14 грудня 2022 15:37

"Марокко досягло максимуму". Мірча Луческу не вірить у вихід Зієша та компанії до фіналу ЧС-2022

Головний тренер "Динамо" Мірча Луческу вважає, що Франція зіграє з Аргентиною у фіналі ЧС-2022 у Катарі. Він стверджує, що Марокко та Хорватія повністю розкрили свій потенціал у цьому випуску фінального турніру (румунський фахівець сказав це ще до вчорашньої перемоги Аргентини над Хорватією).


З іншого боку Луческу заявив, що вражений тим, як команди, які вважалися маленькими, представили себе на чемпіонаті світу в Катарі, як-от несподіванка Марокко, а також Японія, Південна Корея чи США, які вийшли з групи. Мірча вважає, що цей рівень, досягнутий збірними, які раніше нічого не досягали на такому фінальному турнірі, демонструє прогрес у футболі в деяких скромних за футбольними мірками країнах.

"Я думаю, що Марокко досягло максимуму, Хорватія також. Я бачу фінал Аргентина – Франція, але у футболі все можливо. Я був вражений тим, як команди з малих країн підготувалися до цього чемпіонату світу. Кожен знає, що робити, як готувати гравців.

Всі робили академії для молоді, з юних років брали гравців у сильні чемпіонати, а коли збираються у національні збірні, то виходили сильні команди. Ви також бачите Японію, Південну Корею, США, Канаду, усі вони довели, що заслуговують бути на цьому чемпіонаті світу, – цитує Луческу ресурс gsp.ro.