31 січня 2017 17:34

Бека ВАЧИБЕРАДЗЕ: "В "Бетисе" бесятся, вот и начали так "душить"

Український півзахисник Бека Вачіберадзе розповів "Футбол 24" про причини виключення зі складу молодіжної команди "Бетіса".


Вчора "Бетіс" опублікував на офіційному сайті інформацію про виключення із заявки молодіжної команди, "Бетіса Б", 20-річного українця Беки Вачіберадзе.

"Футбол 24" зв'язався з українським легіонером "Бетіса", щоб дізнатися, чому це сталося.

"Так, це правда, що мене виключили із заявки на друге коло, я вчора дізнався про це. Думаю, це сталося через те, що вони розуміють, що цього літа я вже можу піти безкоштовно. Мені здається, в "Бетісі" бісяться через це, ось і почали так "душити", – розповів Бека.

За словами Вачіберадзе, "Бетіс" пропонував гравцеві новий довгостроковий контракт (на 4 роки), після підписання якого збирався відправити українця в оренду.

Також про подробиці перебування Беки Вачіберадзе в "Бетісі" розповів коментатор "2+2" Володимир Кобельков:

"Найсмішніше, що замість Беки заявили ще одного воротаря. "Гойдалки" з контрактом почалися ще в жовтні-листопаді 2016-го. Бека чесно заявив клубу, що влітку хоче йти. Були варіанти трансферу, але "Бетісу" вони не підійшли. Коли Бека приходив в "Бетіс", тренером команди був Пепе Мель, він же і запрошував гравця. Треба ще розуміти, що за ці два роки з 2015-го змінилося 4 головних тренери, 4 тренери дубля, спортивний директор та президент!"