Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 106
Коментарі по темі:
Так мало динамівців на моїй пам'яті навіть до збірної СРСР не викликали.
Показати
Ну Гусев, Шева и Михалик травмированы. Он их бы вызвал.
Таке прикукурене створіння як Саламатов здатне викликати співчуття лише як душевно хвора людина. Навіть мені його стало на хвильку шкода після того як побачив, що в 45 років людина без сім'ї та має аж 5 друзів в соціальній мережі.
Показати
А с какого перепугу ты здесь ярлыки развешиваешь ?? Это его гражданская позиция, и не каждый бы смог её вырозить перед оголтелой толпой малолеток. Пусть это сцыкунье попробует выйти с этими плакатиками, где нибудь в Крыму или на востоке -обхезаются !! Вот такая разница !
Якщо я бачу, що людина ідіот. Я її буду називати ідіотом. На тому простому праві, що завжди віддам перевагу правді, замість беззмістовної політкоректності. Взагалі-то це питання вже з усіх сторін обсмоктали, але зауважу з огляду на Ваш наступний пост, що стадіон Динамо, це не його дім.
Порівняння по Саламатову не зовсім доречне. Якщо не брати до уваги Уік-Енду, то інформаційний розголос пішов, насамперед, через політичні мотиви: подивіться що з простою людиною через Бандеру зробили.
Показати
Он мог спровоцировать бойню во сто крат хлеще
Почему мы узнаём только в последнее время (относительно), что захватывать авиалайнер можно только тогда, когда там нет уже простых пассажиров? Суём выкуп, идём в заложники... Почему этот урод Саламатин вызывает у людей сочувствие? Ну возьми, сними на камеру , как тебя старшие просили, и при выходе со стадиона арестуй, если это конечно криминал и люди нарушили закон. Или при входе. Что тебе ещё нужно? Крови?
Народ! А ви не заганяєтеся з розподілом гравців збірної за клубною ознакою? Особливо коли мова йде про найсильнішого українського захисника сучасності. Особливо коли за подібних причин гру СбУ просачкували Ярмоленко і СаШо. Особливо коли Шева через гру в нагле відсачковує.
Показати
А СаШо не сачковал!!!!!
"Найсильніший український захисник сучасності" зробив так як йому сказали в клубі, а тепер каже що чудом сцілився за кілька днів. Ось і всі пироги. Блохін знає що робить :)
"Найсильніший український захисник сучасності".....- це ваша субєктивна думка...Я не згоден з вашою думкою...Чому ??? Поперше так грубо грати йому дозвляють арбітри лише у ЧУКРі,а подруге Ярослав після атаки часто запізнюється повертатися назад.В ЧУ це не так замітно,але в матчах у Євролізі,чи проти ДК,це помітно......Дивіться відео..... І не треба про Шеву...Він відпрацював і за збірну і за Динамо на всі 100%
Все сходиться до того, що йому ще мало дали.
Показати
Ла именно к этому!!!!
1. Хитати автобус (а на чому ґрунтується Ваше переконання що в автобусі були ветерани? або лише ветерани) і зривати стрічки суть абсолютно різні дії. По московських телеканалах ще й говорили про зірванні ордена, цікаво чому Ви про них не згадали. 2. Зривали дійсно, але з молоді. Вийдіть на центральну площу любого єврейського містечка у ССвській формі або зайдіть у Гарлем в Ку-Клукс-Кланівському прикиді з Вами ще не те зроблять. Але повторюю: літніх людей фізично ніхто не ображав. 3. Фразу про справжніх героїв свідомо залишаю поза увагою, оскільки дана дискусія не стосується загальної тематики даного ресурсу. 3. Міліції на стадіоні не потрібно. Міліція зобов'язана активно працювати поза межами чаші. І працювати по закону, в тому числі і в частині застосування сили та спецзаходів. Навіть разове беззаконня з боку міліції, надає моральне право не дотримуватися закону громадянину (Аналог відносини водії/даїшніки). 4. Думаю, Ви неодноразово бачили відео з невиправданим застосування сили з боку працівника міліції. Апріорі міліціонер людина за віком більш доросла, багатіша в плані життєвого досвіду та психологічно підготовлена до кризових ситуацій ніж пересічний фанат. Окрім того в міліції на відміну від фанів існує чітка ієрархія, закріплена численними інструкціями, статутами та спеціальним званнями. І коли фанів зачепили за "живе", подальший розвиток подій проконтролювати практично не можливо. Коли потерпілий рванув за прапор розвиток подальших подій на найближчі 5-10 хвилин інших варіантів не мав. Коли хтось у Вашій присутності почне ображати Вашу дружину/наречену/подругу, гадаю варіантів того що відбудеться далі багато не буде.
