Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 87
У подобаючись тобі я міг написати таку нісенітницю, що на злодії щось там горить! І це тебе зачепило? А з іншого боку! Любий друже! Яке ти мав моральне право приєднувати до себе всіх інших навкруги! Я здається писав про "деяких" читачів? Тож не треба пересмикувати! Чи я не маю права вважати подібні рейтинги повною дурнею, яка мало що відображає в реаліях. Якщо комусь ці рейтинги щось гріють - будь-ласка. Але те, що в Динамо Женя кращий - повна , ще раз повторюю - повна нісенітниця. Це чисто з футбольного боку. А якщо ти на першому місці, то не треба кидатися на людей:)
Показати
Первым начал ты, с плохо скрытым намеком на недалекость "деяких читачів". Если бы ты оставил мнение только по статье, тебе бы и слова никто не сказал. Но что мне распинаться, если для тебя большинство "читачів Динамоманії", Суркис, портал Whoscored.com и т.д. не авторитет?
Просто - дурня! Хоч дивлячись на потуги в написанні постів деяких "читачів Динамоманії" - не дивно!
Показати
Андрей, прочти еще раз второй абзац полностью. И имей в виду, что если человек считает всех вокруг идиотами, а себя самым умным, то обычно, нас самом деле, все наоборот. Или ты тот самый Андрей, который на 4 месте? ;)
Андрей, прочти еще раз второй абзац полностью. И имей в виду, что если человек считает всех вокруг идиотами, а себя самым умным, то обычно, нас самом деле, все наоборот. Или ты тот самый Андрей, который на 4 месте? ;)
Для Барселони він занадто слабкий в грі в пас і в обробці м'яча. Він технічно явно слабкий для Барси. Кря-кря?
Показати
В каком месте Пике техничней и лучше чем Драго? Но это не мешает Жерару играть в Барсе, я думаю и Саня бы смог :-)
Динамо треба купити одного нападника з Генгаму!:)) І все!
Показати
А лучше из Спартака Кацапетовка..
Зрозуміло! Ти вже готовий експерт до Пенісова чи вилупка з 2+2
Показати
Ну куда мне до тебя))
М'якушко-м'якушко.... Ну що за профанство на футбольному форумі? Навіщо писати дурість, для того щоб тільки писати?! Так, гарний хлопець. Але ну ніяк він не замінить Ярмолу в наступному сезоні, коли треба буде грати в ЛЧ!
Показати
А Ярмоленко сам каким образом появился? Его вообще зеленого стали ставить в основу на матчи чемпионата и ЛЧ. Мякушко уже показал, что достоин играть в основе Динамо. Что не скажешь за Ярмоленка, когда его молодого салабона сразу в основу поставили.
Краще бути легендою Динамо, аніж тинятися по аутсайдерам і закінчувати в Азербайджані чи тубурчептудурспорі якомусь
Показати
+1927
Спеціально зайшов щоб посміятися над кравцененавісниками:) А Крава молодець! Ті, хто його тупо закритиковує - не знаю, повні нулі в футболі, чи може заздрість б'є рекорди...
Показати
Ну посмотрим что он в Лиге Чемпионов наиграет...Столько моментов Ленс и другие как в матче с Рио Аве не создадут!
++++
Судячи зі всього - більше ніж ти
Показати
судячи з чого? школоло иди спи и не зли меня
Дно? Судячи з риторики, якщо там можна сказати, то ти люб'язний чоловіче досить молодих літ. Бо в малишів все дно. Не треба навіть задумуватися над визначенням слова. Можна ж просто кидатися подібними епітетами на право і на ліво... Хотілося б побачити професійні якості от таких товаришів. Чи не є вони дно, повне дно? Бо якось самодостатня людина не назве дном іншу яка до билася в своїй справі не так вже й мало.
Показати
причем тут добился он чего то или нет? я говорю что как футболист он дно! Он не уровень нашему Динамо!
назови что он добился у своий справи как ты говориш?
Автор: Андрий
20 листопада 2015 15:58
ФОМЕНКО! (Або особливості українського менталітету)
Для того щоб не робити помилок в майбутньому ми повинні знати, пам’ятати свою історію. Майбутнє, для нас вболівальників і всього українського футболу – Євро-2016. Принаймні, в розрізі національних збірних в наступному році...