13 вересня 2013 09:54
13

Артем МИЛЕВСКИЙ: "В "Газиантепспоре" собралась хорошая банда"

Колишній гравець київського "Динамо" Артем Мілевський розповів, як проходить його адаптація в турецькому "Газіантепспорі".

"У готелі поки живемо, шукаємо варіанти. База хороша, люди, які тут працюють, дуже дружелюбні, все на позитиві, немає ніякого тиску. Саме те, що зараз потрібно. Не нудно тут, після Києва відчуваю до себе хороше ставлення. Це найголовніше. Моря немає, ну і нічого. Поряд є міста з морем. Мова? Спілкуюся через перекладача англійською.

Чи збираюся витягати команду з дна? А як по іншому? До речі хороша тут банда зібралася", - написав Мілевський на своїй сторінці в Instagram. 

Тільки на Динамоманії з"являється прізвище Мілевський - відразу море коментарів! Переважна більшість - єхидна, хоча є й нормальні дописувачі.Ті, хто обсирає, якось специфічно ненавидять, ніби латентно - люблять, в іншому випадку ігнорували. Міля і на Марсі залишився би мега-популярним. Дивлюсь, на Вукоєвичу - 0 коментів, а тут відразу посипалось :і про АДлейбу, іпро відтопирені пальці, і про банду, і про бухло..... Хоча про це вже раз 200 було написано.... Про що це говорить? : Хто б що не говорив, Артем МІЛЕВСЬКИЙ - це одна із сторінок історії київського Динамо. А любить чи ненавидіти - справа кожного особисто.
http://www.youtube.com/watch?v=75EiqD6hAg8
Сховати
во-во в точку!
желаю всего самого лучшего Артему,надеюсь заиграет .
Давай Артем возвращайся в большой футбол, возраст такой что время работает против тебя. Ну а веселую жизнь пока отложи,еще успеешь! ;) Удачи и терпения!
Так море не далеко,какая работа!!!!!!
А он вообще на поле выходил? Или банда у него с Адлейбой в номере тусит? )) С Блекджэком и шлю..ами? )))
Поскорее бы увидеть его в деле.
хватит уже...
С кем в отеле "живемо"? С Адлейбой?
та вот уже игрока подтягивает ... хана команде... будут в ночных клубах футболить