10 грудня 2021 10:05
12

Максим ШАЦЬКИХ: "Ця Ліга чемпіонів для "Динамо" провальна, але кияни отримали досвід"

Екс-форвард київського "Динамо" Максим Шацьких в ексклюзивному інтерв'ю meta-ratings.com.ua прокоментував результат матчу "Бенфіка" - "Динамо" (2:0), а також підсумував виступ киян у цій Лізі чемпіонів.


"Який позитив "Динамо" може винести з виступу в цій Лізі чемпіонів? Це отриманий досвід у матчах найпрестижнішого єврокубка.


Зрозуміло, що такі результати - це провал. "Динамо" здобуло одне очко в шести іграх і забило один м'яч. Зрозуміло, що суперники нелегкі були у киян.


Так, для киян це провальна Ліга чемпіонів, але команда зіграла шість хороших матчів. Молодь набирається досвіду не за рахунок матчів чемпіонату, а за рахунок таких ігор в Лізі чемпіонів. На жаль, в чемпіонаті України у нас мало таких ігор.


Що думаю про гол Романа Яремчука у ворота "Динамо"? Бувають такі матчі, коли, граючи проти колишньої команди провалюєшся або, навпаки, все виходить. У цьому поєдинку Яремчук забив, що і повинен робити нападник.


Чи буде битва в матчі між "Динамо" і "Зорею"? Все може бути. Це футбол. "Зоря " зіграна команда. Вони багато років грають цим склад. Гравці "Зорі" один одного знають, один одного розуміють", - сказав Шацьких.

Заи%али вы уже со своим опытом. ДА когда ж вы его наберетесь, что бы раз и наверняка? Простите за эмоции....
Скільки вже можна набиратись того досвіду. Краще б навчились бити по воротам, бо футбол гра в гол, а не розпасовку з підключенням воротаря
Сховати
Иван, 100%. Для того что бы попасть в пустые ворота опыт ЛЧ не нужен. Это нужно уметь делать в любом турнире
Футболисты ДК находятся в "зоне комфорта" и конкуренции по их позициям - нет, и они это прекрасно осознают.

Луческу через медиа тактично Суркисам намекал, что надо усиливать команду более мастеровитыми игроками, чтобы разрушить эту "зону комфорта", но похоже Суркисов все устраивает.

"И так сойдет..."

Если уже к Луческу не прислушивается президент ДК, то что уж говорить о Реброве, который в бытность ГТ поднимал подобный вопрос.

Результат всем известен и с тех пор ничего не изменилось, просто "мебель в комнате переставляют туда-сюда".
А перед глядачами не соромно?
В ДК є гравці які не один сезон виступали в єврокубках і ЛЧ ще при Реброві. Мабуть справа не в досвіді, всі це розуміють але через політкорректність поки не наважуються цього сказати.
І ця провальна,і минулі добрих надцять років були провальними,ну і відповідно наступні будуть провальними,якщо нічого не поміняється в трансферній політиці клубу.З основної обойми гравців,яку на даний момент має тренерський штаб,вичавлено все,на що вони здатні.Далі буде лише погіршення гри.Клуб потребує 3-4 якісних трансфери,щоб можна було будувати кістяк з технічними,швидкими гравцями для подальшого розвитку клубу.Інакше,про віртуальний отриманий досвід з тупцюванням на місці,або ж,ще з гіршим сценарієм-деградацією гравців ми спостерігатимемо з року в рік.Про це вже говорено-переговорено...
Сховати
Тих,хто мінусує,а я бачу,що мінусують,звичайно можуть мати свою точку зору,але на мою скромну думку,ви або дилетанти в футболі,які бажають Великому клубу занепад,або агенти діючих гравців,чи їхні фанати.Нажаль,знову ж таки,на мою скромну думку,певна кількість гравців не відповідає рівню бренду Динамо Київ.Навмисно не уточнюю,хто вони,аби не нашкодити їхній ронимій душі,а саме головне,на даний момент клубу.Мінусовщики,я поважаю вашу думку,але рівно до моменту,коли ви починаєте приносити шкоду моєму улюбленому клубу,за який я вболіваю з 60-х років минулого століття.
Сховати
Я також вболівальник з 1963р., але такої безвідповідальності гравців Динамо перед глядачами за цифрами на табло я не памʼятаю. Та треба "з трусів" вистрибувати, як програєш.
прошлогоднего досвида не хватило?
Вже тошнить від того "отримали досвід".
ПРИКРО ПРО ЦЕ ПИСАТИ, АЛЕ НЕ ДОСВІД ВОНИ ОТРИМАЛИ А БАМБУЛЄЙ НА ВССЕ ТІЛО, НІЯКОЇ ГРИ НІ КОМАНДНОЇ НІ ІНДИВІДУАЛЬНОЇ. ІМІТАЦІЯ ГРИ У ФУТБОЛ!