19 березня 2021 14:29
10

УАФ: "Наша позиция неизменная: сборная была готова к матчу со Швейцарией"

CAS підтвердив рішення КДК УЄФА у справі щодо скасованого матчу Ліги націй Україна - Швейцарія.


Технічний результат цього поєдинку залишається в силі.

Але позиція Української асоціації футболу є незмінною: національна збірна була готова до матчу, а УАФ виконала всі вимоги щодо участі команди в цьому поєдинку. До речі, це підтверджує і Спортивний арбітражний суд, який у своєму рішенні зазначив: “Немає конкретних доказів, які підтверджують, що апелянт не діяв відповідно до протоколу, або що він був іншим чином недбалим або необережним у захисті гравців від COVID-19. Будь-яка національна збірна команда могла зіткнутися із ситуацією, яку можна порівняти із ситуацією з УАФ, що також демонструє справа Норвегії. Відповідно, апелянт не винен, а є ще однією випадковою жертвою пандемії COVID-19”...

Віримо, що це непорозуміння, заручниками якого стала головна команда України, лише додасть нашим футболістам спортивної злості перед важливими матчами відбору до ЧС-2022!

А как же розрекламированные юристы-адвокаты,которые выиграли ни один футбольныйй процесс? Это же из интервью Павелки!

Это тебе, Павелко, и УЕФА, и Спортивный Арбитражный Суд насрали на голову,а ты с помощью своих рук и своего языка,размазал это гавно по своей голове!
Эти организации показали,каким ты авторитетом пользуешься в Европе! Там рыжего нету! Это не УАФ!
Для сотни тысяч болельщиков Украины ты мерзавец,ублюдок и коррупционер!
Там где нужно было поехать,организовать всевозможные встречи,переговорить с людьми,убедить их в своей правоте, ты предпочёл отпуск(я представляю,как ты устал)! Бедный "пахарь"футбольного поля!

В нормальных странах,нормальные руководители,если проиграли или не добились успеха, молча подают в отставку!
Что то не слышно ни слова об отставке ни от тебя,ни от твоего шобла!
Чувствую,что скоро всё это отребье, вынесут из Дома Футбола вперёд ногами!
Вы сами собственноручно приближаете и ускоряете этот процесс!
Сховати
а десь павелка сидить і плює на сотні тисяч вболівальників України. Гроші мутяться. Криши , що тут що в Європі є. А укрфутбол? Це просто заробляння грошей для нього. Нащо розвиток - гроші і так йдуть. А розвиток - то гроші треба вкладати в щось. А так то поля, то адвокати , то ще щось буде.
Ребята, какая позиция, какое недоразумение???!!! Это решение суда 100% должно повлечь за собой отставку ВСЕГО руководства УАФ и только так!
В Европе и за меньшее с кресла слетают, а тут полная некомпетентность и профанация руководящего состава федерации!
Просрали группу из-за своей некомпетентности - на выход!!!
Сховати
Kilroy, та Ви що. А український футбол хто розвивати буде? Крім цих прохвесіоналів з купленими дипломами ніхто не знає таблички ділення і лизання. Для написання заяви про відставку має бути совість. А де Ви бачили її в них. та й в цілому у всіх українських можновладців її немає.
Ну можете обратится в Печерский суд, чтобы тот постановил победу нашей сборной и на основе этого решения сделать для себя альтернативную таблицу результатов группы.
Или можете сделать типа шоу со жребием, по которому выпадет победа нашей сборной или ничья и на основании этого сделать альтернативную таблицу результатов группы.
Или заплатите еще раз каким-то там именитым адвокатам, чтобы они придумали еще несколько вариантов, по которым вы победили.
Реакція терпіл...ну як поводимо себе, таке до нас і відношення .
Павелко - лікар швейцарського кантону Люцерн сказав, що збірна не готова. І сміх і гріх.
Павелко у відставку !
А эти ещё продолжают "пердеть"...
Піймали облизня, але йдемо далі , до нових перемог - так можна перефразувати слова контори Павелка