Коментарі користувача:
Показати коментарі
Всього коментарів 6
Коментарі по темі:
Леопольде ! Невже Ви не бачите очевидний речей, і мені треба Вам усе пояснювати ? Або Вам подобається 20 коментарів за добу на цьому сайті ? Ну не популярний цей сайт серед вболівальників. Якби він був популярний, то кількість коментів щодня перевалювало за 1,000. А то зайдеш на цей сайт, і немає чого почитати думки інших, бо цих думок немає взагалі.

Та я визначаю популярність сайту не за кількість блогів, хоча їхня кількість на Шуріку у рази більша, ніж тут, а за кількістю коментарів, цікавих матеріалів, і відвідуваністю. А вона значно більша, ніж тут.

І ось ще одна велика проблема тут, що коли хтось відповідає на твій комент, то про це не приходить повідомлення на емейл. І тобі щоразу треба захолити і дивитися, чи не написав хтось щось у моєму блозі. Це дуже незручно.

Показати
Bruce, мы неоднократно поднимали вопрос о том, чтобы проставлять количество комментариев под блогом для того, чтобы быстрее реагировать на них, а то иногда видишь комментарий через сутки, но, увы, это для данного ресурса пока является проблемой. (
Bruce, разумеется, я вижу " очевидное". Рад бы клонировать себя, но воспитание не позволяет. Пока имеем то ( и тех активистов), которые есть в наличии. Может у вас есть конкретное предложение? Там ходить по школам и загсам, развешивать объявления " читайте и комментируйте сайт Динамомании, и получите бонусы от учителя физкультуры и салона молодоженов"? Что мы можем и должны совершить героического, чтобы на сайт повалил народ?
Алексу.

Зайшов таки сюди. Розумієте, що Динамоманія на відміну від "Шурика" не дуже популярна. Коментів майже не має. Блоги майже ніхто не пише. Не цікаво багатьом тут. Немає живої" дискусії, як Ви цього хочете.

Не зовсім так, що команда заспокоїлася, коли забила два голи. Бо у дургому таймі було стільки моментів, що важко навіть їх порахувати. Динамо не заспокоювалося, і хотіло забаити ле. Інша справа, що не було фарту, щоб забити.

Гонсалес виглядав найбільш втомленим. Після 65 хвилини, він ледь пересувався по полю.

Та я і сам був здвивований, чому не було трансляції матчу Астра - Олександрія ?! Але трансляція таки була в YouTube.

А Аваком разом з Павелко нехай самі їдуть у Маріполь, і забезпечують безпеку.
Показати
Bruce, насчёт живой дискуссии на Кабасике: Ее " живость" чем определили? Количеством однотипных постов? Типа один " мама мыла раму", другой возражает: нет, "раму мыла мама". А третий, робко: : " кто- то мыл раму", за что получает кучу минусов.
Записные борзописцы, типа Тищенко или Болюха, колеблются вместе с генеральной линией и приглашают живенько колебаться в том же направлении. А кто не колеблется, тот враг народа.
Пане Василю ! Динамо в черговий раз програло, і на душі ще гірше стало. Може гравці Динамо дотримуються постулату "нас б'ють, а ми сильніше стаємо" ? Схоже на те, що так і є. Я тут подивився статистику. Так от, за останні 7 років, ми у Шахтаря виграли тричі. І це не випадковість.

І коли ці приниження скінчяться, я не знаю. Щоразу виходим мотивовані і готові рвати на полі Шахту, а як тільки починається матч, наші гравці не знають куди бігти, і що робити.

А може, якщо на динамівських сайтах меньше Динамо критикувати, то вони граще гратимуть напевно...

Ми вже давно до того момента дійшли, що Динамо - середняк. А ще 15 років тому було зовсім по-іншому. Куди зникли ті часи...

А чиновники з ФФУ, пан Павелко та пан Генінсон, роблять вигляд, що у на усе добре. Але у нас усе і близько не добре.
Показати
Bruce, Есть такое слово- имитация, это когда реальные действия подменяют якобы активность, а на самом деле игрой в песочнице. Вот этим и занимаются в Динамо лет 10, теперь ФФУ и УПЛ переняли опыт и тоже имитируют деятельность, но ведь видно со стороны всю эту мишуру
Гібрідна війна та такі ж "гібрідні" вболівальники. Чому дивуємося ? А взагалі, камери то є на стадіоні ? Є. Ідентифікувати це бидло, і заборонити їм мінімум на 5 років відвідування стадіону. Вони підставлють гравців, президента та ганблять Великий Клуб. Годі вже цього ! Треба ці провокації припиняти.
Показати
Bruce, Что власть, что футбольные функционеры бояться этих ультрасов, зная, что если что не так, они завтра оденут балаклавы и прийдут к ним в гости! Эта тенденция распространена сейчас по всей стране и футбол не исключение, а наоборот т.к. трибуны стадиона это их "дом"!
Коментарі по темі:
Пане Василю ! Та і я ніяк не зрозумію, що це за дата така - 2038 рік ? Може цього року сайт збираються закрити ?!
Показати
Bruce, двадцать лет без права переписки. Может, предок Кравчука " служил" палачом в НКВД... Генетическая память - явление малоисследованное...
Коментарі по темі:
Пане Василю, вітаю ! Поважати Шахтар ? Тільки за що їх поважати ? А вони поважають Гімн України ? А вони взагалі Україну поважають ? Вони знають лише, що таке Донбас.
Показати
Bruce, Они хорошо знают, что такое Донбасс...правда, теперь и мы знаем
No results found.