Коментарі користувача:
Показати коментарі
Всього коментарів 2
Спасибо. Но все-равно не правильно. Играть матчи через день.
Показати
Ну,... таке допускається правилами ФІФА. Напевне, Суркіс проситиме Маркевича ставити Шеву та Михалика лише хвилин на 30... А міля - той напевне, через нещодавню травму взагалі до збірної не поїде. Хоча, там будуть проблеми не лише зі збірниками України. Он, Нінко, Юссуф - також, мабуть будуть викликані до своїх збірних. Молодняк Яковенком також викликається. Але це все квіточки, порівняно з тими проблемами, які можуть виникнути з матчем сьомого туру між Дніпром і Динамо - ящо Дніпро пройде сербів, на щи ми обєктивно сподіваємось. По всьому виходить, що цей матч потрібно буде переносити десь на грудень. Бо там буде день відпочинку (в когось з суперників) між ДВОМА ОФІЦІЙНИМИ матчами, а не між товарняком і офіційним. А тут УПЛ не хоче матч з МеталДоном перенести на дві години пізніше. Напевне, можуть бути і проблеми, і скандали, і дуже круті скандали.
Скадите, пожалуйста, а наша сборная случайно не 11-го играет? А не мало ли времени? У "Динамо" Михалик, Шевченко и Милевский вызваны...
Показати
Да, 11-го; але це товарняк: а там інші правила ФІФА по термінам збору та відпочинку від календарних ігор нацчемпіонатів гравців збірних.
No results found.