30 грудня 2022 16:24
5

Журналiст: "Справа Шевчука активно гальмується. Печерським судом постановлено провести експертизу алкотестеру, а за рік після інциденту його вже не притягнути до відповідальності" "

Журналіст і ведучий "ТаТоТаке" Андрій Сеньків у своєму Facebook поділився інформацією про гучний інцидент за участю екс-захисника "Шахтаря" В'ячеслава Шевчука.


"Український футбол - це про мускулінність. Мужские поступки, дал слово, я отвечаю, поговорили по-мужски, альфа-самци. Чули таке? А тепер давайте, чи відповідають ці слова вчинкам.


Беремо кейс В'ячеслава Шевчука. Нині спортивного директора Вереса. 28 травня 2021-го поліція затримала його п'яним за кермом. За його словами - випив

трошки вина. Ось відео інциденту, якщо ви забули - Шевчук публічно вибачився і звільнився з каналів Футбол. Поліція відкрила адміністративне провадження. Було і було. З ким не буває? З часом Шевчук повернувся до роботи - тепер він на Мегого та у Вересі. Але що ж там з провадженням?




А там прямо зараз ситуація наступна. Справа активно гальмується. Печерським судом постановлено провести експертизу алкотестеру. В адвоката Шевчука виникла підозра, чи був він справним у той вечір. Бо, цитую, були "складні погодні умови в день його застосування". Експертиза триває досі (2.5 місяця!)
Будь-який юрист скаже вам одне. Надворі кінець грудня. А суд дійшов до того, що сумнівається у справності алкостера. Висновок очевидний - справа затягується. Рівно через рік після інциденту терміни закінчаться й Шевчука вже не притягнути до відповідальності.


Далі кілька цікавих фактів.


- алкотестер добре працює у градусному проміжку від -5 до +50 градусів. За інформацією синоптика, в той день температура у Києві була сприятливою - +16.
- суддя по цій справі - Світлана Смик. Яка 12 травня 2021 була покарана третьою дисциплінарною палатою Вищої ради правосуддя за систематичні затягування справ. За даними DEJURE, за останні два роки вона розглянула три сотні справ про п'яне водіння. 76 відсотків з них закривалися через закінчення строків. За це вона була покарана доганою і та позбавлена премією за 1 місяць. І це далеко не єдиний цікавий факт про пані Смик - гугл у поміч.


- адвокат В'ячеслава Шевчука - Віталій Сердюк. Тут взагалі далеко ходити не треба. Цей пан прямо зараз є адвокатом Віктора Януковича. І постійним експертом телеканалу Наш.


Ось тут можна ознайомитися з постаною Печерського суду




Тепер кілька питань в повітря до сучасного менеджера і справжнього мужика В'ячеслава Шевчука - так мужик чи не мужик? готовий справді відповісти за свій вчинок чи ні?


Бо сміятися з відео "дай попісять" можна (та й треба), але не варто забувати найважливіше. Якби поліція тоді не затримала Шевчука, наслідки могли бути фатальними - і не для Шевчука (в цій ситуації на нього насрати з високої гори), а для будь-кого з нас.


Зробив - не відмазуйся, а понеси відповідальність. Все ж настільки просто. Тим паче покарання мало би бути не критичним - грошовий штраф + рік без прав.
Чи все таки не мужик?"

Определенно открытие года для украинского футбола это Сенькив
Я не эксперт, но поведение Шевчука мало напоминает реакцию пьяного человека.
Может он был под веществами, например - кокаин!?
Гипотетически, если Шевчук наркоман, то его последующие действия после инцидента ( "пропал с радаров", "залег на дно", "схоронился" ), по ходу ему очень сильно помогают.

Возможно, после инцидента Славика поместили на реабилитацию с полной детоксикацией.

https://med-zahid.com.ua/blog/sroki-vyvedeniya-narkotikov-iz-organizma/


Кто ему помогает "замять" дело!?
Ответ скорее лежит на поверхности, возможно первые лица ФК "Щахтер"!?
Дабы не вскрылась эта скандальная история и ее последствия не "ударили" по репутации клуба ФК "Шахтер"!?
Спасибо жителям Донбаса
Взяти собі адвоката Януковича - це все, що треба знати про Славу "Дайте пописяти"! Іржавий під...с!
Да сцыкло он зассаное! И какому умнику в голову пришло его на мегого позвать!?