11 лютого 2022 14:36
7

Злощасний стадіон: У "Вересі" розкрили величезну цифру боргів з реконструкції арени і знайшли винних

Член наглядової ради Юрій Фіалко розповів про ситуацію з реконструкцією стадіону «Авангард».

"Ми зайшли більше ніж на 140 мільйонів гривень у борг по роботах. Ми повинні нашим постачальникам за матеріалами, ми повинні заробітну плату будівельникам, ми повинні субпідрядним організаціям. Ніхто на це не звертає увагу, і ніхто не ставить питання як нам вдається це робити. Тільки звучить велика критика".

Фіалко заявив, що через відсутність грошей існує загроза не ввести стадіон в експлуатацію. Клуб хотів би отримати фінансову допомогу від держави і міста, щоб завершити реконструкцію стадіону Авангард.

"Можливо, її градус треба зменшити і контролювати зусилля, щоб на рівні держави, міста всі включилися і виділили кошти, тому що як би не було далі, зараз все одно треба серйозні кошти на закупівлю обладнання, приладів освітлення, щогли освітлення приїхали і будуть встановлюватися, це теж майже в борг.

Якщо не буде коштів, введення в експлуатацію є неможливим навіть документально, тому що при підписанні акту введення в експлуатацію обов'язковою умовою є розрахунок замовника з підрядником", - розповів Фіалко на засіданні наглядової ради НК Верес.

Раніше була інформація, що Верес зіграє на новому стадіоні навесні цього року. Матчі першої частини сезону команда Юрій Вірта проводила в Луцьку.

Скільки набігло експертів, які взагалі не в темі.
Почему стадион для частного клуба надо строить за счёт пенсионеров и бюджетников ?
Сховати
MarcoV, не треба шукати зради. Стадіон знаходиться у міській власності. Місто стадіон клубу не те що не хоче віддати, але навіть продати. І накінець стадіон будують багатофункціональним, на якому міська дітвора буде проводити набагато більше часу ніж Верес. При цьому всьому долучає і свої кошти до будівлі, яка їм ніколи не буде належати.
АХАХ! Часом павелка там участі не брав? Чергова перемога нашої УАФ-АФ-АФ!
"Фіалко заявив, що через відсутність грошей існує загроза не ввести стадіон в експлуатацію. Клуб хотів би отримати фінансову допомогу від держави і міста, щоб завершити реконструкцію стадіону Авангард" - вот честно ідіть лісом , достали ,розікрали все вони а має покривати все держава .
Це ж наскільки наглі в тому вересі керівники ,тварини, таких під статтю і в тюрягу .
Сховати
Тарас, якщо ви не звичайний балабол, інформація про всі махінації Вереса доступна у вільному доступі для кожного акціонера клубу. План такий, купуєте одну акцію Вереса, ціна приблизно 170 грн. Доброму спеціалісту вистачить місяць-два щоб розворушити це осине гніздо і ви герой України. Далі продаєте ту акцію для інших лохів, якщо за цей час вона не виросла в ціні ваші максимальні витрати плюс-мінус 10 грн брокерських. Але навіщо весь цей головняк, правда? З вашого дивану і так все набагато видніше. За останні роки вже не один професіональний "правдошукач" пробував розпіарити своє ім'я розкривши велике "крадівництво" у Рівному, але чомусь до цих пір маємо повний пшик.
В переводе на понятный язык это звучит так: "Мы скомуниздили 140 лимонов грн, поэтому государство, в лице лохов-налогоплательщиков, должны покрыть эти расходы" А иначе, хер вам, а не стадион!