3 травня 2024 14:08
4

Офіційно. "Слован" достроково розірвав контракт із Жерсоном Родрігесом

”Слован” на своєму офіційному сайті оголосив про дострокове припинення співпраці з орендованим у “Динамо” Жерсоном Родрігесом.


Сторони домовилися про розірвання контракту, згідно з яким люксембуржець мав виступати у братиславському клубі рік. Також угода передбачала опцію продовження оренди.


"Сьогодні ми розірвали контракт з Родрігесом. Мені шкода, що так склалося. Безперечно, він висококласний футболіст, однак одного таланту недостатньо. У професійному футболі присутні й інші ключові якості - дисципліна, професіоналізм, спосіб життя. Жодні гравці не можуть бути більше, чим команда чи клуб. Шукали спосіб коректно домовитися про припинення співпраці з Жерсоном і нам вдалося це зробити. Слована" Іван Кмотрік-молодший.

Динамівський "менеджмент". І навіщо було погоджуватись? Тепер нам щей платить йому зарплату, хоча це мав робити Слован до кінця терміну аренди.
Сховати
Умник, Була інфа що він категорично відмовляється від повернення в Україну. Навряд при таких розкладах Динамо має йому щось платити
Умник, як що бути відвертим, то він краще всіх, включаючи і Ярмолу, наших вінгерів, але має вавку в голові...що тут поробиш ?
Умник, у вас немає рибок "дорі" серед родичей?
Цей хлопак з вавою та гарінчею в голові в 2021 році допоміг взяти чемпіонство. І він нам обійшовся дешево. На зараз він не потрібен, та і він не хоче, часи змінилися