Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 206
Ото прикольно було б! Биш за попадання в збірну влаштував би аукціон:))))
Показати
Козак, саме так! По іншому Федорович не здатний.
Я вболіваю за Динамо більше років ніж тобі дитино! І не потрібно тут істерити й кричати хто ти є! І віддавши Динамо за ті роки купу нервів і здоров'я, а також грошей я мабуть маю право на адекватну оцінку того, що діється в клубі! І за кожне своє слово я можу аргументовано відповісти і дуже сумніваюся, що в реальному житті зможеш робити це ти! Тож якщо тобі хочеться комусь лизати і т. д. - то є твої особисті проблеми. Не потрібно на футбольному форумі виказувати свої збочення! Втім я не стану опускатися до того щоб сперечатися з нерозумним дитям, що вважає себе офігезним фаном. Як кажуть в народі - не зачіпай лайно - смердіти не буде! А тепер біжи скаржитись шмаркаче!
Показати
Козак, ваши отсылки к возрасту утомляют... При всем уважении, Ваши споры всегда заканчиваються одним:" Я много в жизни поведал, я то и то. А вы все сопляки" и так далее. Бабушка, которая за Черновецкого голосовала, тоже в жизни многое поведала... и что?!. Извините, если обидел. А по теме бить панику не стоит. Сл. Пару игр все раставит на свои места.
Ребров безсоромно вішає вболівальникам лапшу на вуха! Просто вважає вболівальників за ... Ну який рівень???!!!
Показати
Админ, забань этого прuдyрка!
Криза змістовної гри! Криза відсутності командного руху, командної швидкості! Криза наявності в складі гравців деяких амплуа! Криза в повному невмінні щось вижати зі стандартів. Криза в комбінаційному футболі! Криза в тому, що Динамо грає флангами, а не через фланги!!!! Криза! Криза! Криза!
І не потрібно нам замилювати очі перемогою над Дніпром!
Показати
Козак, хватит срать здесь на сайте! Иди к кротам, лижы лохметику и цыгану! Ты - клоун-неудачник!
Ну навіщо тут кричати про спокій Петряку?!!! Вже ж не ми його цілу зиму піарили!
Показати
Козак, Ну і не Вернидуб. Він, здається, дуже спокійно висловився, і нічого не кричав. На мою думку, пограти під керівництвом цього класного тренера ще якийсь час для Петряка - найкращий варіант.
Кроти повинні грати під землею! Або на тих полях, що руде чмо засіяло!
Показати
послушай дедуля, в шахтера есть история еще и до "рудого чмо" и будет после него, это украинский клуб, и не тебе судить где ему играть!
Tyrant,
Негативна реакція в тому, що від страдає нарцисизмом! В нього в житті головне слово - "Я". То, що йому Бог дав талант і він тяжко працював щоб його розвиниту - звичайно респект!
А от звідки ти знаєш яка він людина? Якщо він все робить інкогніто - звідки тобі відома така інформація?
Діло в тому, що Христя нічого не робить щоб не самопропіаритись!
Показати
Козак, тебе не пох чем он страдает??! он лучший на ровне с месси на сегодняшний день в мире!!
Козак, тебе не пох чем он страдает??! он лучший на ровне с месси на сегодняшний день в мире!!
Козак, в нього доля таланту, все решта - тяжка робота. Ну а щодо того, яка він людина, то прочитайте в інтернеті скільки він всього зробив, бажаючи залишитись інкогніто, і подумайте, скільки ще його вчинків залишились в секреті. Але всім цікаво одне - яка в нього орієнтація і в яких клубах він гуляв вночі.
То поцілуй сам себе в ...!
Показати
Козак, і що ж він такого сказав, що така негативна реакція? Він щодня працює над собою, він один з найкращих гравців світу, і, до того ж, хороша людина, яка не шкодує гроші і допомагає хворим дітям, при цьому бажає залишатись інкогніто.
Мілевський після обіду покакав на самоті...
Показати
Козак, откуда знаешь?
Гедонист,
Воно поїхало в 1943 році в рейх бути балериною гітлерівського театру! Як...?
Показати
Козак, как-то так...
http://www.roshen.ru/ru/contacts/fabrics/
No results found.