26 листопада 2015 21:51
4

"Днепр" уступает "Лацио" и теряет шансы на выход в плей-офф

Завершился матч 5-го тура Лиги Европы в группе G. "Днепр" уступил на выезде римскому "Лацио". Подопечные Маркевича пропустили быстрый мяч. Когда, казалось, им удалось выровнять ситуацию на поле и сравнять счет, "Лацио" забил второй мяч, а в конце встречи и третий Финалист прошлогоднего розыгрыша Лиги Европы прекращает поход за трофеем - матч с "Русенборгом" превращается в формальность.


"Лацио" - "Днепр" 3:1


Голы: Кандрева, 4, Пароло, 68, Джорджевич, 90+3 - Гама, 65

Все по делу. Очень не хочется чтобы Днепр повторил судьбу Металлиста.
сумно лиш одне - те що Дніпро справидливо не проходить у плей-оф, гра повний нуль + фінансові проблеми, щодо першого безумовно можна винити Маркевича, хоча коли такі футболісти як Стрініч, Коноплянка, Джуліано, Ежідіо БЕЗПЛАТНО йдуть з Дніпра, що свідчить про БЕЗДАРНИЙ МЕНЕДЖМЕНТ команди, а на їх місце приходять "нікому не потрібні мякі іграшки" то про яку команду і Лігу Європи ми можемо говорити, якщо нічого не зміниться то з такими темпами Дніпро стане середняком українського чемпіонату, сумно, дуже сумно..... ех, та то таке..(
Сховати
Марян, а по моему, очень большая заслуга Маркевича как раз в том, что Днепр вообще держится на плаву как команда, не свалилась в середняки пока нашего украинского футбола. Уйдёт Маркевич, Днепр посыпется ещё дальше без должного финансирования, к большому сожалению.
Сховати
Canyo, так я Маркевича і не звинувачую, просто кажу що у нього немає гравців з якими можна показувати хороші результати у Лізі Європи, а всьому вина це бездарний менеджмент!!!