Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 307
Не сумуй в тебе все попереду))
Показати
голосуй за меня и подбивай остальных )
Хороший у нас президент.Раптом щось всіх відпускає.Ось у кротів золота клітка,а у нас санаторій-профілакторій))).
Показати
Меня всегда доставляло, что динамовские фанаты (да и не только) Шахту называют "золотой клеткой". Ну ведь лучше "золотая клетка" (свидетельство того, что игроков ценят, ими дорожат, на них есть РЕАЛЬНЫЙ спрос), чем "проходной двор имени благотворительного фонда"?)
Claude,вибачаюсь,що не по темі,але цікаво,що думаєте на рахунок лівого захисника "Селтіка" Еміліо Ісагірре?
Показати
Я не смотрю Шотландию. Обозреватели оценивают его высоко... Но у меня нет мнения, могу говорить только о том, что сам видел.
У Селтика еще Мэттьюз есть и Малгрю... Насколько я понял из изученного материала - довольно продуктивно играют на атаку. 1-й играет на обоих флангах, а второй слева в защите, в центре защиты и даже левого вингера.
Исагирре мелковат, как по мне, да и ломается часто. Малгрю там хорош...
На рахунок дідовщини не буду сперечатися,можливо і є.Тільки діди наші Алієв і Ко,а на рахунок Олега маю сумніви,не така він людина.І ще одне:ви пишете,що Коноплянці не дали б грати,як Маграо,Андре і далі по списку,а ось Дуду виділили за рахунок самовіддачі.А чим гірший Євген за того самого Дуду?
Показати
Гусєв, не дід...хахаха...може колись замолоду(за Рінкона) не був, а тепер, він навіть коли явно не в формі, хоче грає, хоче не грає, в нього взагалі хронічні проблеми зі спиною, Дуду, Маграо( та й Мехмеді) явно сильніше виглядають за нього, нема його основного козира - швидкості, а про як захисника я взагалі мовчу, згадай 2 гола від Франції з під його ніг ( щурік 2 раза) пустили...Даніло Сілва сильніший якщо про захист.
В якому розумінні забастовка? У нас,що завод чи фабрика,щоб бастувати.Як на мене,то у Ярмоленка вже давно забастовка(сподіваюсь після зборів закінчиться))).
Показати
мені ще дядько розказував, що дідовщина в ДК була у всі часи, навіть при Лобановському, просто Ярмоля і Гусь і самі б не грали і Коноплі не дали, зачмирили як Маграо, Андре, Бертольо, Гільєрме, Мандзюка, як пробували Дуду, але той за рахунок самовіддачі і викладки не здався...думаю це ж чекає Рубена і Рафаеля, Кранчар під захистом Вуко
Якби все було так легко,то у нас вже давно був би Коноплянка(як приклад)
Показати
Коноплянки нема тільки тому, що інакше була б забастовка збоку Гусєва і Ярмоленка. Якщо хтось з них піде, то цілком можливо.
Джуліано нам ніхто не продасть.На жаль.
Показати
за 9+9+8=26 млн не продасть? тим більше знаючи дружбу ІМС і Коломи...
Так Алієв і Хач одного поля ягоди. В сімейному колі - це я мав на увазі потрібно було спочатку побалакати з тренером,президентом на рахунок свого контракту,на рахунок свого майбутнього,а вже після цього вже виносити у ЗМІ.Якщо я не помиляюсь у нього ще 1,5 року діючого котракту і на його місці я подумав би над тим як принести користь свому (поки що) клубу. "Он прямолинейный парень,что думает - то и говорит" - ось і весь Женя.А інколи і корисно як для тебе так і для оточуючих бути трохи гнучким і не таким базікалом.
Показати
З якого дива вони одного поля? У Хачеріді був бодай один випадок на кшталт пиятики Алієва у ніч напередодні фіналу кубку України? Була хоч одена огидна симуляція на полі як у Алієва? Було хоч одне ганебне інтерв’ю? Був хоч один факт грубості, як у Алієва до журналістки? Він на полі хоч колись був таким байдужим і лінивим, як Алієв? Вам не соромно писати таке?
Цікаво,чим заслужив Євген на кращий контракт? Можливо своїм зростом і українським паспортом? Він просто розслабився під керівництвом ЮПС,а тут прийшов диктатор Блохін і все лафа кінчилась.Немає на нього Кварцяного. І взагалі такі питання вирішують у сімейному колі,а не виносять на розсуд загалу.Шкода,що до всіх наших проблем додалася ще проблема з центральним захисником.
Показати
Забавно требовать "решать всё в семейном кругу", после инцидента в матче с Маккаби, где и Алиев на всю страну его дятлом называет и Шовковский "воспитательную работу" в коридоре проводит. Какой семейный круг после этого может быть? Хачериди месяца через 2 после этого очень четко описал свое положение в Динамо: "А я дурак за этого Алиева вступался, бежал душить соперника. Больше этого не будет. Друзей у меня в Динамо нет". Как любой профессиональный игрок, который хочет куда-то перейти, он обязан на это намекнуть в прессе, чтобы потенциальные работодатели услышали. Он достаточно быстро ворвался в основной состав из молодежного, контракт с тех пор не пересматривался, вполне можно предположить, что играет он сейчас за весьма смешные деньги с зарплатой меньше Алмейды и при этом ведущий игрок клуба и сборной. Что не так? Он прямолинейный парень, что думает - то и говорит, настоящим динамовцем он так и не стал, любить Шовковского или Блохина он не обязан, но в логике ему не откажешь. Сказал, как есть.
http://www.google.com.ua/imgres?q=%D1%88%D0%B0%D1%86%D1%8C%D0%BA%D0%B8%D1%85+%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B8&start=121&um=1&hl=uk&sa=N&tbo=d&biw=1600&bih=703&tbm=isch&tbnid=Kj9LkYLKujdYUM:&imgrefurl=http://man.tochka.net/ua/11361-top-5-skandalov-v-matchakh-dinamo-shakhter-foto-video/&docid=NQWoZ95KKrJomM&imgurl=http://s1.tchkcdn.com/g2-LT1puSrC0R170lm4-wrCDg/video/600x338/p/0/20/2011/10/26/271471/thumb_271471.jpg&w=600&h=338&ei=RXzYULC6KoPT0QWng4C4DQ&zoom=1&iact=hc&vpx=961&vpy=182&dur=694&hovh=168&hovw=299&tx=188&ty=67&sig=115153495523260157315&page=4&tbnh=140&tbnw=262&ndsp=44&ved=1t:429,r:54,s:100,i:166))
Показати
Моя - твоя не понимай?))
No results found.