4 мая 2023 17:39
29

"Ворскла" – "Динамо" 1:2. Перерыв из-за воздушной тревоги не помешал киевлянам увезти из Полтавы важную выездную победу

"Ворскла" – "Динамо" 1:2


"Ворскла": 51. Исенко - 3. Кравец, 4. Пердута, 11. Степанюк, 18. Павлюк, 16. Сефери, 7. Олейник, 29. Бацула, 38. Челядин, 50. Кане, 95. Фелипе
Запасные: 61. Домолега, 41. Мельник, 27. Крупский, 5. Рамирес, 40. Черныш, 6. Скляр, 15. Кулаковский, 22. Лопес, 30. Нестеренко


"Динамо": 35. Нещерет - 24. Тымчик, 25. Дячук, 34. Сирота, 2. Вивчаренко - 5. Сидорчук, 18. Андриевский, 29. Буяльский, 77. Бенито, 7. Кабаев - 11. Ванат
Запасные: 1. Бущан, 51. Моргун, 4. Попов, 9. Пэррис, 15. Рамирес, 19. Гармаш, 22. Лонвейк, 37. Царенко, 44. Дубинчак, 90. А.Гусев, 91. Волошин, 92. Рамадани


"Ворскла" - "Динамо" ON-LINE


Превью


Сегодня "Динамо" сыграет в Полтаве на стадионе "Ворскла" им. Бутовский матч 24-го тура чемпионата Украины против местной "Ворсклы".


Киевляне в двадцати трех матчах набрали 40 очков и занимают 4-е место в турнирной таблице.


Коллектив из Полтавы провел двадцать три поединка, набрав в них 30 очков, что позволяет находиться на 7-й позиции в чемпионате.


Динамовцы в сезоне забили 34 гола, пропустив 19. У "Ворсклы" при 28-ми точных ударах, 31 пропущенный мяч.


В последнем сыгранном матче "Динамо" победило "Металлист" (3:1), а "Ворскла" разошлась миром с "Рухом" (1:1).


Лучшим бомбардиром "Динамо" в текущем сезоне УПЛ является Виталий Буяльский, забивший 11 голов. В составе полтавчан больше забил Таулант Сефери, на счету которого 11 результативных ударов.

Матч первого круга состоялся в Киеве и завершился ничьей (1:1).


Динамовцам не помогут травмированные Александр Караваев, Богдан Леднев и Владислав Супряга.


За "Ворсклу" не сможет сыграть дисквалифицированный Сергей Яворский.

Ориентировочный состав "Динамо":


Нещерет – Тымчик, Попов, Сирота, Вивчаренко – Сидорчук, Андриевский – Бенито, Буяльский, Кабаев – Ванат


Главным арбитром встречи будет Александр Шандор.

Прямая трансляция состоится на OTT-платформе Setanta Sports. "Динамомания" в 15.00 проведет текстовую онлайн-трансляцию.

Ванат радує, після Мбокані перший нормальний форвард, ну і Беніто активний та виділяється, захист просто кошмар... тай таке..
Подяка Беніто, що витягнув з нічого ще одну гру для Динамо. За останній місяць він вже 4 очки(два матчі з нічиїх на перемоги) особисто приніс. Як для хлопця, що грає за тарілку супу, непогано.
Имеем вторую победу при СаШо
Тю, та дав би 9 хвилин дограти!!!!!
Захист – жах. Прохідний двір. На щастя Ворскла ще більше дерево.
Шовковкий пытается прессенговать, иногда это даже выходит, но только там физика должна быть у игроков на уровне, как при Лобане было...
Ванат -молодец ,хороший мяч положил, только боюсь, что его надо менять , могут спровоцировать, вторую желтую получит
Без сліз на це неможливо дивитись. Знов вівчаренко втрачає свого гравця, той подає, Сирота відпускає свого опікуна в воротарському майданчику і лише кривоногість нападника Ворскли не дає замкнути подачу з лівого флангу з метра в ворота Динамо.
захист жахливий, всі четверо, Вівчаренко загубив і позицію і Кане і лише Нещерет врятував в останню хвилину.
Щоб Сирота та не привіз в свої ворота - коли таке було.
Віддайте його кудись в колгосп, в туж Бузову, Ниві, може хоч для польових робіт на селі згодиться. Не може в Киівському Динамо грати захисник завдяки помилкам якого ми пропустили за сезон з два десяткі мячів.
Скрыть
Умник, та шо б он там один з 3—мя зробив? Заблокував, а шо далі? Де Вівчаренко? Андрієвський? Шо ви на нього все вішаєте?
Скрыть
Лука, там у него была ошибка в том, что выиграв верховую борьбу, он скинул мяч на соперника
Скрыть
смит, як ви дивитесь - я не знаю: Сирота не виграв верхову, нападник скинув на Кане (от хто давно мав бути в ДК!). Програвши верхову дуель, Сирота ще й дуже довго розвертав свою ...опу, нападник втік від нього!

