25 вересня 2021 21:25
5

"Рух" - "Динамо" 0:2. Звіт про матч. Впевнена перемога перед "Баварією"

Фото: а. Лукацький, ФК "Динамо"


Після поразки в матчі за Суперкубок України від "Шахтаря" на кияна чекала зустріч з "Рухом" у Львові в рамках 9-го туру Прем'єр-Ліги.


Тримаючи в розумі матч в Лізі чемпіонів проти "Баварії", який пройде в наступну середу, Луческу застосував серйозну ротацію складу, давши відпочити ряду гравців основи.

У центрі оборони вийшли Кендзьора і Шабанов. Позиції правого і лівого захисника зайняли Тимчик і Миколенко відповідно. У середній лінії розташувалися Андрієвський і Шепелєв, вище - Гармаш.


З перших хвилин на полі з'явився Вербич, якому була відведена роль лівого вінгера. Правим став Циганков, а на позиції форварда вийшов Супряга.

Динамівці зі старту поєдинку затиснули суперника на його половині поля, змусивши господарів відбиватися без особливих помислів про контратакуючі дії.

Тільки к 10-й хвилині "Руху" вдалася вилазка до володінь киян. На ударну позицію вивели Бойчука, який чи то бив, чи то прострілював на дальню штангу, але так чи інакше свій момент упустив.

В цілому "біло-сині" мали ігрову перевагу і непогано комбінували на підступах до штрафного майданчика, але ось в завершальній стадії у підопічних Луческу не клеїлося.


І все ж на 27-й хвилині домінування "Динамо" дало свій результат. Гармаш був збитий у штрафному майданчику, і арбітр вказав на точку. До м'яча підійшов Циганков і впевнено розвів круглого і Паньківа по різних кутах.


Через 11 хвилин рахунок став 2:0 на користь киян. "Динамо" розіграло стандарт, переадресувавши м'яч на правий фланг Тимчику, що забігав, той прострілив у штрафну на Гармаша, який ударом в дотик переправив круглого в сітку.


На початку другого тайму міг забивати Циганков. Після навісу з правого флангу Віктор бив головою в ближній кут, але в ціль не влучив. Кияни продовжували нагнітати, і здавалося, що третій гол - лише питання часу.


На 62-й хвилині Вітінью вийшов на заміну замість Вербича і практично відразу після появи на полі мав хороший момент, проте його удар в ближній кут виявився неточним. Враховуючи хід гри і абсолютну безпорадність господарів в атаці, інтерес викликали тільки дії бразильського новачка "Динамо".


Вітінью не перетримував м'яч, активно пропонував себе партнерам і ще два рази виходив на ударну позицію. У першому випадку після закидання Андрієвського бразильця випередив Паньків, а в другому він не влучив по м'ячу після шикарного сольного проходу і асиста Циганкова.


Господарі досить несподівано прокинулися на 82-й хвилині і створили два, по суті, гольових моменти. Таллес з лінії штрафного пробив поруч зі штангою, а потім в ближній кут не влучив Кондраков. Претензії Бущана до захисників в обох випадках були повністю обгрунтованими.


У кінцівці зустрічі розігрався Вітінью забіг у вільну зону, отримав передачу від Караваєва, підняв голову і виконав навіс на дальню штангу, куди набігав де Пена. На жаль, удар з льоту у уругвайця не вийшов. Карлос не зумів як слід потрапити по м'ячу. Для перемоги "Динамо" вистачило і двох голів.

Чудовий вечір : Сокіл - виграв , Динамо - виграло , щойно Усік виграв і став Чемпіоном трьох поясів.!
Пусть будет победа над Баварией) Я только за!
Вроде и неудобно говорить о негативе после столь уверенной победы, но с нападающими беда... Особенно обидно за Супрягу. И данные есть, и старание есть - но как-то все его действия настолько невпопад... Чего ему не хватает?
Сховати
Paul, понимания у него нет, ни куда бежать, ни как открываться, ни кому пасовать. Не знаю как он играл в Днепре, может там было и достаточно просто забегать за защитников в сторону ворот, но как к форварду ДК к нему уже больше внимания и опеки, не говоря уже о еврокубках, где игроки соперников намного выше уровнем. Вот и не получается у него ничем удивить соперников. Думаю, что ему просто стоит сменить команду, возможно тренер с каким то другим подходом или видением игры сможет достучаться до его футбольного сознания.
Всех с победой! Уверенная и спокойная победа на классе почти резервом.

Что нравится в Витиньо - отрабатывает в обороне и отбирает мячи. Это сразу огромный +