Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 448
Так це ж прекрасно, що у вас двоє діток! І взагалі, звання "тата" це чудово. Набагато краще ніж звання "бєляша", "мотиватора" чи "золотого м'яча". Не зрозуміло чого ви вчепилися в це.
Показати
Так у него это звучит как диагноз - "идиот"
Тобто, якщо б Ребров в якості помічника захотів би награти певний розіграш стандарту, чи налагодити оборонні дії, то йому б не дали бо він просто помічник, я вірно вас зрозумів?
Показати
Ви працювали на постійній основі? В декількох компаніях? Тоді б Ви мали розуміти, що не всі начальники - "ліберали", деякі - "тирани", що навіть коли розуміють, що його підлеглі праві, вони все одно робитимуть по-своєму. Як Ви вважаєте: Блохін - ліберал чи диктатор? Крім того, після Сьоміна змінилося пів команди, так що ця команда - дитя Блохіна. А що до того, що треба було виганяти ВСІХ, включаючи Реброва, Федоріва та Михайлова, то хто б тренував до кінця чемпу? чи Ви справді вважаєте, що хтось прийшов би за місяць (тільки на місяць!) до кінця чемпу на главтренера? без контракту?!? Ну, можливо Ви вважаєте, що ОВБ зарано вигнали? Тоді вже розмова не про Реброва.
До нарахованих 4-х днів додайте 3 роки які Ребров провів в тренерському складі і брав безпосередню участь у всіх тренуваннях команди.
Показати
Исходя из твоих слов извиняться нужно не Блохину, а Реброву? Я ушел спать, слушать на работе бред клиентов по 12 часов и этот в придачу я не могу. Ребята, я не претендую на роль авторитета и т.д., но прежде чем что то говорить нужно хорошо это обдумать. Это очень тривиальная фраза, я согласен, но в ней находится истина.
ті 3роки, про які Ви говорите, він мав право тільки висловлювати своє бачення на якісь дії, АЛЕ НЕ він врешті решт приймав рішення, як поступати. У Вас як в тому анекдоті: "Хто винен? - Невістка! - Так її ж вдома нема! - А он спідниця її вісить!"
Коментарі по темі:
Не бачу передумов чому Спалетті повинен погодитись на запрошення ДК. Алегрі (51% набору очок в чемпіонаті) і Ді Матео(64% набору очок в чемпіонаті) ще більш ризиковані варіанти ніж Григорчук.
Показати
Ну-у, Луческу плентався в районі 16-18 місця з Брешією і Реджиною, 8 - з Інтером, але це не завадило йому 7 раз виграти чемпіонат України. Я в жодному випадку не агітую за перерахованих мною іноземних тренерів, адже хоч і вважаю їх кваліфікованими фахівцями, але не вірю в швидкий результат їхньої роботи в Україні (Рамос тому приклад). В теперішніх реаліях Григорчук реально саме те, що лікар прописав. Але, що там в ІМСа в голові, біда його знає.
Давайте ваші варіанти реальних іноземців.
Показати
Помріяти звичайно можна: Алегрі, Спалетті, той же Ді Матео... але це все лірика. Тренер для команди це тонка матерія, тут потрібне щось не тільки від розуму, а й від душі, якесь 6 чуття. Емері зі Спартака поперли, а чувак однією ногою в фіналі ЛЄ, а Спартак як був в лайні, так і далі там. Не хочу щоб Динамо повторювало долю Спартака. Тому, переконаний, Григорчук на даний момент найкращий варіант: в роботі з клубами прогрес шалений, має здорові амбіції, футбольний інтелект не рівня Блохіну, досвід роботи в чемпіонаті України. Це той випадок, коли є ризик, але він виправданий і точно в рази менший ніж з призначенням Блохіна.
"Тем не менее, надо дать Сергею Реброву полноценный шанс доказать состоятельность своих тренерских амбиций, своего видения построения команды. И не остаток нынешнего чемпионата, а значительно больший период, т.е. не повторять прошлых ошибок со скоротечными отставками." ____________________________ Семен Случевський черговий раз виконує заказуху клубу. От є в Суркіса декілька ручних журналістів які готові брехати про що завгодно. Про Блохіна - чудо тренера, про 4 роки на побудову команди, тепер про Реброва - тренера... Та всі тренери з цього списку сильніші за Реброва який ще пороху не нюхав. Про що мова взагалі? Він 3 роки вже головний помічник Сьоміна/Блохіна. Він веде тренування і працює з гравцями. Видно "руку" Реброва за 3 роки? А ще цікавий збіг обставин: у Сьоміна вийшло з головним помічником - Лужним і не вийшло з головним помічником Ребровим. Це збіг чи можливо Лужний вибудував ту сильну оборону? Хто зна, але Ребров нічого не показав за три роки, нічого!
