Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 64
BOOM, реклама і добротні виступи - це дві великі різниці. бо добротні виступи для результату і вболівальникам на радість, а реклама для бабла.
Показати
Mupropog, вот и я о том же!
Та треба продати хлопця - хай вже пограє там, де мріє, бо на більше він не потягне. Та й у нас молодь в захисті є надійна - давно пора виставляти!
Показати
Mupropog, ім'я ця молодь має?
Щось я не зовсім зрозумів про нападника Гладкого: а де ж його гол за всі 90 хвилин на полі? Якщо він навіть в товарняках олімпікам не забиває, то кому ж він збирається забивати, щоб довести нам. що він не кріт?
Показати
Mupropog, Так він вийшов в другому таймі. Про яких 90 хвилин ви говорите?
Mupropog, Так він вийшов в другому таймі. Про яких 90 хвилин ви говорите?
Mupropog, А Вы что хотите чтобы Гладкий с первого дня, без притирки с командой, начал забивать по несколько голов за игру? Дайте ему время. Парень вроде не глупый, все понимает, так что голы еще будут.
Ну так треба було вибігати і рвати суперника, а не бігати подалі від м'яча і навіть не спробувати обіграти та забити! Вже хто-хто, а молодий, коли попадає в Збірну - повинен викладатись на всі сто!
Показати
Mupropog, особливо виклався Коваленко. один удар мимо воріт за два матчі. Зінченко набогвто краще виглядав в роботі з мячем аніж цей розпіарений Віктор.
Коноплянці гірчичника свисток тупо висмоктав з... не буду уточнювати, бо як Хачеріді отримав в пах шипами і свисток "не помітив"...- це свинство. Та й Нойєр на гірчичник наваяв.
Показати
Mupropog, всё по делу было. А Нойер когда жёлтую должен был получать?
Звільнилось ще одне місце для нашого вихованця - своїх ставити набагато вигідніше, ніж купляти абищо!
Показати
Mupropog, вот Петрович в лиссабон, а Цуриков в Александрию..))))
Mupropog, вот Петрович в лиссабон, а Цуриков в Александрию..))))
Ну нема у нас нормального коментатора, то і цього верещагіна не треба! Вчіть мови іноземні, люди-добрі і дивіться трансляції зарубіжних футбольних каналів, а не ахмєцького фуйбольного аналу!
Показати
Mupropog, так он думает чем громче крикнет тем круче футбол смотреть нам!
З такими закидонами в складі команд як ти пропонуєш. ми і ірландцям програємо з сухим крупняком! Зніми кротячі окуляри і подивись на поле, - може помітиш, що без кротів наша збірна буде набагато ефективнішою та результативнішою!
Показати
Mupropog, а почему кротячi, давай называть динамовцев "синими чайками" или "дырявыми", зачем оскорблять.
Сними сам розовые очки.
Нужно адекватно относиться к сборной, это не обкатка игроков Динамо.
Сборная всегда превыше клубов.
Сейчас основу сборной составляют игроки Шахтера, ранее игроки Днепра.
До этого были игроки Динамо.
Mupropog, почему ты считаешь что мы проиграем с таким составом С.Ирландии с крупным сухим счетом?
Потому что? Аргументируя свою позицию по каждому игроку, кого бы ты сам поставил в стартовый состав. Я выслушаю без проблем.
Смішно читати у тебе про Коваленка - ти взагалі матчу не бачив чи що? Яку він там "чорнову роботу" виконував, коли він весь час тікав від м'яча і від суперників! Уважніше послідкуй за ним і побачиш, що він весь час бігає та опиняється там, де його і нафіг не треба!
Показати
Миргород, ты настолько предвзятым, сто складывается впечатление, что ты из Динамовских PR служб.
Я привел аргументы кто провалил матч, ты нет. Кроме оскорблений и эмоциональных высеров я от тебя ничего не услышал.
Ще одна вершина підкорена видатним футболістом - фінансова. Бутси є, м'ячі є, клубні кубки та медалі теж є. Лишилось ще добряче напружитись, щоб і в збірній чогось досягти.
Показати
Mupropog, абсолютно те же слова - о Месси
Автор: Mupropog
24 квітня 2014 15:09
Наш чемпіонат сезону 2014/15 за кількості 18 команд.
     Давно хотів поділитись з вболівальниками своїми думками про те, що треба зараз робити з нашим футболом, котрий страждає від зовнішньої наруги збоку тих, хто виконує заказняк на розвал нашого футболу...