5 червня 2023 18:05
11

Сидорчук та "Динамо": джерело повідомило, що капітан "біло-синіх" може залишити київський клуб

Відомий український журналіст та коментатор Віктор Вацко заявив, що керівництво київського Динамо може припинити співпрацю із півзахисником команди Сергієм Сидорчуком.


Сергій Сидорчук може залишити київське Динамо вже цього літа. Такою інформацією розповів журналіст Віктор Вацко у своїй програмі Вацко Live.


«Є чутки, що «Динамо» може залишити Сидорчук. Це не точно, це лише розмови, не знаю, чи мають вони під собою підстави чи ні, але вони ходять».

32-річний Сидорчук перейшов до Динамо із запорізького Металурга 1 січня 2013 року. У складі київської команди півзахисник тричі ставав чемпіоном країни, чотири рази володарем Кубка та п'ять разів Суперкубка України.

Давно пора з ним розпрощатися!!!! Нічого він Динамо вже не може дати, лише одна деградація з цього сторони в плані футболу... А ще за ним на вихід в черзі стоять: Попов,Шепелєв,Кабаєв, Караваєв....
Известный украинский журналист и комментатор Виктор Вацко .....................................................................................................
Давно пора, скорості не має для такої антропоментрії (після важкої травми - розрив ахілла), розгортається як телега. Казали, що він освідчений, закінчив школу із золотою медаллю. Можливо у нього є перспектива у тренерський діяльності, або у футбольному менедженті.
а ось кого на зміну ому?
Сховати
Буковина, Бражко
Это надо было сделать ещё при Реброве. Не зря Станиславович говорил об этом ИМС.
Велике дякую за все. Час їхати заробляти гроші на пенсію...заслужив!
Схоже, клуб чекає ще більш жорстке урізання бюджету ніж рік тому і 4 місце це ще не дно. Якщо підуть Буя та Сидорчук слідом за також високооплачуваними Караваєвим та Бойко, останні стовпи довоенного Динамо і гравці з найбільшими зарплатами, в нас гравців рівня ЛЧ практично не залишиться.
Дивлячись на важкі травми Беседіна та Траоре, не факт, що і Шапаренко поверне хоч 50% свого попереднього рівня. А якщо все так кепсько з грошима, то в наступному сезоні і 4 місця може не бути. Про якісь успіхи в еврокубках з Дячуками, якими брезгує навіть Ротань в молодіжці, не варто і мріяти.
Хотелось бы верить, но это же Вацко...
Давно пора
Шкода,що лише розмови...