Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 122
Думаю, що по-перше є ще місяць і якщо футболіст буде хороший, а не сарате в мішку, то ІМС думаю не пожлобиться і трохи переплатить. По-друге з точки зору президента дійсьно логічніше дати можливість проявити себе наявним футболістам, попробувати вирвати 2 місце. А вже літом купити того ж Гранквіста чи Нету за копійки з тонучого корабля. А не за 8-10 млн євро. І збори повністю пройдуть. Що лдумаєш з цього приводу?
Показати
Думаю, що поживемо - побачимо. Але зовсім не здивуюся, якщо нікого так і не придбаємо, і нам знову будуть по вухах їздити про казкове підсилення в особі Віди та молоді з Запоріжжя. Поки що тільки Безуса вважаю логічним трансфером, решта, той же Селін, не переконує. А молодь - то молодь, то можливе майбутнє, але на сьогодні не допомога.
Угу. Саме тому їх фани тролять Жидів (Тотенхем) :))
Показати
Это к ним еще Аякс не приезжал:)))
форму для дуду брали трохи "на виріст" ?)
Показати
Торс у него примерно такой) у него ножки коротенькие))
на Джона Тері
Показати
За Терри- зачет.)))
Отлично :)
Як ЗП отримувати то може. А відпрацювати контракт то ні. Щей напевно надіється на відступні.
Показати
"я не могу больше получать ЗП в Реале" )))
Ну Перес ведет себя точно также. Когда у Мавра все получалось и он подумывал вернуться в АПЛ на белом коне Перес сказал ему, что расставание возможно только через кассу. Теперь ситуация та же, но стороны поменялись ролями.
Користі від нього значить 0. Зате ЗП отримує і продати неможна.
Показати
Прелести подписывания 5-летних контрактов со всеми подряд.
Чому б не дати шанс йому, а не Рубену??? Якщо у нього буде скільки часу скільки в Кравця, він думаю себе проявить. Але для того шоб йому давал шанс, треба купити його обов’язково за 10млн і зп 2млн в рік як мінімум.І сказати шо до нас їде забивний перспективний нападаючий.І що це 2ий Ібрагімовіч. Інакше будуть маринувати
Показати
ему нужно жениться на дочке Суркиса чтобы получать столько времени как кравец :)
е хлопче, тобі до Коломойського :)
Показати
Не подскажете телефон Коломоського))))
Мабуть все-таки в Динамо захисна лінія уже укомплектована... Або це спеціально кажуть для замилювання очей. Або взагалі інтерес до Нету відсутній. Добре, що скоро ця Санта Барбара закінчться :)
Показати
Не очень скоро , трансферное окно открыто до 1 марта.
Niko, весь сезон він все-таки грав за серію Б, де рівень футболу досить низький + йому уже 30 років. Підсилення під ЛЧ ?
Показати
Он уже там года 3 играет.. Я согласен, но я же написал, как запасной вариант, почему бы и нет, но не за 4 млн, а не больше 2.5. Да и то, я думаю все это вранье насчет интереса, каждый год пишут, а дальше одной-двух новостей по нему в межсезонье ничего не идет.
Автор: 白と青は最強だ
28 січня 2013 12:13
Офіційний сайт
Уже далеко не перший ляп від офіційного сайту. Навіть на аматорських сайтах вболівальників чомусь такого не зустрічав. Хто там пише текст ? :) P.S. Але радує що є якісь зрушення і можна переглян...