18 серпня 2023 20:31
3

"Був вибір між Німеччиною, Францією та Чехією": Таловєров розповів про повернення в австрійський ЛАСК

Максим Таловєров належить Славії та у другій частині минулого сезону виступав за ЛАСК на правах оренди. У серпні австрійський клуб уклав нову орендну угоду з чехами до кінця сезону з опцією викупу.


Захисник розповів в інтерв'ю сайту «Український футбол», що мав і інші варіанти продовження кар'єри.


«Фінальний вибір був між клубами з Німеччини, Франції та Чехії. Але важливо зауважити, що першим домовитись зі Славією зміг саме ЛАСК. Отже, вони хотіли мене бачити у себе найбільше.


Насправді я не сидів і не чекав чогось. Працював, тренувався та готувався до сезону. А коли все вирішилось, то за чотири години був уже в Лінці. Швидко з дівчиною зібрали речі та поїхали», – сказав Таловеров.


23-річний Таловєров перейшов до Славії у січні 2022 року у статусі вільного агента та зіграв за неї 16 матчів, у яких зробив одну результативну передачу.


З липня до грудня 2022 року Максим виступав на правах оренди за чеський Слован. У лютому гравця орендував ЛАСК, у складі якого захисник зіграв 13 поєдинків.


Угода українського футболіста з чеським клубом закінчується наприкінці 2026 року. Авторитетний портал Transfermarkt оцінює гравця у 1,5 мільйона євро.

Ох і казкарі )). Ніде не заграв в основі, ніде ніяк не закріпиться. Ось і зараз виявився непотрібним у Словані, повертається до Ласку, який його віддав в аренду
Як би грав Забарний, а не взяв відпочинок, тоді про тебе ніхто б і не думав в Німетчині, для Німетчини, чи Франції треба грати набагато краще. Тому більше наполегливості тобі, та покращення гри.
Фінальний вибір був між Німеччиною, Францією та Чехію, але опинився в Австрії. Таловєров такий Таловєров :)