До чого там Вівчаренко?
Лука, пішла передача через все поле від воротаря на Степанюка. Він скидає грдями на Кане, який підключився. Ні Сидрочка, ні Андрієвського і близько нема. Останній хоч біжить назад, а Сидрочук споглядає футбол!

З команди треба прибирати 1. Сироту 2. Сидрочука 3. Буяльського 4. Шепєлєва 5. Гармаша. Це баласт, який тягне на дно.
Скрыть
Major, не згоден. Без Сироти, без його передач на Буяльского, Ваната , Кабаєва навіть не уявляю, яка була б гра; без Сидорчука в центрі взагалі провал; Буяльський просто не в формі після перерви. Вони реально витягують цю команду. Доречі, стали більш—менш грати у щось подібне на футбол, коли поставили в пару Сироту з Дячуком( такий собі тандем мізків та сили))))
Скрыть
Лука, ви мабуть маєте якесь своє бачення футболу... Я вже на всіх форумах років зо 2 пишу: приберіть з команди Сироту, він майже в кожному матчі привозить у свої ворота! Це гравець рівня колективу фізкультури, не більше.

Всі названі мною гравці тільки гальмують гру ДК, не дають грати за основу нашому майбутньому - Яцику, Царенку, Бражко, Діалло та іншим. Від них вже нічого чекати не варто, треба позбуватись і будувати нову команду.
Скрыть
І знову ж такі, Ви можете писати роками про Смолового, про Сидорчука, Буяльского, Сироту, але ж , хвала Богу, є статистика та розумні люди, які бачать футбол по—іншому)))
Скрыть
Лука, а вас ніколи не дивувало, чому у міши в фаворитах ходять гравці, які постійно підводять команду?
Спочатку це був Кадар (який просто спостерігав найчастіше як його партнери б"ються із суперниками), потім фаворитом став Сидрочук (який систематично видалявся в єврокубках і привозив у всіх турнірах), останнім часом міша дрочить на Буяльського (який вище рівня УПЛ не знає як грати - бо в Європі стоячи неможливо щось зіграти, а після ганебної симуляції і дискваліфікації і в УПЛ виглядає як невидимка).

І водночас цей доморощений експерд хейтив постійно дійсно класних гравців! Вас не наштовхує це на якісь висновки про мішу?

А те що ви називаєте статистикою - є 100% фуфло, бо рахується воно за висосаними з пальця принципами, та ще й в"єтнамськими фрілансерами.

Статистика - це така продажна шлюшка, яку можна повернути як тобі забажається.
Щось не видно текстової трансляції,на жаль..
як хоть гол пропустили?Знов центр захисту дав маху?
Скрыть
Ширинкович, в сенсі не видно? Текстова трансляція іде.
Скрыть
Евгений Сидаш, Не завантажувадлось на початку,тепер все гуд
Евгений Сидаш, я не знаходжу текстову (
Скрыть

Буковина, посилання стоїть на цій сторінці прямо під складами (і воно там завжди вже багато років): https://www.dynamomania.com/match/1753

Скрыть
Евгений Сидаш, дкую