Автор: harik
Зареєстрований: 31.10.2011
Останній візит: 10.07.2014
21 липня 2012 15:56
20

Чому не грав гімн України в першому матчі київського Динамо в Прем'єр лізі?

Мова звісно про матч Динамо-Металург Д.

Народ, це що вчергове наша влада нам нагадила? Дуже багато вже бачив чемпіонатів України, але такої неповаги до держави, народу, тих кого немає вже вживих ще не бачив.

Та ще й в столиці... в першому матчі київського Динамо.

Повний ппц. З такими людьми ніколи країни не побудувати. Публічно образили Україну, її національний символ, а деяким пох... напевно якби рос гімн грав, то вони б також нічого поганого не бачили. Все таки праві ті хто каже, що який народ, така і влада. Ніякою національної гідності.
Гимн перед каждым матчем никогда не играл, не вижу проблемы в том, что в матче, который НЕ стал открытием чемпионата гимн не играл.... разве в чемпионатах других стран гимн играет перед каждым матчем национального чемпионата???
а чего вы спорите? матч открытие был не киевский если я не путаю что либо, да это первый матч динамо но не первый матч в чемпионате ответа далее не ждите сюда навряд ли занесет)
Шрэк, опять ты?
Крім того, завжди перед початком чергового сезону відбувається церемонія підняття державного прапору. Хто був на цьому матчі, повідомте, прапор піднімали? Якщо ні, то це вже привід для серйозного скандалу.
Сховати
на стадіоні взагалі прапора України не було !!! це вже не вперше, коли в Києві не грає гімн України ((((((
Africanda-S Прапор підіймається в матчі відкритті всього чемпіонату, цього року це був матч Волинь-Карпати.
Сховати
Та ні, не так. Завжди була традиція: перед першим матчем сезону на КОЖНОМУ стадіоні капітани команд піднімають державний прапор. У першому турі на 8 стадіонах, у другому - на решті 8 стадіонах. Невже цю традицію скасували?
в упор не понимаю зачем нужен Гимн на матчах чемпионата. Это нелепость самая настоящая
Сховати
Особисто я б тебе забанив довічно після таких слів.
Сховати
не смеши) лучше ответь на вопрос - зачем перед матчем чемпионата включать Гимн Украины ? ты ждёшь что Миша Велозу и Браун Идейе будуть його спiвати зi сльозами на очах ? Динамо - не сборная страны. На кой Гимн ?)) Я сам националист, но думать же иногда надо, не ?
Сховати
От і думай краще, а не мели дурниць. Завжди перед відкриттям спортивних змагань національного рівня грає гімн України, і завжди так було перед початком ЧУ, на всіх стадіонах перед першими матчами. І грає він для офіціозу, для українців, яких не лише в команді, а й на стадіоні більшість. Тому "ниочем" твої приклади про Велозу і Брауна!
Сховати
я вважаю що це повне безглуздя. Не треба тулити Гiмн навкруги, де треба i де не треба.
який ти в біса націоналіст ???? коли навіть державною мовою не спілкуєшся !!!
Сховати
В нас президент і прем*єр-міністр не спілкуються рідною мовою , а ти хочеш, щоб він говорив)))
можу також й державною, але менi зручнiше росiйською, вибач. Друже, тобi вiдомо що бразильцi спiлкуються виключно португальською ? Буде з цього приводу якийсь висновок ?) Мова - це ще далеко не все.
Сховати
бразильці спілкуються далеко не тільки португальскою, тому твоє "виключно" тут не доречне
Сховати
да диалектов везде полно. А государственный язык Бразилии - португальский. Вопросы ?
Сховати
у меня ответ !!! Там ОДИН государственный!!! Говорилось про общение государственным языком, а ты кинул пример Бразилии в том контексте, что там тоже не говорят на государственном, а на португальском, а потом говоришь что государственным и есть португальский.
http://www.youtube.com/watch?v=J5cjYgsQyJ0 )))