1 жовтня 2010 12:18
11

Хуже, чем плохо

«Шериф» – «Динамо» – 2:0. Підтвердивши, що переживають ігровий спад, динамівці після двох турів стали аутсайдерами групи. Помилка голкіпера Дениса Бойка та пенальті, зароблений Євгеном Хачеріді, дозволили «Шерифу» свякувати історичну перемогу над найбільш титулованим клубом пострадянського простору.

ШЕРИФ – ДИНАМО – 2:0
Голи:
Єрохін (8), Франса (37, х пенальті).
Шериф: Стоянов, Волков, Тархнішвілі, Франса (Гаурачс, 62), Єрохін, Баліма, Враньєш, Руамба, Дьєду (Бранкович, 46), Надсон, Адамович (Самарджич, 78).
Динамо: Бойко, Єрьоменко, Хачеріді, Юссуф, Ель-Каддурі (Попов, 46), Вукоєвич, Нинкович (Гармаш, 71), Гусєв, Ярмоленко, Шевченко, Мілевський.
Попередження: Адамович (56) – Хачеріді (36), Шевченко (61), Мілевський (81).


Коли київське «Динамо», практично на рівних зігравши з «Аяксом» у стиковому раунді Ліги чемпіонів, усе ж поступилося амстердамцям місцем у найпрестижнішому єврокубку, в столиці України це розцінили як невдачу. Коли жеребкування Ліги Європи призначило в суперники киянам іншого представника Нідерландів – «АЗ» – укупі з білоруським БАТЕ й молдовським «Шерифом», прихильники багаторазових чемпіонів України сприйняли це як посмішку долі. Мовляв, з такої групи «Динамо» – пряма доріжка до плей-офф.

На жаль для киян, старт у груповому раунді співпав із спадом у їхній грі. Саме після нічиєї в домашній зустрічі з білорусами головний тренер біло-синіх Валерій Газзаєв дав зрозуміти, що збирається у відставку. Керівництво клубу російського фахівця не відпустило. Кілька перемог у чемпіонаті та Кубку України, здобутих ціною надзусиль, не змогли зняти напругу, спричинену твердженнями наставника про те, що «все дуже погано». А візит до Тирасполя став апофеозом вересневих негараздів прославленого клубу.

До всього напередодні відповідальної гри травмувався основний голкіпер киян Максим Коваль. Денис Бойко, що замінив його в основному складі, не може похвалитися ані великим досвідом, ані стабільністю. А увечері в четвер іще й Фортуна повернулася до нього та його партнерів спиною. На восьмій хвилині, вибиваючи від воріт, Бойко влучив прямісінько в Олександра Єрохіна, і від російського легінера «Шерифа» м’яч залетів у сітку.

Як і в поєдинку проти БАТЕ, динамівцям уже в дебюті довелося відіграватися. Як і двома тижнями раніше, здавалося, що це їм цілком до снаги – ігрова перевага гостей і кількість небезпечних моментів, які вони створювали біля воріт Владислава Стоянова натякали на те, що незабаром рахунок на табло зміниться згідно з табелем про ранги. Але болгарський кіпер був на висоті, рятуючи свою команду після ударів Євгена Хачеріді, Андрія Ярмоленка, Олега Гусєва. Останній був найближчим до успіху, коли, вийшовши сам на сам на 22-й хвилині, вже перекинув Стоянова, але м’яч із порожніх воріт вибив захисник Надсон.

Господарі шукали свій шанс у контргрі. Небезпечно бив головою Волков після передачі Адамовича зі штрафного – м’яч пролетів поруч із стійкою. А от із рукою Хачеріді на 37-й – не розминувся, і Франса реалізував 11-метровий – 2:0. 

