12 листопада 2023 15:34
27

"Кривбас" – "Динамо" 0:2. Ванат повертається та приносить дебютну перемогу Шовковського

"Кривбас" - "Динамо" 0:2


"Кривбас": 33. Кліщук - 7. Понєдєльнік, 5. Стецьков, 13. Бескоровайний, 55. Дібанго - 8. Бізімана, 6. Приходько, 23. Ілич, 21. Д.Кузик, 94. Задерака - 97. Жан По

Запасні: 30. Маханьков, 1. Хома, 2. Рябов, 17. Семотюк, 45. Вілівальд, 15. Гончарук, 27. Дебелко, 80. Прінс, 22. Вакулко, 18. Устименко, 11. Татарков, 78. Кожушко


"Динамо": 1. Бущан - 24. Тимчик, 4. Попов, 25. Дячук, 44. Дубінчак - 6. Бражко, 8. Шепелєв, 37. Царенко, 20. Караваєв, 77. Беніто - 11. Ванат

Запасні: 35. Нещерет, 51. Моргун, 2. Вівчаренко, 18. Андрієвський, 21. Супряга, 22. Кабаєв, 23. Малиш, 29. Буяльський, 34. Сирота, 40. Біловар, 92. Рамадані


"Кривбас" - "Динамо" ON-Line



Прев'ю


Сьогодні "Динамо" зіграє в Кривому Розі на стадіоні "Гірник" матч 14-го туру чемпіонату України проти "Кривбасу".


Цей матч стане першим для динамівців після відходу з команди Мірчі Луческу. Виконувачем обов’язків головного тренера призначено Олександра Шовковського, який в минулому сезоні вже керував командою. Що цікаво, в минулому чемпіонаті "Динамо" під керівництвом Шовковського перемогло в Кривому Розі, єдиний гол у матчі забив Денис Попов.


Кияни зіграли 10 матчів у чемпіонаті, набравши в них 16 очок.


Колектив з Кривого Рогу провів 13 поєдинків, набравши в них також 27 балів.


"Динамо" посідає 9-е місце в УПЛ, відстаючи від "Полісся" на 13 балів, але житомиряни зіграли на 4 матчі більше. "Кривбас" йде на 2-му місці, відстаючи від лідера на 2 бали, маючи на 1 матч меньше.


В 13-му турі кияни вдома поступилися "Шахтарю" (0:1), а "Кривбас" в Житомирі зіграв унічию з "Поліссям" (1:1).


Динамівці в УПЛ забили 23 голи, а пропустили 16. Натомість "Кривбас" при 26-ти точних ударах, має 12 пропущених м’ячів.


Кращим бомбардиром "Динамо" в поточному сезоні УПЛ – є Віталій Буяльський, який забив 6 голів. У складі команди Юрія Вернидуба найбільше забили Олег Кожушко та Максим Задерака – по 6 м’ячів.


В минулому сезоні "Динамо" та "Кривбас" провели два матчі. Кияни здобули дві перемоги 3:1 та 1:0.


Пропустять поєдинок травмовані Андрій Ярмоленко та Самба Діалло, також не допоможе динамівцям дискваліфікований Назар Волошин.


Орієнтовний склад "Динамо":

Бущан – Тимчик, Попов, Сирота, Дубінчак – Бражко, Шапаренко - Беніто, Буяльський, Караваєв – Ванат


Головним арбітром зустрічі буде Максим Козиряцький.


У прямому ефірі матч покаже YouTube-канал "Кривбасу".


"Динамоманія" о 13:00 проведе текстову онлайн-трансляцію.

Можна привітати СаШо та Гусю з перемогою. Хоча гра дуже далека від натяку на досконалість. Зараз головне брати своє. А зрозуміло, на що вони здатні, вже буде тільки після зимових зборів.
У першому таймі гра Динамо була хорошою з 8 хв. (контратака і гол Ваната) до голу Караваєва, а далі Кривбас, граючи у меншості, володів ініціативою. Знову у Динамо передчасна розслабленість?
Сховати
Africanda-S, Взагалі, це має назву "гра за рахунком". Але...За рахунку 2-0 на свою користь, в більшості та граючі другий тайм по вітру тактично грамотно навчєна команда мала розривати на німецький хрест захіст "квартального лідора". Але... Нажаль, то не про Динамо в його сьогоденні.
Взагалі, СаШо поміняв трохи малюнок гри. Пішли передачі вперед між лініями. Але катастрофічно не вистачає швидких гравців, які могли б втекти. На коротких дистанціях практично всі програють свої забіги плюс звичка грати поперек та назад. Спадщина Залупеску ще довго буде відригуваться.
Сховати
Ще й постійно програють гру в корпус.
Важке поле ,важкі погодні умови,червоної не було, хвилює лише те що навіть в меності Кривбасс створив як мінімум пару моментів
Беніто сьогодні просто жесть)
Сховати
Ватель, а чому тільки сьогодні ?
Він дуже важкий і повільний.
Сховати
Корпусом Беніто не погано грає ,а ось прийом обробка мяча удар на дуже низькому рівні
Не только у нас зашита дырявая
Караван красава
Сховати
Как на разминке)
Капитан ни Каравай, и не Жора, капитан Бражко. Думаю, это говорит о том, что внутри команды все далеко не идеально.
я вже думав, що Ванату за симуляцію дадуть
Та ну, де там червона?
Сховати
Ватель, ну було торкання стопи. Вихід віч-на- віч. Яке питання? Поки Сашо щастить.
Сховати
Игорь, спірна черврна зважаючи що паралельним курсом Безкоровайного страхував Стецьков ?
Сховати
Serg47478, ще раз переглянув. Там із однієї камери на повторі чітко видно, що Безкоровайний був на пів кроку попереду за Стецьківа.
Сховати
Игорь, після 20 в повтопів в перерві, видно, що Безкоровайний лівою в ліву ногу Ваната заряди. Але чи червона, з урахуванням того, що Влад напевно швидкість втратив? Але фол - 100%
Сховати
Ватель, зараз так тренери дітей у ДЮСШках вчать. Відчув торкання ноги - падай, кричи, катайся. Сам чув. ))) Тому Ванат так і зіграв, хоча міг встояти, прикрити корпусом та пробити. Козирянський формально вірно оцінив цей епізод.
Сховати
Игорь, я не говорю що не було фолу ,фол був , як по мені це жовта а не червона
Игорь, спірна черврна зважаючи що паралельним курсом Безкоровайного страхував Стецьков ?
мог обойтись желтой, конечно, и не ломать игру