Показати
ютубе тебе в помощь! далее спорить не буду, извини, но думаю, что бесполезно. Ты останешься при своём мнении, я при своём!
Я так розумію, що Вам вже все розказали. Причому настільки переконливо, що після цього навіть думати не треба. І як це тільки в них виходить?
Показати
а зачем рассказывать? все видели видео, как молодчики оплёвывали и раскачивали автобус с ветеранами и их детьми, выкрикивая оскорбительные речи далеко не в культурной форме, все видели видео как срывают у людей вместе с кусками одежды Георгиевские ленты, как не пускают ветеранов возложить цветы настоящим героям...или этого не было? Хватит писать ерунду, тем более она не соответствует действительности да и не по теме! Выскажи лучше своё мнение относительно необходимости ввести милицию на стадион! и ответь на такой вопрос: "действия ультрас оправданы?"
Зауваження не по темі: найдіть для початку хоч одне відео де у Львові зривали стрічку з ветерана 2-ї світової. Старих і дітей ніхто не чіпав. Перестаньте мислити зомбоштампами.
Показати
не надо рассказывать, про белых и пушистых дебилов, которые никого не трогали....
Перефразую. Попробуй дати бзди якомусь африканцю чи азеру. За 5 хв. збіжаться усі його співвітчизники у радіусі кілометр. Коли почнуть місити українця, наші звісно за руки тримати його не стануть, але від чорної бидлоти ніхто захищати не подумає.
Показати
C этим согласен на все 100... Как-то довелось с арабами в универе столкнуться, так их повылазило как саранчи откуда только можно... У наших такого не будет ещё долго, скорее даже так - у БОЛЬШИНСТВА наших...
1. Не знаю, що по ОРТ про українських заробітчан розповідають, але на заході не рай і люди там трапляються хороші і різні. 2. Наших там дійсно не поважають, бо більш пакоснішу націю ще пошукати треба. Усі емігрантські общини (турки, араби, китайці, балканці) живуть компактно та органічно. Зі своїми традиціями, звичаями та заворотами, але із зрозумілою для них логікою. Наш якщо подляну співвітчизнику не підсуне не проживе. До того ж в наштх людях дуже міцно сидить совок. Не в стільки в політпоглядах, скільки в поведінці та рефлексії. Тому наших дійсно не сильно не поважають. Бо вони не поважають самі себе.
Показати
"Наш якщо подляну співвітчизнику не підсуне не проживе" - есть такая пословица: "В семье не без урода"... Наши люди в своём большинстве работая за границей пытаются при работе с соотечественниками друг друга не кидать! Вот хозяина-работодателя - это всегда пожалуйста. Так что немного не согласен...
Прикола с ОРТ не понял. Со вторым пунктом согласен. Но вы перечите сами себе.
Автор: Hannover
25 вересня 2013 12:22
Quid prodest? Частина друга.
У попередньому блозі я навмисне по мінімуму зачепив тему критеріїв якими оцінюється поведінка вболівальників з боку FARE. Їх як таких виявляється в природі не існує. Тобто сидить "доброволець" на трибунах та занотовує все, що відбувається навколо...
Автор: Hannover
25 вересня 2013 11:27
Quid prodest? Частина перша.
Одне з найдревніших запитань зберігає свою актуальність і до наших днів. Проста, як мяч, формула і по сьогоднішній день спрацьовує практично безвідмовно. Головне пам’ятати – щоб вірно зрозуміти кому вигідно, потрібно чітко розуміти що саме відбувається. І так, насамперед...
Теги: #FARE
Автор: Hannover
7 квітня 2013 22:35
Ярмоленко за полем. Що передбачено правилами гри.
Підсумовуючи сезон 11/12 практично усі вболівальники і точно все керівництво Динамо було єдиним в думці, що чемпіонство втрачене через Вакса. До розрахунку не приймалися ні якість гри, ні проблеми в колективі, ні боягузлива безпорадність головного тренера...
Теги: #Годулян
Автор: Hannover
8 квітня 2012 12:14
Юрій Бакс
Авторство не моє. Просто надибав.  
Теги: #Вакс
Автор: Hannover
29 серпня 2011 17:35
Оп-па!
Вболівальник київського "Динамо" Андрій Кориновський понад п'ять годин перебуває на допиті у Печерському райуправлінні МВС. Про це "Українській правді" повідомив Євген Щелкунов, п...