14 грудня 2011 10:32
12

На матче с "Маккаби" состоится благотворительная акция от ультрас "Динамо" в поддержку детдома "Горобинка"

На матчі з «Маккабі» відбудеться благочинна акція від ультрас «Динамо» на підтримку дитбудинку «Горобинка».Цей текст стосується кожного, хто збирається на футбол 14-го грудня

Немає нічого легшого, ніж зробити добру і правильну справу. Рецепт простий: треба  перестати говорити, а взяти і зробити. Нижче ми розкажемо, чого зараз найбільше потребують діти з дитбудинку «Горобинка», яким опікуються ультрас «Динамо», а також чим конкретно може допомогти кожен з читаючих цю статтю. Що буде після  того, як ви дочитаєте цю статтю і натиснете червоний хрестик справа вгорі – залежить лише від Вас. Ми можемо лише гарантувати, що допомога відбере мінімум часу, зусиль і коштів, але буде неоціненною.

Ми не збираємо гроші – ми не сумнівні жебраки. Ми застерігаємо цим від спроб «відкупитись» і забути про проблему. Так було б просто, але не правильно. Кожен може зробити щось більше і осмисленіше. Кожен повинен так зробити, бо ж колись настає момент, коли розмови про те, як все погано, припиняються, а натомість з’являються дії і вчинки, які справді щось змінюють. Ми всі давно вже знаємо, як все погано. Давайте нарешті це виправляти, а не жалітись. Наш план щодо допомозі «Горобинці» простий:
1.Ви можете принести необхідні дітям речі. У дитбудинку знаходяться 26 дітей від 5 до 16 років. Ось тут можна ознайомитись з детальним списком необхідних їм речей: http://www.wbc.kiev.ua/gorobynka.php?news=55. Кожен, хто йде на гру «Динамо»-«Маккабі», може вибрати щось з цього списку і принести на матч. Навпроти пам’ятника Лобановському буде знаходитись кіоск, в який ви зможете віддати принесене. Будь ласка, пам’ятайте: не буває «малої» допомоги – важливий внесок кожного, яким би він не був, він буде неоціненний і справді потрібний.

2.Ви можете долучитись до створення дітям свята. Якщо Ви працюєте в цирку чи ляльковому театрі, або маєте на них виходи, або Ви фокусник чи досвідчений дитячий аніматор, одним словом, якщо Ви можете долучитись до створення свята для дітей – залиште свої контакти у день матчу «Динамо»-«Маккабі» людині в кіоску навпроти пам’ятника Лобановському, де ми будемо збирати речі для дітей. Або, якщо Вас не буде у цей день на футболі, відпишіться у відповідній темі на форумі ультрас «Динамо» - http://www.wbc.kiev.ua/forum/viewtopic.php?t=88  

3.Ви можете допомогти з придбанням медикаментів, якщо маєте знижку. Якщо у Вас є суттєві знижки  на окремі медикаменти чи в певних мережах аптек, або можливість придбати медикаменти за гуртовими цінами, або допомогти з медикаментами в будь-який інший спосіб, залиште свої контакти у день матчу «Динамо»-«Маккабі» людині в кіоску навпроти пам’ятника Лобановському, де ми будемо збирати речі для дітей. Або, якщо Вас не буде у цей день на футболі, відпишіться у відповідній темі на форумі ультрас «Динамо» - http://www.wbc.kiev.ua/forum/viewtopic.php?t=88

4.Ви можете придбати фірмовий акційний теплий жилет від WBC, бренду динамівських ультрас. Його новий дизайн розробили спеціально для цієї акції, ціна - 300 грн. Це обмежена унікальна партія, таких не робили до цього, і не робитимуть після. Абсолютно весь прибуток від цих жилетів піде у фонд допомоги «Горобинці». Якщо ви живете в іншому місті, Ви можете замовити акційний жилет WBC через сайт (http://www.wbc.kiev.ua/shop). Ідея полягала в тому, щоб замість просити грошові пожертви, пропонувати придбати один з найвдаліших товарів WBC, скеровуючи при цьому весь прибуток на дитбудинок.  Нам здається це більш правильним.

5.Обов’язково зробіть перепост цього тексту у себе в блогах, соцмережах; якщо маєте змогу - посприяйте його публікації на новинних ресурсах. Але просимо пам’ятати, що перепост не є тим мінімум, який може зробити кожен. Мінімум полягає у виконанні одного з 4-х попередніх пунктів. А перепост – це просто інформація. Слова. Ми ж просимо вчинку.  

Унікальність цієї акції полягає в тому, що ми можемо за один день вирішити всі проблеми з теплим одягом для дітей конкретного дитбудинку. Звіт про акцію буде обов’язково опублікований на сайті київських ультрас у спеціальному розділі, присвяченому дитбудинку «Горобинка», який знаходитьсь тут: http://www.wbc.kiev.ua/gorobynka.php

с какого времени будет работать киоск?
Сховати
как только откроют стадион, так что за 1,5 часа до начала игры будет работать точно
как только откроют стадион, так что за 1,5 часа до начала игры будет работать точно
ВОТ ЭТО РЕБЯТА, ВОТ ЭТО МОЛОДЦЫ. ЗА ЧТО ЛЮБЛЮ Я ДИНАМО ТАК ЭТО НЕ ТОЛЬКО ЗА ПОБЕДЫ, А И ЗА ТАКИХ РЕАЛЬНЫХ ЛЮДЕЙ БОЛЕЛЬЩИКОВ КОТОРЫЕ ПОМОГУТ КОГДА ТРУДНО.....! СПАСИБО РЕБЯТА..! ДАЙ БОГ ВАМ ВСЕМ ЗДОРОВЬЯ... ВЫ ДЕЛАЕТЕ ОЧЕНЬ ТРУДНОЕ НО В ТОЖЕ ВРЕМЯ НУЖНОЕ ДЕЛО!! СПАСИБО!
МОЛОДЦЫ!!!
И почему такая тишина? Или пишем только под статьями о скандалах связанных с ультрасами? А тут ведь что писать..ничего интересного..ога) Молодцы ребята-ультрасы! Вы делаете исключительно доброе и важное дело!
Сховати
а что писать?Сходить завтра к ним надо,вот и всё.
А теперь все те кто называет киевских ультрас быдлом,задумайтесь!
Когда к нам комсомольцы различные приезжали,главным было-куревом у них запастись. Времена меняются.
[email protected] отпишите Ваш вопрос сюда
на стадіон немає можливості потрапити, а от жакет я б придбав, але на сайті написано, що їх нема в наявності...
уважаю