4 квітня 2018 09:59
5

"Кортрейк" продлил контракт с Макаренко, чтобы летом продать его за хорошие деньги

Євген Макаренко і Кортрейк продовжили контракт. Про це повідомив офіційний твіттер клубу без уточнення деталей.


Більше про нову угоду українця FootballHub розповів журналіст Nieuwsblad Міхаель ван Дамм.

- Так, це правда. Макаренко мав контракт з Кортрейком до 2018 року з опцією продовження ще на рік. І клуб активував цю функцію. Тому його новий контракт дійсний до 2019 року.

Але Кортрейк хоче його продати. Клуб хоче заробити на Макаренку хороші гроші. Навіть говорять, що бельгійські топ-клуби не зможуть заплатити суму, яку хоче Кортрейк. Очевидно, що українець піде влітку.

Ми поки не знаємо потенційних покупців Макаренка. Тільки те, що клуб хоче його продати за велику суму, – каже журналіст.

Макаренко виступає за Кортрейк з квітня минулого року. Євген приєднався до клубу на правах вільного агента. Раніше футболіст виступав за Динамо.

У Бельгії Євген не відразу, але зміг себе проявити. У цьому сезоні 26-річний півзахисник зіграв у 28 матчах за бельгійську команду у всіх турнірах. Також на його рахунку 2 гольові передачі.

Transfermarkt оцінює гравця в 1,2 мільйони євро.
Идет процесс набивания цены перед межсезоньем.Если вдруг продадут за 1,5 лямов-очень удивлюсь.Средненький футболист.ИМХО
Середняк Бельгии с составом в 15-20 млн, какая там может быть большая сумма - не смешите. Ну, миллион максимум выжмут. После лавки Динамо парень подешевел раза в 3. ИМХО
Сховати
Тут наверное имелось ввиду что если даже продадут за 1,2 млн. то это будет ооочень хорошая сумма для такого клуба)
Умник, Суркісу за лям впарять :)
Что-то не верится, что бельгийцы смогут кому-то втюхать Макаренко, да ещё и за большие деньги.