23 березня 2019 19:27
3

Как Миколенко вырубил Караваева в матче Португалия - Украина: курьез дня не прошел мимо мировых СМИ

Віталій Миколенко провів солідний матч проти Роналду і компанії, але відзначився і кумедним епізодом. Олександр Караваєв став жертвою його могутнього удару в матчі відбору Євро-2020 Португалія – Україна.

Україна зупинила Португалію “Присутність Роналду зіграла нам на руку”. Чому Тюрпен не призначив пенальті у ворота України, а Марлос зіграв “не так” , а наші хлопці боролись настільки відчайдушно, що не шкодували ні чужих, ні своїх. Коли Бернарду Сілва здійснив набіг у штрафний команди Андрія Шевченка, його вдалось нейтралізувати лише спільними зусиллями. Після цього Караваєв відкинув м'яч на Миколенка, а той у відповідь... нокаутував свого ж партнера. На щастя, капітан Зорі – людина витривала! "Знешкодження року", – жартує відомий іспанський ресурс Memedeportes, який полюбляє такі курйози.

"Будьте обережні! Миколенко вибиває м'яч і розбиває обличчя партнера Караваєва. У заповільненій зйомці це виглядає ще краще", – додає аргентинський ESPN.

"Миколенко б'є Караваєва: який удар! Український захисник отримує м'яч від свого колеги і...", – пише італійський Sport Mediaset.

Цей епізод уже встигли порівняти з тим, що сталось між гравцями Ліверпуля Ловреном і Мілнером у матчі ЛЧ проти Роми.



Загалом Миколенко здійснив 3 вдалі спроби відбору з 3-х спроб і виграв 6 з 13 єдиноборств. Віталій виконав 24 точні передачі з відсотком 82. Одного разу успішно продемонстрував свій дриблінг. Активно діяв по всьому лівому флангові, не лише на своїй половині. Виявився найкращим у гостей за перехопленнями (3). Міг стати антигероєм і привезти пенальті в компенсований час, якби суддя дуже хотів витягнути Португалію, але це було б десь так само несправедливо, як наша перемога.



А тим часом португальські, англійські, італійські та французькі фанати захоплюються грою Миколенка. Так, 19-річного захисника (наймолодший у той вечір на Ештадіу да Луж!) не проти бачити в Інтері: "Бравіссімо, Миколенко. П'єро (Аусіліо, спортивний директор Інтера – прим. "Футбол 24") бачить це?"

Чи тому ж Ренні, який Динамо двічі било в ЛЄ. Вболівальник мріє про трансфер Миколенка, в якого "величезний потенціал європейського рівня".

"Шевченко наділив свою команду сильною особистістю. Україна любить і контролювати м'яч, і виходити в контратаки завдяки хорошій середній лінії (Коноплянка, Зінченко, маліновський і Марлос). Велика гра Пятова, але також і Миколенка".

"Вражаючий офіційний дебют у виконанні Миколенка, який впорався з Канселу, Бернарду Сілвою та Роналду".


На тот момент португальцы нас конкретно прижали к воротам, так что пауза в игре была для команды очень кстати. Советую нашему тренерскому штабу этот приём для охлаждения атак соперника, раз уж по другому мы их остановить не можем. Бей своих, чтоб чужие боялись!
Сховати
Alex_Rivne, так лучше в чужого так зарядить) Это ж не фол, а пауза буде все-равно
Сховати
Дід Панас, в таком ритме попробуй сообрази попади ещё, так чтоб вырубить своего или соперника :))