Коментарі користувача:
Показати коментарі
Всього коментарів 13
Ну добре. Чого ж тоді Динамо-2 та дубль з цими мега-орлами у складі плетуться в хвості в своїх змагннях? Якщо вони серед дітей нічого не показують, які є підстави вважати, що вони засяють з дорослими дядьками?
Показати
дружище, ты абсолютно прав. А местным манагерам ты всё равно ничего не докажешь, не старайся)
ты ведь только что сказал что они всех топчут, так как на капоте возраст перебит))))))
Ще раз кажу, що головна проблема - купуються гравці, які не підходять під європейський футбол в цілому, і динамівський зокрема. Європейський футбол - швидкий, комбінаційний, з силовою боротьбою. Привозяться латиноамериканці, які все своє життя грали в розвалочку на чистих м'ячах. Такому пару раз захисники кинуться в ноги, вдарять по ніжці - і він заплаче та захоче додому. Крім того, латиноамериканці та африканці не люблять грати з партнерами - все сам. Ну і не вписуються ці люди в команду геть зовсім. Можна з ними повозитися, і один з п'яти накінець то зможе грати у наш футбол, а четверо втечуть назад в Бразилію-Колумбію. Але краще пошариться по Хеєренвенам та Янг Бойзам - там ці клуби уже виконали всю брудну роботу, відсортувавши тих, хто може грати в європейський футбол, а хто не може - відправивши додому. Тобто не треба цю брудну роботу валити на себе, якщо хтось вже її успішно виконує за досить невеликий шматочок хліба.
Показати
А валити будуть!Бо гадають що так дешевше!Більш того саме президент клубу так гадає.Тому такі трансфери у нас здебільшого...
Розсмішив. Коли ці фотки були зроблені? Кілька років тому? :)
Показати
Форма прошлогодняя.
Год назад когда эту форму представили. Ты хоть думай, прежде чем заявлять что то.
А хто такий Ковачич? Де і як він довів свою професійну придатність?
Показати
Забудь)
По моїй лозіці треба скуповувати тих, хто: 1) Засвітився в ЄВРОПЕЙСЬКИХ чемпіонатах, довівши там свою майстерність 2) Має всі необхідні базові футбольні навики (удар, дриблінг, гра головою тощо) 3) Вміє грати в колективний комбінаційний футбол!!! 4) Здатен вести силову боротьбу!!! Наші селекціонери тягнуть сюди тих, хто має прогалини по вказаних пунктах, і ті футболісти не вписуються в нашу команду. Той же Ескобар - він же реально тупий, обіграться ні з ким не може навіть теоретично. Навіщо його сюди тягнули?
Показати
Я навідь упевнений що ти знаєш чому наші селекціонери роблять саме так!
Крім того у всіх цих Буяльських і Савченків вік перебитий на капоті, що дозволяє їм топтати дітей і виглядати більш-менш пристойно. Джурічіч в 19 років виглядає на 19 років.
Показати
Ну да: http://www.dynamomania.com/attachments/faces/0009/5887/v_buyalsky1_content.jpg?1336884936 http://www.dynamomania.com/attachments/faces/0014/5330/o_savchenko2_content.jpg?1336886118 Им лет 25, минимум!
Буяльський і Савченко на даний момент не зарекомендували себе потужньо у 19 років в дорослому чемпіонаті. Серед дітей - рулять. А в дорослому - губляться. А Джурічіч у 19 років не загубився серед великих дядьків.
Показати
Ты видишь то что хочешь, я написал если их ставить, то будут круче чем этот товарищ. Мне интересно, а что будет когда ты узнаешь про Ковачича?))) Будет что то на подобии, брать его за любые деньги, давать 10 номер и капитанскую повязку))
Вибачте, але на даний момент і Рафаель, і Джурічіч - гравці одного рівня. Причому перший йде вниз, другий - вгору. Джурічіч же на даний момент грає не в дитячій лізі, а у цілком дорослому чемпіонаті Голандії, і грає блискуче. Крім того, молодий і йому зараз на першому місці головне показати себе. А Рафаель - типовий нудьгуючий бразилець, який хоче грати там де тепліше і менше напружують. Нехай йде у Катар до Нілмара, у нас йому робити нічого.
Показати
"Вибачте, але на даний момент і Рафаель, і Джурічіч - гравці одного рівня. " Ни прибавить, ни отнять))
+1975
А що за ним слідкувать? Він вже довів усе для свого віку. Грав геть у всіх сербських молодіжках, уже викликається до дорослої збірної. В чемпіонаті Голандії в минулому році забив десять голів, я вже не кажу про купу асистів. Тут або вже треба забирати прямо зараз, або його заберуть інші топ-клуби і можна припиняти слідкувати.
Показати
Судя по твоей логике надо всех скупать кто уже более менее засветился.
Бертольо, Андре - неадаптовані латиноамериканські любителі грати на чистих м'ячах. Цей же пацанчик в 19 років уже був лідером команди у Ередивізії, місяць тому йому виповнилося 20 років. Як бачимо, бореться за м'ячі, може захистити їх корпусом, тобто це уже європейський футбол. Ну і талантище фантастичний. Я не проти щоб грали свої. Але якщо уже тягнуть нудбгуючого бразильця типу Рафаеля - то краще вже взяти цього, тут принаймні величезна перспектива.
Показати
У нас уже много было перспективных, ну не получается раскрыть их талант. Сейчас надо возвращать свои позиции, для этого требуются солидные состоявшиеся игроки типа Велозу, Раффаэля и т.д А насчет перспективы, ставить регулярно Буяльского или Савченка и этот Джуричич будет автографы у них просить.
В Европе футболист в 19 лет может играть и быть лидером в команде, а у нас это считается желторотый юнец. Будет сидеть года два-три в дубле, а потом аренда. Не умеют или не хотя у нас с молодежью няньчится. У нас своих перспективных полно, которые сидят во второй команде по пять лет, а потом разбредаются по арендам. Не с этим тренером((
No results found.