13 листопада 2022 17:00
2

"Динамо" – "Колос" 0:0. Звіт про матч. Осічка киян після трьох перемог поспіль

У 13-му турі чемпіонату України "Динамо" на стадіоні імені Лобановського зустрічалося з "Колосом" і мало шанс здобути четверту поспіль перемогу у внутрішнiй першості.


Після успіху у грі проти "Олександрії" у складі киян відбулися одразу п'ять змін. У воротах Бущан змінив Нещерета, на правому фланзі захисту замість Кендзьори вийшов Караваєв, на лівому замість Вівчаренка з'явився Дубінчак, а пару Забарному в центрі оборони склав Попов. Дискваліфікованого Ваната в атаці замінив Бєсєдін.


На 11-й хвилині помилка Забарного при передачі призвела до найгострішої контратаки "Колоса" чотири в один, але М'якушко завозився як з м'ячем, так і з ухваленням рішення і зрештою занапастив перспективний момент для своєї команди.


Через три хвилини екс-динамівець Оріховський недозволеним прийомом зупинив Буяльського, який рвався вперед. Арбітр показав кривднику Віталія жовту картку та призначив штрафний у бік воріт гостей. Удар Циганкова зі стандарту припав прямо в руки Волинцю.


Зовсім скоро Віктор здобув можливість пробити зі штрафного практично з тієї ж позиції. Цього разу кіпер "Колоса" дістав м'яч з-під поперечини та перевів його на кутовий. Далі той самий Циганков спробував пробити Волинця з дальньої позиції, але той накрив круглого.

Потім по жовтiй картцi отримали Попов та Ільїн. Захисник "Динамо" за фол на супернику на своїй половині поля, а гравець "Колоса" - за симуляцію у штрафному майданчику киян. Динамівці тим часом продовжували шукати лазівки в обороні суперника, але хаотичні дії на підступах до володінь Волинця не сприяли взяттю воріт гостей.


Якихось небезпечних моментів у другій половині першого тайму, по суті, не було. Відзначити можна лише спробу Шепелєва забити у другому матчі поспіль, проте цього разу хавбеку "біло-синіх" не вдалося влучити у дев'ятку. Вже в компенсований час головою бив Вівчаренко, що підключився до атаки - в руки Волинцю.


На 61-й хвилині "Колосу" нарешті вдалося завдати удару у площину ворiт "Динамо". Оріховський обігрався з партнером по команді та вирішив пробити з лінії штрафного майданчика. Хоч удар був і по центру воріт Бущана, кіпер киян не зміг його зловити та відбив убік.


Потім на полі з'явилися Лонвейк та Дубінчак, які замінили Кабаєва та Вівчаренка відповідно. Щойно голландець вступив у гру, як міг забити. Після комбінації за участю Караваєва та Буяльського, легіонера "Динамо" вивели на ударну позицію, той пробивав у дотик з розвороту, але Волинець упіймав м'яч у ближньому кутi.


На 68-й хвилині підопічні Луческу залишились у меншості. Попов сфолив недалеко від свого штрафного майданчика, отримав другу жовту картку і вирушив у підтрибунне приміщення. Тренерський штаб "Динамо" відреагував на вилучення Попова заміною Шепелєва, замість якого вийшов Сирота.


Незважаючи на те, що "Колос" мав на одного гравця більше, ковалівці думали тільки про те, як не пропустити і відстояти нічию. Плани гостей на 79-й хвилині міг зруйнувати Лонвейк. Після навісу Буяльського та зкидки головою від Гармаша голландець з кількох метрів примудрився пробити вище воріт. Хапатися за голову Джастіну було від чого. Момент був стовідсотковий.


Не вдалось забити і Сидорчуку. Капітан киян виявився першим на підборі біля лінії штрафного майданчика і смачним ударом з льоту вистрілив у ближній кут. Волинець продемонстрував чудеса реакції та перевів м'яч на кутовий. Арбітр компенсував до основного часу 4 хвилини, але це не допомогло "Динамо" вирвати перемогу. Після трьох виграшів поспіль кияни втрачають очки.

После победы над непростой Александрией промелькнул луч надежды,но увы...Зачем в команде Шепелев и Беседин!?Почему Бурда греет лавку несмотря на ужасные лажи Забарного!?
В ФК Динамо купа проблем і головна з них це президент. Але я не розумію Луческу. Або він спеціально топить клуб, або просто маразм в нього прогресує. Для чого випускати Бєсєдіна на тайм і потім міняти? Ну невже не зрозуміло рівень цього дерев'яного урода? Я навіть не можу згадати якому футболісту видавали скільки авансів. Після довгої дискваліфікації, після важкої травми любий тренер його ставить в склад