17 травня 2024 21:39

Тренер Довбика та Циганкова окреслив завдання "Жирони" на останні два тури Ла Ліги

Наставник «Жирони» Мічел не вірить у те, що за два останні тури Ла Ліги його команда зможе обійти «Барселону» у боротьбі за друге місце чемпіонату, але сподівається, що його команда набере 80 очок.


«Барселона» випереджає нас на 4 очки за два тури до кінця. Буде важко. Але, наприклад, четверте підсумкове місце розчаруванням не стане. Те, що ми вийшли до Ліги чемпіонів, вже є історичним для нас досягненням. Буде важко, але ми спробуємо бути другими чи третіми. Я не думаю, що «Барселона» програє обидва матчі або програє та зіграє внічию».

«Наші гравці – у збірних? Це показує, що всі ми робимо правильно та проводимо гарний сезон. Хотілося б набрати 80 очок, це високий показник. Здається, лише «Реал», «Барселона» і «Атлетіко» досягали таких показників, тож ми можемо увійти до престижної групи», — сказав Мічел.

Наразі у каталонців 75 пунктів.

Раніше Мічел також говорив про бажання команди допомогти Артему Довбику виграти титул найкращого бомбардира. Наразі гравець лідирує з 20 голами, випереджаючи Джуда Беллінгема та Алекса Серлота (по 19).