12 грудня 2018 22:11
19

"Шахтер", вам тут не рады!". Красноречивый баннер на трибунах НСК "Олимпийский"

На матче Лиги чемпионов "Шахтер" - "Лион" на НСК "Олимпийский" в Киеве был вывешен красноречивый баннер с надписью "Шахтер, вам тут не рады!".


Удивляет позиция ГТ сборной Шевченко по приглашению и количеству кротов в его команду.Не зря он с палкиным на трибунах кофиёк потягивает во время матчей...
Кротятник из кожи лез, не знал как людей заманить. Мне даже 10% скидку на билеты присылали перед игрой, во всех крупных ТЦ реклама глаза мозолила. А в Киеве и окрестностях действительно масса понаехов, они и пошли
Шахтьор не українська команда. Повне відторгнення всього українського, команда - зібрання космополітів, яких плющить від українського гімну і українського прапору. Легіонери - то таке, але дуже стидно дивитись на "українців" - Степаненка, Ракицького, Кривцова та інших, які не повинні грати за збірну України ні при яких обставинах. Це запроданці, які за великі гроші продали свою Батьківщину.
Сховати
Kornyuha, Ви правильно написали, повністю згоден! А ту особу, що принципово не співає гімн, по правилам української мови прізвище має бути саме Ракицький, а не Ракіцький.
Аська залагала на матчі Сіті, перемкнув на кротів, валяється Пятов, і Фекір святкує :)
Дааааа
Baiser les taupes, baiser!
Лион лучше играет
ставь лайк, если сегодня за лион и хоффе!
Там Хофенхайм веде на Етіхаді, давайте, Ліон, треба довести до кінця справу і випхати кротів з єврокубків.
Дави кротов