.00. Охтирка. Стадіон «Нафтовик» 2 900 глядачів. 26 градусів.
Судді: Володимир Бондар (Харків), Євгеній Данильченко (Луганськ), Тарас Соломчак (Бучач).
Резервний арбітр: Сергій Букрєєв (Харків).
Делегат ФФУ: Олександр Кравченко (Макіївка).
«НАФТОВИК-УКРНАФТА»: Вокальчук, Бояринцев-к, Кравченко, Розгон (Коваленко, 71), Зайчук, Козоріз, Башлай (Деревльов, 67), Маринчук (Грицук, 50), Карноза, Саванчук (Романов, 66), Вітер. Запасні: Рильський, Стадник, Прокурор. Головний тренер: Сергій Мізін.
«ДИНАМО-2»: Кичак, Бутенін, Новак-к, Макаренко, Суарес (Кушніров, 52), Гриппа (Шевчук, 72), Коваль, Сухоцький, Адаменко, Рижук, Прокипчук (Єрмаченко, 69). Запасні: Волинець, Сухомлинов, Хобленко, Мединський. Головний тренер: Андрій Гусін.
Голи: Новак (8, автогол), Грицук (68), Коваленко (76).
Попередження: Грицук (56), Кравченко (63) – Рижук (8), Коваль (32), Новак (81).
Вилучення: Коваль (38, друге попередження), Сухоцький (44, фол останньої надії).

Що ж так грусно з нашими молодьожками
<object><param><param><param><embed></object>
Походу,на Динамомании уже забили на *Динамо-2*.Благо,хоть из сайта *Нефтяника* дали перепечатку.(по их инфе Коваля удаляют,а его в основе и небыло???) ***За розмови з арбітром на 38-й хвилині Коваль отримав другу жовту карточку за що був видалений арбітром.***--Наверняка,очередная поломанная судьба,одаренного паренька из перифирии,которого перемалывают жернова динамовской махины...ПРИГЛАСИЛИ...НАОБЕЩАЛИИ...НА БАНКУ УСАДИЛИ...Где тот шанс???
Сховати
ты не путай берега: Максим Коваль - вратарь, а Владимир Коваль - форвард второй команды, 1992 г.р.
Я так понимаю,тут еще один достойный тренер окопался...
Как-то не могу никак прывыкнуть , что наши влетают всем подряд...((( Что они там совсем "молоденькие"... .)
Посмотрел видео-отчет, мдаас, никаких Браунов больше не покупать, есть достойная замена((
спасибо за информацию, но новости то плохие :-(