10 лютого 2024 08:48
4

Журналіст: "Проблеми "Динамо" в обороні нікуди не поділися. Шовковський працює з тими, хто є"

Журналіст Володимир Звєров висловився про гру "Динамо" у спарингу проти "Лієпаї".


- Проти "Лієпаї" Супряга забив з кількох метрів, але це важливо, бо форвард киян має повертатися в гру та складати конкуренцію Ванату. Дуже сподобався Царенко. Він був активним та жвавим. "Динамо" виграло з рахунком 5:2. Проблеми в обороні нікуди не поділися. Але зараз тема пошуку захисника трохи стала на паузу. Шовковський працює із тими, хто є в обоймі. А те, що Дячук виходив на позиції правого захисника, це було більше експериментальне рішення.

Как же бляха деграднула журналистика.
Ван дейк с Арсеналом ошибся и все пишут защита ливера дыра?
Слушайте у нас на всю страну 1 центр бек и то в Борнмуте))))
Ну нет сейчас в мире стабильного защитника.
Все ошибаются даже в топ клубах.
Хайп это хорошо, но уважаемый Зверов ум, ум подключайте. А то мы окажемся в пещерном веке.
Дячук грає на правому фланзі лише тому, що травмований Тимчик і тимчасово підмінює його. А Караваєв, Гусєв і будь хто інший на цьому фланзі ще не готові грати всі 90 хв. Ось і виходить Дячук на 45-65 хв. Це не експеримент, а вимушеність.
Сховати
Africanda-S, між іншим, він виглядає набагато цікавіше та впевненіше на правому фланзі ніж у центрі. ІМХО, я б його там і награвав.
Africanda-S, а Рамадани кого заменяет в центре защиты? Дячука пробуют и правильно делают..это наверно под трансфер если будет в защите если придёт новый игрок..и кстати хорошо получается у него..а ещё его бы вообще в опорной зоне бы расположить и будет то что надо..будет мощно там работать