Показати
полностью согласен. и так давно понятно, что все что показывает динамо в плане игры - это большая часть работы именно Реброва. Поэтому, о каких шансах для Реброва-тренера может идти речь? Что бы воз был и ныне там?
http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=4724080
Показати
клас, дякую дуже!
Ваше право рахувати так.
Показати
Тут согласен..Мне симпатичнее работа Максимова.)))
Якщо Максимовський Кривбас вам симпатичніший за Чорноморець Григорчука, то ви нічорта не розумієте у футболі. Вибачте за прямоту.
Показати
Это не прямота.Это безаппеляционная глупость.....Простите.
Найцікавіше те, що тут навіть відмазки про зіграність не канають. Наприклад лівий фланг ЧО: Ребенок - Аржанов зіграли всього 7-й матч в цій команді.
Показати
Более того, там половина состава вынуждена играть на далеко не родных для себя позициях. Тем более удивительно - как так быстро и при таких потерях Григорчук сумел восстановить игровой баланс.
Автор: HIM
24 травня 2016 11:43
Хльобас vs Гладкий
Хто повинен грати в ДК ?
Автор: HIM
15 травня 2014 13:00
"Занимательная статистика" Динамо Киев
Сезон Тренер В-Н-П % 2008/09 Сьомін 26-1-3 88%...
Автор: HIM
25 квітня 2014 16:15
Динамо: борьба за какое место?
Неудачи Динамо в этом сезоне еще не закончились. Вслед за шансами на чемпионство уплыла возможность занять второе место. А после очередного тура Динамо сильно рискует оказаться даже за пределами первой тройки...
Автор: HIM
17 квітня 2014 16:34
Чому наступним тренером ДК повинен бути Григорчук?
Просто почитайте його інтерв'ю і вам одразу стане зрозуміло: ________________________________________________ "ПОРОЙ КОМАНДЫ ДАЖЕ НЕ ЗНАЛИ, ЧТО Я НАБЛЮДАЮ ЗА ИХ ТРЕНИРОВКАМИ" - Роман Иосифович, по версии читателей Football.ua вы избраны лучшим тренером 2013 года...
Автор: HIM
17 квітня 2014 10:32
Василий Уткин: "Суркисы ничего не понимают в выборе тренера"
23.12.2010 Они проделали огромную работу по созданию клуба. Выстраивание, то-се, шажок за стежком, академия, стадион, масса прочего. Здесь внешне все выглядит очень даже крепко, а внутренне я не настолько хорошо владею темой, чтобы сомневаться...
Автор: HIM
1 жовтня 2013 18:16
2010.05.12 Баль и Блохин вывели «Черноморец» в… первую лигу
Ростислав Баклаженко после вылета Черномореца в первую лигу: Не ищите логики, ее может и не быть Сложно предположить, о чем думало руководство «Черноморца», приглашая возглавить команду тандем Баль-Блохин...
Автор: HIM
30 вересня 2013 10:04
2007 рік, Ігор Суркіс: "Уверен, Семин будет работать дольше, чем Блохин"
Згадалось одне інтерв'ю ІМСа перед першим приходом Сьоміна 2007 року. В цей же час Блохін був назначений головним тренером ФК Москва:По слухам, зарплата Семина в "Динамо" будет 1,5 млн евро. Президент...
Автор: HIM
25 вересня 2013 15:10
Рік Блохіна у цитатах і фразах
Вирішив згадати всі фрази Блохіна за рік його тренерства в ДК. Деякі з них встигли стати крилатими:05.11.2012 "ЛЧ в этом году 100% не выиграем. Может, выиграем в следующем"06.11.2012 "Необходимо потерпеть и подождать."20.11.2012 "Многие футболисты не соответствуют уровню "Динамо".....
Автор: HIM
24 вересня 2013 12:40
Ще раз про Блохіна. Чому перемога над Карпатами нічого не значить?
Знаю, що ця тема вже обсмоктана 100500 раз. Але мене дивує, що після перемоги над Карпатами знову вилізли хом'ячки "Алєєкавєрім" на чолі з головним пастором Олшанецьким і почали свою мантру "Вєрім в Блохіна".Після інтерв'ю Сьоміна хом'ячки затянули свою пісню про "алкаш залишив руїну", "Блохін розгрібає завали Сьоміна" і т.д...
Автор: HIM
21 вересня 2013 12:13
Александр Головко: «Ярмоленко — один из немногих людей, который болеет за команду по-капитански»
Экс-защитник киевского «Динамо» Александр Головко высоко оценил уровень игры полузащитника «бело-голубых» Андрея Ярмоленко, а также поделился своим видением его послематчевых высказываний относительно болельщиков.«Ярмоленко очень здорово выглядит...