17 травня 2024 19:34

Денис ПОПОВ: "Трохи не вистачило - втратили очки в одному, другому матчі, і в підсумку не змогли виграти чемпіонат"

Захисник «Динамо» Денис Попов поділився очікуваннями від домашнього поєдинку проти «Кривбасу».


- Дійсно, турнірна таблиця вже не буде тиснути, але ми гратимемо останній матч перед своїми вболівальниками, тому потрібно показати хорошу гру та досягти результату.

- Часто в матчах відбувається ротація в центрі оборони, змінюються ваші партнери. Чи є різниця, хто грає з вами поруч?

- В принципі, різниці немає. Хто краще проявляє себе на тренуваннях, той і виходить на поле. Головне, щоб позаду був «нуль», а хто гратиме - немає різниці. Хочеться якомога менше пропускати, але це футбол, який складається із забитих та пропущених мʼячів.

- Як можете оцінити другу частину сезону для нашої команди?

- Звичайно, мікроклімат покращився, у тому числі завдяки вдалій серії, яка була в нас. Але, як бачите, трохи не вистачило - втратили очки в одному, другому матчі, і в підсумку не змогли виграти чемпіонат. Потрібно прийняти це й рухатися вперед, не опускати руки та постаратися в наступному сезоні стати чемпіонами.

А в нинішньому головне провести заключні матчі сезону без травм, особливо це стосується збірників, яким їхати на Євро-2024, де потрібно гідно виступити.

Щодо мене, то я буду працювати та робити все від себе залежне, а там якщо впаде вибір на мене, то я завжди готовий. Головне, щоб здоровʼя не підводило.

- Чого можна очікувати від збірної України на Євро-2024?

- Як мінімум, виходу з групи, а далі вже ставити завдання від гри до гри. Потенціал у нашої збірної є, багато футболістів виступають за кордоном у топ-чемпіонатах. Це плюс для команди, потрібно, щоб якомога більше гравців їхали за кордон, зростали у професійному плані та прославляли Україну на міжнародній арені.