24 січня 2013 19:29
24

Артем МИЛЕВСКИЙ: "Компромисса с Блохиным искать не буду"

Гарний, засмаглий, як зазвичай, в епіцентрі телекамер. Тільки не на зборі в Іспанії, а в манежі динамівської учбово-тренувальної бази в Конча Заспі, під час матчу заключного туру Меморіалу Олега Макарова. Динамівські ветерани, які зібралися подивитися поєдинок двох рідних команд, одну з яких тренує Гусін, а іншу Хацкевич, побачивши знайомий силует, кепкували: «О, так він схуд!», «Мабуть, зганяти приїхав після нічних походеньок». Коли ж Артем Мілевський, зігравши в один дотик, забив з передачі Андрія Воронкова перший у матчі гол, хтось з динамівських легенд перейшов на класику: «Мастерство не пропьешь!» Після цього видатні футболісти почали обговорювати вік футболіста. «Скільки Мілі років?» - запитує один. «По паспорту чи по метриці? - глузує інший й відразу додає, - По паспорту Артем народився у 1985-му, по метриці з 1984-го, а насправді йому вже, мабуть, всі 30 є».

Відігравши перший тайм, який закінчився перемогою команди Гусіна 2:0, Мілевський на трибуні перевдягнувся й неквапливо побрів до готелю. На цьому шляху його й перехопив кореспондент UA-Футболу.

- Артеме, той факт, що нині ви знову вийшли в динамівській формі, про щось свідчить?

- Ні про що. Але голови попелом не посипаю, бо мені лише 28 років, тому займаюся пошуками нової команди. Зараз вже очевидно, що в «Динамо» я не залишуся.

- Ходили чутки, начебто ви вже підписали угоду з турецькою «Касим-Пашою»…

- Це неправда. Варіанти є, але озвучувати їх не буду. Підпишу контракт, тоді про все дізнаєтеся самі.

- З Блохіним компромісу шукати не збираєтеся?

- Ні, це нереально. Думаю, між нами не може бути компромісу. Коли піду з «Динамо» - питання часу.

- Що тоді означає виступ у «Динамо-2»?

- Для мене це більше зустріч зі старими друзями, тими, хто зараз тренує динамівські команди. І під 25-м номером я грав саме для того, щоб згадати молодість. Очевидно, цим турніром я завершу свою кар’єру в київському «Динамо», тому цей турнір для мене важливий радше з моральної точки зору. Мені подобається, як до мене тут ставляться, мене люблять на цій базі, на якій я прожив багато років. Зі всіми хлопцями, з цими тренерами в мене прекрасні стосунки. Зараз до мене до Києва приїхали батьки і сестра, аби мене підтримати. Але це не означає, що мені погано, просто потрібна підтримка у зв’язку з найближчими змінами. Настрій у мене чудовий, я прекрасно відпочив.

- Вам довелося просити Андрія Гусіна, аби він виставляв вас у «Динамо-2», адже ви самі кажете, що вже фактично не є гравцем команди київського «Динамо»?

- Нічого я не просив. Такі питання Андрій вирішує самостійно. Я тренуюся з усіми молодими хлопцями на рівних.

- Молодь до вас ставиться як до зірки?

- До зірки чи не як до зірки, але видно, що поважають. Зрештою, вони вже й самі такі гравці, яким треба про себе заявляти на повний голос. Можливо, якийсь досвід я їм передаю.

- Один з колишніх гравців «Динамо» в недавньому інтерв’ю сказав, що Мілевському, аби знову заграти, треба одружитися…

- (Сімється). Хто саме це сказав?

- Владислав Ващук.

- Влад, наскільки мені відомо, вже сам розвівся.

- Артеме, маєте якісь побажання стосовно країни, де б хотіли грати і мешкати?

- Конкретно – ні. Але точно хочу переїхати туди, де тепліше, ніж у Києві. Київ, звичайно, рідне місто, але, повернувшись з відпочинку, знову звикати до морозної погоди важко.

Іван Вербицький 

Всё закономерно. Как-то Лобановского спросили, сработался бы он с Лобановским-игроком. Валерий Васильевич сказал, что в команде он бы такого не потерпел. Пример Леоненко это подтверждает. И ОВБ с Тёмой няньчится не будет. Вообще-то Милевскому давно уже надо было жениться. Удалась бы семейная жизнь или нет - другой вопрос. Но ночных гулянок не было бы.
Был крутым гулякой, а теперь стал еще и балаболкой.
Тёмка, давай уже в Бавария или Манчестер, ты же звезда, им нужны звезды, чтобы ЛЧ выиграть )))
Я думаю стоит подождать и посмотреть какой клуб нуждается в услугах нашего гуляки.Удачи тебе в поисках.
Вот об отдыхе Тема может поговорить, а о работе что-то не того...
dmutpuk - ну поэтому вы не ездиете на Мазератти, что когда то начинали и играли для удовольствия. Тут пахать надо .
Тёма - наш, динамовский! Это чувствуется в каждом его интервью! что вы накинулись -пахать пахать, Артем расслабься уже на старости лет( на закате карьеры) поиграеш в свое удовльствие, а потом вообще завяжеш с футболом и будеш сладко жить.. нафиг тебе тот футбол, мы все когда то начинали в него играть не для того чтобы пахать, как лошади, а потому что это нравиться
очень тепло в баку а там нефтчи и алиев
Что-то много цитат последнее время. Блохину эти мысли вслух ни к чему. Лучше говорить это своим агентам, а не в догонку Ушедшему поезду. Ну не солидно. Покажите лучше, кому Вы интересны. И лучше всего делом, т.е. игрой. (Доказывать, так доказывать). А так не красиво получается.
Чем это он дал повод его зауважать? (я про ситуацию)