3 травня 2024 08:52

Ібрагімович: "Було непросто завершити кар'єру через моє его. Думаю, я все ще найкращий"

Колишній нападник "Барселони", "Мілана", "ПСЖ", "Манчестер Юнайтед" та збірної Швеції Златан Ібрагімович висловився про своє рішення завершити кар'єру футболіста.

«Я в порядку, життя хороше, життя ставиться до мене добре. Очевидно, що я перестав грати у футбол вісім місяців тому, тепер маю інше життя. Я прийняв припинення гри у футбол, що було непросто через моє его, через те, що я думаю про себе.

Думаю, що я найкращий, я все ще найкращий, я міг би продовжувати, але я вирішив зупинитися. Чому? Тому що я хочу хороше життя для своєї сім'ї. Я хотів мати можливість займатися зі своїми синами, тому що, як мені здавалося, я не зможу через проблеми з коліном. Я змирився з цим, настав момент, коли я сказав: "Все в порядку, відпусти це і почни новий розділ у своєму житті", - наводить слова Ібрагімовича Football Italia з посиланням на подкаст ABTalks.


Нагадаємо, 42-річний Ібрагімович оголосив про завершення кар'єри влітку 2023 року. За свою професійну кар'єру, що розпочалася в 1999 році, футболіст встиг пограти за "Мальме", "Аякс", "Ювентус", "Інтер", "Барселону", "ПСЖ", "Манчестер Юнайтед", "Лос-Анджелес Гелаксі" та "Мілан".