По перерві динамівці продовжували атакувати. Знову в поті чола працював у «рамці» Стоянов, котрого не змогли пробити ані Андрій Шевченко, ані його партнери. Зважаючи на те, що в паралельній зустрічі БАТЕ обіграв голландців, поразка від «Шерифа» зовсім не виглядає для українців катастрофою, але, звичайно, тепер для вирішення свого першого турнірного завдання – потрапити до весняної частини – їм доведеться серйозним чином попрацювати, як на полі, так і, схоже, поза ним.
Шериф-ДинамоК беспорядки на трибунах вот видео пробелы убрать jaload . ru/biu0p2jxm5xg . html
После матча к трибуне с болельщиками Динамо подошел Андрей Шевченко. Один. Стоял, слушал и глотал слезы. Парни я вам сочувствую. Нет у вас команды. Есть один игрок. Имя его выше. Держитесь.
Честно сказать--даж писать не хотел.Многие оптимисты -болельщики скажут,что надо поддержать команду в такой трудный период и заполнить стадион на 100% . Я болею за родной клуб давно с 1969 г,но это был клуб,команда --звезда,а не сборище звездочек с наклеек "армянского" и др. коньяков.Раньше были анекдоты про молдаван.Когда в Киеве знали ,что "шериф" ,не американский сельский участковый,а команда (ФУТБОЛЬНАЯ),которая опустит славный клуб ниже плинтуса??!!!Команда ,которую можно прикупить за зарплату нескольких динамовских звездочек.Про тренера-автомобиля("газ") и про трансферную политику и распродажу талантов за бугор и в другие команды не хочу вспоминать.Вспомню только Алиева,из-за которого пальцы сбил клацая по клаве и направляя заметки на разные форумы с тем,чтоб не отдавали парня.К сожалению -всё зря.У меня к вам молодым болельщикам огромная просьба пробойкотировать следующие матчи команды.Сам я ужо давно не хожу на стадион,после того,как нас покинул Валерий Васильевич .Надо показать команде и всей Европе,что болельщика,который не всегда сытно ест,но откладывает деньги и т. п ,чтобы поддержать любимую команду--НЕЛЬЗЯ ТАК УНИЖАТЬ!!Бойкот должен быть настоящим, чтобы матчи прошли при пустых трибунах,как при наказание УЕФА. Тогда и посмотрим,чего стоят "коньячные" звездочки и кто действительно футболист, а не деревянное подобие игрока!Парни на вас всех моя надежда!Хочу увидеть по ТВ такую картинку! А потом послематчевые интервью .Ибо разговоры и т.п с нашей командой результатов не приносят. Хотя "Днепр" пообещал своим болельщикам и команда стала стараться ,а не делать видимость старания.Твердости вам парни и терпения!!
Кто его знает, может хуже еще впереди ....
Куда уж хуже?
эм...не отредактировалось...странно, ну ладно, скажу словами, посмотрите "95 квартал - Динамо"
Я понимаю, что видео старое, но сейчас более актуально, чем в тот период <object><param></param><param></param><param></param><embed></embed></object>
ПОЗОР ДИНАМО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! РАЗОГНАТЬ ТРЕНЕРСКИЙ ШТАБ СЕЛЕКЦИОННУЮ СЛУЖБУ 75% ИГРОКОВ ОДНИМ СЛОВОМ ДИНАМО ЭТО ИСТОРИЯ,Сьемин начал розвал Динамо,а Газаев его добивает конкретно,даже почерк и игра команды изменилась, где быстрые нападающие? где быстрые переходы от защиты к нападению? где контратаки? ГДЕ КОНЕЦ КОНЦОВ ЗАЩИТА КОТОРОЙ ДИНАМО СЛАВИЛОСЬ? где мастерство играков уровня Динамо ? ДА НЕТ ЭТОГО ВСЕГО---ПРОСРАЛИ СУРКИСЫ ДИНАМО СО СВОИМИ СЬЕМИНАМИ И ГАЗАЕВАМИ.
Сховати
Сёмин начал развал?!? Полуфинал КУЕФА, это розвал?
Сховати
При нынешнем роскладе это недостежимая мечта.
Йожев Йожефович, это вы?)