6 жовтня 2023 17:00
39

"Полісся" – "Динамо" 3:2. Кияни поступаються, двічі ведучи в рахунку і граючи більш ніж півгодини в більшості

"Полісся" - "Динамо" 3:2


"Полісся": 71. Бойко - 9. Морозко, 44. Чоботенко, 30. Шабанов, 29. Смоляков - 6. Танковський, 55. Крушинський, 77. Кушніренко, 59. Козак, 18. Макуана - 99. Аріелсон

Запасні: 1. Кудрик, 33. Поспєлов, 10. Янаков, 28. Будківський, 8. Огиря, 4. Гітченко, 22. Грицук, 23. Шастал, 95. Мустафаєв, 11. Шаповал


"Динамо": 1. Бущан - 24. Тимчик, 34. Сирота, 25. Дячук, 44. Дубінчак - 6. Бражко, 18. Андрієвський, 29. Буяльський, 20. Караваєв, 91. Волошин - 11. Ванат

Запасні: 35. Нещерет, 51. Моргун, 2. Вівчаренко, 8. Шепелєв, 23. Малиш, 37. Царенко, 40. Біловар, 77. Беніто, 92. Рамадані, 22. Кабаєв


«Полісся» – «Динамо» ON-Line


Прев'ю


Сьогодні «Динамо» проведе свій черговий матч у рамках поточного сезону чемпіонату України. Цього разу суперником команди Мірчі Луческу стане «Полісся».


Минулого туру кияни, нагадаємо, здобули перемогу над «Олександрією» з рахунком 4:2. Натомість житомиряни, які лише цього сезону вийшли до УПЛ, не можуть похизуватися тріумфом в попередньому матчі, оскільки розійшлися миром із «Колосом» (0:0).


До очного протистояння колективи підходять у досить схожому турнірному становищі. На сьогоднішній день «Полісся» посідає четверте місце, маючи в своєму активі 16 очок. У той же час «Динамо» перебуває на п’ятій сходинці з 15-ма заліковими балами в активі. Щоправда, «біло-сині» зіграли аж на три матчі менше.


Цікаво, що основна команда «Динамо» лише одного разу зустрічалася з «Поліссям». Єдина зустріч припала на розіграш Кубка України сезону 2002/2003. Тоді в 1/16 фіналу «Динамо» не мало жодним проблем, перемігши з рахунком 4:0.


Варто зазначити, що за команду з Житомира грає ціла низка екс-динамівців. Йдеться про Дениса Бойка, Артема Шабанова, Сергія Чоботенка, Артема Козака та Дениса Янакова. Крім того, є у складі «вовків» ще й один чинний динамівець Микита Кравченко, що виступає на правах оренди.


Якщо говорити про кадрову ситуацію в «Динамо», то перед грою до тренувань в загальній групі повернувся Костянтин Вівчаренко. Натомість не зможуть допомогти команді Андрій Ярмоленко, Микола Шапаренко та Владислав Супряга, які відновлюються після травм. Також невизначеною залишається участь у грі Дениса Попова.


Орієнтовний склад «Динамо»:


Бущан – Тимчик, Біловар, Сирота, Дубінчак – Бражко, Андрiєвський, Буяльський, Беніто, Волошин – Ванат


Головним арбітром зустрічі призначено Віталія Романова.


Транслюватимуть матч платформи MEGOGO, «Київстар-ТБ», Setanta Sports, Volia TV, Omega TV та Sweet TV.


«Динамоманія» о 15.00 проведе текстову онлайн-трансляцію.

Пожалуй,пока Цыган рулит-можно не смотреть...плевок в душу с Оболонью я вытер-Бог с ним,с кубком.Но это!?Играть полчаса в большинстве с дебютантом и дважды пропустить-это уже ни в какие ворота не лезет...
Добре що матч був в робочий час і не бачив чергову ганьбу румунського дідугана(
Нічого не писав одразу після матчу, думав заспокоюсь пройдуть емоції і зможу якось більш раціонально оцінити те що було сьогодні, не виходить.. просто бл*ть слів немає!!! на фронт усіх!! йдуть подивіться як люди життя віддають за те що б ви у футбол могли грати!!! я працюючи на двох роботах за все життя не зароблю стільки грошей як ви за рік отримуєте ...!!! я чекаю і дивлюсь всі ваші матчі щоби ви безадрі портили мені настрій???!!! задрало вже, кожний раз одне й те саме!!!! ЗА ЩО ВИ ОТРИМУЄТЕ ТАКІ ГРОШІ???
ПІСЛЯ КОЖНОГО ПРОГРАНОГО МАТЧУ ПЕРЕРАХОВУЙЕ УСЮ ЗП ФУТБОЛІСТІВ НА ЗСУ!!! ВОНИ НЕ ЗАСЛУГОВЮТЬ НА ТЕ ЩОБИ НОСИТИ ФУТБОЛКУ ДИНАМО!!!
Слов немає (((
Навіть нема бажання щось коментувати. Краще промовчу, бо про покійників або гарно або ніяк.
В єпізоді с Сиротою на початку матча мали давати червону Поліссю. Така конкретна отмашка ліктем
З Жорою щось робиться, має брати такі
Ганьба! Захист прохідий двір. Саме час заявлятися на область там де зараз Хачеріді грає.
Сховати
Игорь, в нас зараз цент поля прохідний двір
Полісся та Калитвинцеваз заслуженою перемогою!

ДК треба щось змінювати, але не так як у борделі - міняючи ліжка місцями.
Що має статися щоб Луческу і пів команди вигнали з Динамо?