Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 21
Коментарі по темі:
крім того замість Гусіва Ярмоленко, і Аруна також буде грати
Показати
Ярмоленко в последнее время только тормозит атаку. Пусть лучше во втором тайме на замену выходит.
що стосується питання навіщо приносити з собою на стадіон символи України коли грає збірна. З давніх давен під час різних воєн солдати несли з собою в бій з прапорами, фамами, тотемами і т.д. якщо ці символи було видно здалека - моральний, бойовий дух воїнів піднімався, вони віддавалися боротьбі зі всіх сил і до остннього подиху. Знамена довіряли воїнам, які би могли їх захистити. і захищали знамена не тільки прапороносці. Думаю, що луди ідуть на стадіон з подібними символами щоб підняти бойовий дух і футболістів. Ви можете сказати, що більшість футболістів не знає і не хоче знати про ті символи, які ми тут обговорюємо. Може й так, а може й ні. Але тут можна додати, що прийшовши на стадіон глядач з низьким бойовим духом не зможе підняти бойовий і моральний дух своєї команди. Тому він збільшує цей дух як може, хто спиртним, хто символами. Ви знов можете сказати що не варто таких пускати на стадіон. як знову скажу що ви праві. Про спиртне безперечно, але не про червоно-чорний прапор, Бандеру і Шухевича. Тоді вже краще сидіти дома біля телевізора. Між іншим я дивлюся футбол біля телевізора. Але не хожу на стадіон з інших причин.
Показати
отвечу ниже, т.к. не удобно читать
особисто для мене "Ще не вмерла", синьо-жовтий прапор, тризуб такі ж символи збірної України як і червоно-чорний прапор, Бандера, Шухевич, Тарас Шевченко, Андрій Шевченко, Лобановський... навіть Клички і Янукович
Показати
Отборочные матчи - это официальное мероприятие ФИФА (а не особисто для тебе)- у него есть официальный регламент(а не особисто твій) - звучит официальный гимн Украины (а не те, що тобі заманеться), и выносится официальный флаг (а не той, який особисто тобі до вподоби ). Официальные символы определяет Конституция Украины 1996 года. Скажи мне статью Конституции, где написано, что "червоно-чорний прапор - символ України"?
ну якщо не вболівати на стадіоні за збірну, тоді навіщо на нього йти, коли можна комфортно подивитися по телевізору. якщо ж вболівати на стадіону за збірну, тоді як же ж можна не співати гімн під час цього?
Показати
Вы прикидываетесь дураком или реально не понимаете, что в ваших словах нет логической связи? Как пение гимна связано с обсуждаемой проблемой? Хотите петь гимн - пойте, хотите все 90 минут - да пожалуйста. Претензий по поводу гимна ни у кого нет.
ви цих кілька годин підчас матчу гімн співали?
Показати
Нет. Мне еще и футбол интересно посмотреть. А Вам?
якщо пригадати історію нашого гімну "Ще не вмерла Україна" (надіюся ніхто не має нічого проти нашого гімну на стадіоні), то він також більший період свого існування був заборонений, але, слава Богу, хтось добився що його зараз вільно можна співати не тільки на стадіонах. До речі, чи багато може сказати, що він співав гімн своєї країни не тільки на стадіоні?
Показати
Это как разговор с глухим. Я Вам про футбол, вы мне про "терпіння терміном більше півстоліття", я Вас снова спрашиваю про футбол - Вы мне про "заборону гимну". Боритесь за любые ценности, какие считаете нужными, только не на футболе!!!!!!!!!!!! Хоть все 340 дней в году боритесь когда и где удобно. Но пару часов во время матча должен быть только футбол.
і про терпіння терміном більше півстоліття не варто забувати
Показати
А футбол тут причем?
тай приносять ці символи на стадіон не для того щоб їм поклонялись
Показати
А для чего?
тут є два виходи: 1. Визнаємо що символи України, які були є і будуть на стадіоні у Львові і в інших містах (Бандера, Шухевич і т.д.), є фашистські і нацистські. Тому треба зтерти з лиця землі памятники цим людям, вулиці, названі на честь цих людей, зрештою і міста, де ходять люди, які гордяться тим, що в них були такі нащадки як Бандера і Шухевич. 2. Це з розряду фантастики звичайно, але визнати ці символи справжніми символами України. Який з цих пунктів вибрати вирішувати повиненні не тільки боси з ФФУ, ФАРЕ, ФІФА, Верховної Ради, кабінету міністрів і т.д., але й кожен з нас зокрема.
Показати
Все намного проще. И ничего сносить и переименовывать уж точно не стоит. А просто на футболе думать о футболе. А поклонятся своим героям, своим символам не на стадионе. Я уже как-то писал. И повторюсь, в календарном году 8736 часов. В среднем стадион принимает 15-20 матчей в год. Матч примерно 2 часа. Т.е. надо потерпеть не больше 40 часов в год. ОСТАЛЬНЫЕ 8696 ЧАСОВ, ВОСХВАЛЯЙТЕ СВОИХ ГЕРОЕВ, В ЛЮБОМ МЕСТЕ, В ЛЮБОЕ ВРЕМЯ.
наприклад? які шляхи конкретно. І в яких заходах ви безпосередньо брали участь?
Показати
В любом другом месте. Существуют дебаты, выступления, круглые столы и иные общественные мероприятия. Стадион - это только 90 минут игры. Или так трудно на 90 минут побыть просто болельщиками, с флагами страны и петь гимн. Я уважаю вашу гражданскую позицию, но надо знать место проявлениям.
No results found.