Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 36
Алієв у ФК "Рух" також непогано виглядає, це ж не привід брати його в збірну... Думаю якби Мілевський взявся за голову ще у Хорватії, може він би і поїхав на Євро, а так це не показник..
Показати
Надо было в Украине за голову бгатся...
Кравець в оренді, Мораес в лазареті, Теодорчик не в формі, а Рубена прогавили... ситуація не дуже...(
Показати
Марян, а зачем нам игрок который не горит желанием играть за команду?
Як не як у Фоменка одна з кращих статистик серед усіх наставників Збірної, значно краща ніж у Лобановського чи Блохіна, 73,3% набраних очок у всіх проведених матчах..(У Лобановського 50% а у Блохіна 55%) Розумію що ми усі хочешо видовищної гри від нашої першої команди, проте з часом граз забувається а результат памятатимуть завжди.
Показати
Марян, парень, очнись! Результата нет! То что команда вползла в Евро благодаря новому формату проведения - это не результат! Результат Фомы это 1 очко из 12 возможных с прямыми конкурентами, вот это результаааатище!
сумно лиш одне - те що Дніпро справидливо не проходить у плей-оф, гра повний нуль + фінансові проблеми, щодо першого безумовно можна винити Маркевича, хоча коли такі футболісти як Стрініч, Коноплянка, Джуліано, Ежідіо БЕЗПЛАТНО йдуть з Дніпра, що свідчить про БЕЗДАРНИЙ МЕНЕДЖМЕНТ команди, а на їх місце приходять "нікому не потрібні мякі іграшки" то про яку команду і Лігу Європи ми можемо говорити, якщо нічого не зміниться то з такими темпами Дніпро стане середняком українського чемпіонату, сумно, дуже сумно..... ех, та то таке..(
Показати
Марян, а по моему, очень большая заслуга Маркевича как раз в том, что Днепр вообще держится на плаву как команда, не свалилась в середняки пока нашего украинского футбола. Уйдёт Маркевич, Днепр посыпется ещё дальше без должного финансирования, к большому сожалению.
Игорь, я взагалі то алкоголю не вживаю, а останні події з Мілевським ще раз показали що талановита людина закопала свій талант через алкоголь.. шкода звичайно, але нічого не зробиш, можливо зараз би не було розмов про те що у України немає нормального форварда, але Мілевський сам собі і винен.
Показати
Марян, Це його життя. Він сам обрав долю. І це не причина змагатись на Динамоманії, хто "дотепніше " вжалить, обплює жовчю І таке подібне. До речі, всі "вьюхи" які дає Мілевський що до Динамо чи збірної України -- адекватні та доброзичливі....
Фото під назвою "Важке похмілля"..)
Показати
Марян, когда смеяться?
Вообще, весело наблюдать, как диванные эксперты, которые другого релакса, как пивко с друзьями и водочку под шашлычек, попрекают Милевского в алкоголизме. Акститесь!
No results found.