29 вересня 2021 23:52
31

"Баварія" - "Динамо" 5:0. Звіт про матч. Болісний урок від чемпіона Німеччини

У 2-му турі групового етапу Ліги чемпіонів "Динамо" проводило поєдинок на "Альянц-Арені" проти однієї з кращих команд світу в особі "Баварії".


Враховуючи силу суперника, Мірча Луческу зважився на певні перестановки в лінії оборони. Так з перших хвилин на правому фланзі захисту вийшов Тимчик, а пару центрбеків склали Забарний і Шабанов. У нападі ж вибір тренерського штабу киян припав на Гармаша. На інших позиціях обійшлося без сюрпризів.


Як і передбачалося, мюнхенці, високо пресингуючи, з перших хвилин почали чинити тиск на оборону "Динамо". Киянам нічого не залишалося, окрім як захищатися великими силами і намагатися виходити в атаку за рахунок довгих передач вперед.


На 9-й хвилині динамівцям вдалося дістатися володінь господарів. Після прострілу Тимчика з правого прапора неточний удар по воротах завдав Циганков. "Баварія" відповіла моментом Левандовскі. Поляк бив головою під поперечину, але Бущан у стрибку перевів м'яч на кутовий.


Наступний навіс у штрафну "біло-синіх" призвів до 11-метрового. М'яч влучив у руку Сидорчуку. Виконувати вирок суддi підійшов Левандовскі і ударом з точки низом холоднокровно переграв Бущана. На жаль, не пропустити швидкий гол у "Динамо" не вийшло.


Після забитого м'яча "Баварія" злегка зменшила оберти, але все одно у підопічних Луческу не особливо клеїлася гра попереду. А ось несподівано підключився до атаки Зюле дуже небезпечно пробив повз дальнього кута воріт Бущана.

На 27-й хвилині рахунок став 2:0 на користь господарів. Андрієвський втратив м'яч на своїй половині поля, круглого підхопив Мюллер і передачею на хід вивів Левандовскі на ворота Бущана. Форвард "Баварії" знову не залишив шансів Георгію.


Втретє засмучувати голкіпера "Динамо" міг Сане, але на допомогу гостям прийшла штанга, яка прийняла на себе удар німця. Наприкінці першого тайму "біло-синім" вдалася рідкісна контратака, що завершилася ударом де Пени в ближню дев'ятку і сейвом Нойєра.


На перерву динамівці пішли в статусі програючої сторони. Хоча, незважаючи на тотальну перевагу "Баварії" по грі, обидва м'ячі гравці "Динамо", по суті, привезли собі самі.


На другий тайм на поле вийшли Шепелєв і Кендзьора. Перший замінив Шапаренка, а другий - Тимчика, який отримав жовту картку. На 47-й хвилині Циганков міг виходити на побачення з Нойєром, але страж воріт "Баварії" вчасно вийшов на перехоплення і виявився першим на м'ячі.

Далі були два моменти від мюнхенців. У першому Шабанов прийняв на себе удар Кімміха, а в другому Бущан кидком в ноги Сане відвів загрозу від своїх воріт. На 67-й хвилині ледь не забив Гнабрі. Після його удару головою м'яч пройшов поруч з ближнім кутом.


Правда, вже через хвилину атаці німець виправився за свій промах. Мюнхенці зловили "Динамо" на контратаці, Сане покотив м'яч на хід Гнабрі, який втік від Шабанова і розстріляв Бущана. Відразу після цього Супряга замінив Гармаша, а замість Циганкова вийшов Караваєв.


Вчетверте м'яч опинився в сітці воріт киян на 75-й хвилині. Причому, гол вийшов курйозним. Сане виконував подачу з лівого флангу, круглий зрізався з ноги Лероя і полетів прямо в ближній кут. Бущан, який готувався до навісу в штрафну і вже зробив крок убік, до такого повороту виявився не готовий.


За три хвилини до кінця основного часу "Баварія" довела рахунок до непристойного. Взяття воріт киян спорудили заміну Павар і Чупо-Мотінг. Перший навісив з правого флангу в штрафну, а другий головою пробив точно в дальній кут. Бущану залишалося тільки проводити поглядом влітає в сітку м'яч. Підсумковий рахунок 5:0 на користь мюнхенців.

Я вроде футбол включал, а показали немецкое порно..как так???