Коментарі користувача:
Показати коментарі
Всього коментарів 70
Коментарі по темі:
підтримую!!!
Показати
Для Mr. T это недельный бан, для W.O.T.A.N - бесрочный, ибо уже в третий раз. Причина - проявление расизма.
А тим часом Насьональ став чемпіоном Уругвая!!! Гарсія не забив, але тепер після завершення чемпіонату може й перейти до нас.
Показати
Да, едва не сожгли стадион на радостях. Данилов бы за такое пиро штрафов на пару миллионов выписал :-)
Краще б Андреа Полі купили у Сампи. Вона якраз теж вилетіла!!! Ех, гримнули б на всю Європу супер трансфером.
Показати
а на какой позиции он играет?
20!!! не повірю, поки експертизи паспорта не буде.
Показати
по Юсуфу тоже не скажешь, что человеку 26:)
фартовий чи ні то таке. а як чоловік, капітан, лідер він лайно. як можна оставить гравця після такого скандалу!?!?!? це вже не команда...
Показати
Н у то така справа. Дієго Армандо ще той "шалун" був і що?)) Я розділяю професію і особисте життя.
Як тіки Тері закінче або піде з Челсі так і виграє!
Показати
А що Тері, типу не фартовий чи що маєш на увазі?)
Коментарі по темі:
Я б Матявжа з Гронінгема взяв. Якраз зірвався його трансфер в Наполі і стоє 10 млн. 16 голів в цьому чемпі в 29 матчах.
Показати
Брать напов из Нидерландов, Бельгии, Дании и Норвегии очень стрёмно в виду очень большой "карнавальности" чемпов... Для них счёт 4-4 норма, а потому там многие свыше 10-15 за сезон забивают.
хай тоді сидить жде шансу в Киеві, ну обмін на такого самого? нащо? Хай купують 70% прав, або повністю.
Показати
Я уже писал)) чтобы вернуть минус 8 за Андре))) потом будет минус 3 или 4 за Моурисио или как его там зовут))) потом минус 1 или 2))) и наконец ноль или плюс)) ура))) сразу же в ноль выйти или в плюс не получается)))но это не значит что нужно все бросить)) а репрессии типа аренд денег не принесут)))
Не путайте футбол и бизнес То цей бізнес буде кажне трансферне вікно з новим ланцюгом бразильців. І цей бізнес заважатиме нашому клубу. Нажаль футбол став бізнесом((( і не путать їх нонсенс. А я думаю треба поставить всіх їх на своє місце. агентів, корпорації з своїми % на права, клуби, гравців. Прийшли Гільєрме, Андре... не хочуть грати, хочуть додому, шо за дит. садок? Треба показать, що ми серйозний клуб. Проучить одного Андре і інші рот не так будуть розкривать. Оренда (безкоштовна) в Луцьк на сезон, або в Динамо 2, хай поважа традиції Великого Клубу.
Показати
Детская наивность)) а в контрактах у них написано, что аренда только с их согласия- и это мировая практика))) и традиции им наши до одного места- хотя бы потому что у Бразилии футбольные традиции покруче будут чем у нас))) и правильно ИМС, что бывает нечасто, говорит- купите у меня клуб и делайте по своему. А про традиции говорить- неэффективно)))
ні ну просто все до того йде! Згадай Клебера і його Санта Барбару. Сплавили на Гільєрме, що це дало? нічого! Одні розчарування. І тут новий трансферний провал Андре, далі ситуація з ним нагадує Клеберову. Це називається аби здихатись і відбити хоч щось, але про наслідки ніхто не думає. А Бразилія гуде можливим трансфером Моурісіо в Київ. А шо тут лічного? Це не рівень Динамо Київ, он Коркішко без контракту. Чемпіон Європи, а шансу не отримав. А хто цей Дієго? Шо за овощ? Я впевнений він особо не хоче сюди. Але там йому вже об*яснили сценарій: рік адаптаціх+ заробіток, далі оренда в Бразилії. Це не підсилення, того й скільки желчі. Тут в кожного вже скільки негативу від таких не обдуманих трансферів набралось, що...
Показати
Не путайте футбол и бизнес. На бразильцев потрачены деньги- их нужно вернуть- Суркис не может тратить безвозвратно- нет такой у него возможности. Моурисио или любой др бразилец- часть сложной и малоэффективной схемы по возврату ранее затраченных средств. Реальная жизнь- реальные деньги- их нужно не только тратить, но и уметь возвращать. Просто забыть про 8 млн за Андре- это глупость
No results found.