Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 338
МЕНЯ ЭТО УЖЕ НАЧИНАЕТ БЕСИТЬ. БЛОХИН ЛИБО "ВКЛЮЧАЕТ ДУРАКА", ЛИБО РЕАЛЬНО НЕ ПОНИМАЕТ, ЧТО ЗНАЧИТ "ОТВЕЧАТЬ ЗА РЕЗУЛЬТАТ". "ВЗЯТЬ ОТВЕТСТВЕННОСТЬ ЗА РЕЗУЛЬТАТ" - ЭТО ИЗВИНИТЬСЯ ПЕРЕД ФАНАМИ ПОСЛЕ СЕРИИ НЕУДАЧ И НАПИСАТЬ ЗАЯВЛЕНИЕ ОБ УХОДЕ. А БЛОХИН ТОЛЬКО ГОВОРИТ, ЧТО "БЕРЕТ ОТВЕТСТВЕННОСТЬ ЗА ОЧЕРЕДНУЮ НЕУДАЧУ НА СЕБЯ", А УВОЛЬНЯЮТ ПРИ ЭТОМ МИЛАЛИЧЕНКО, РОМЕНСКОГО И БАЛЯ. ЭТО НАЗЫВАЕТСЯ ЛИЦЕМЕРИЕМ, БРАВАДОЙ, ПУСТОЙ БОЛТОВНЕЙ (МЯГКО ГОВОРЯ). НУ УЖ НИКАК НЕ "ОТВЕТСТВЕННОСТЬЮ".
Показати
Нервуєте? Персен заспокоїть.
Ну и что "тогда", Рома? Динамо наказали бы: штраф, дисквалификация, но главное повод Пенисову говорить, что в Динамо "оказывают давление" на судей. И любое упоминание Дамира заканчивалось бы : "Это клевета и догадки. А вот у Вас был доказанный вопиющий случай..." И Блохин был бы перед Суркисом "борцом за правду и справедливость", что отставило бы за задний план бездарность тренера. И все! Ну не уволит Суркис Блохина за "борьбу с беспределом"!
Показати
Да ну Тебя, и помечтать не даешь :-)
Отборочные матчи - это официальное мероприятие ФИФА (а не особисто для тебе)- у него есть официальный регламент(а не особисто твій) - звучит официальный гимн Украины (а не те, що тобі заманеться), и выносится официальный флаг (а не той, який особисто тобі до вподоби ). Официальные символы определяет Конституция Украины 1996 года. Скажи мне статью Конституции, где написано, что "червоно-чорний прапор - символ України"?
Показати
безперечно ви тут на 99,9% праві, можливо навіть більше... але, крім офіційних символів є і неофіційні... розвиваючи вашу точку зору можна сказати, що на стадіон можна приходити тільки з прапором відповідних розмірів, затвердженим Конституцією України, співати тільки офіційний гімн України, бо тільки він затверджений Конституцією України і тільки ця пісня є піснею-офіційним символом України і т.д. Що стосується вашого питання, то дозволю собі відповісти на нього питанням. Чи не могли б ви вказати мені статтю в Конституції України, де було би в сказано, що червоно-чорний прапор не можна використувати будь-де, в тому числі і на стадіоні?
що стосується питання навіщо приносити з собою на стадіон символи України коли грає збірна. З давніх давен під час різних воєн солдати несли з собою в бій з прапорами, фамами, тотемами і т.д. якщо ці символи було видно здалека - моральний, бойовий дух воїнів піднімався, вони віддавалися боротьбі зі всіх сил і до остннього подиху. Знамена довіряли воїнам, які би могли їх захистити. і захищали знамена не тільки прапороносці. Думаю, що луди ідуть на стадіон з подібними символами щоб підняти бойовий дух і футболістів. Ви можете сказати, що більшість футболістів не знає і не хоче знати про ті символи, які ми тут обговорюємо. Може й так, а може й ні. Але тут можна додати, що прийшовши на стадіон глядач з низьким бойовим духом не зможе підняти бойовий і моральний дух своєї команди. Тому він збільшує цей дух як може, хто спиртним, хто символами. Ви знов можете сказати що не варто таких пускати на стадіон. як знову скажу що ви праві. Про спиртне безперечно, але не про червоно-чорний прапор, Бандеру і Шухевича. Тоді вже краще сидіти дома біля телевізора. Між іншим я дивлюся футбол біля телевізора. Але не хожу на стадіон з інших причин.
Вы прикидываетесь дураком или реально не понимаете, что в ваших словах нет логической связи? Как пение гимна связано с обсуждаемой проблемой? Хотите петь гимн - пойте, хотите все 90 минут - да пожалуйста. Претензий по поводу гимна ни у кого нет.
Показати
поясніть мені тоді чому нема претензій на рахунок гімну?
особисто для мене "Ще не вмерла", синьо-жовтий прапор, тризуб такі ж символи збірної України як і червоно-чорний прапор, Бандера, Шухевич, Тарас Шевченко, Андрій Шевченко, Лобановський... навіть Клички і Янукович
Нет. Мне еще и футбол интересно посмотреть. А Вам?
Показати
ну якщо не вболівати на стадіоні за збірну, тоді навіщо на нього йти, коли можна комфортно подивитися по телевізору. якщо ж вболівати на стадіону за збірну, тоді як же ж можна не співати гімн під час цього?
Это как разговор с глухим. Я Вам про футбол, вы мне про "терпіння терміном більше півстоліття", я Вас снова спрашиваю про футбол - Вы мне про "заборону гимну". Боритесь за любые ценности, какие считаете нужными, только не на футболе!!!!!!!!!!!! Хоть все 340 дней в году боритесь когда и где удобно. Но пару часов во время матча должен быть только футбол.
Показати
ви цих кілька годин підчас матчу гімн співали?
А футбол тут причем?
Показати
коли грає збірна ви гімн співаєте?
якщо пригадати історію нашого гімну "Ще не вмерла Україна" (надіюся ніхто не має нічого проти нашого гімну на стадіоні), то він також більший період свого існування був заборонений, але, слава Богу, хтось добився що його зараз вільно можна співати не тільки на стадіонах. До речі, чи багато може сказати, що він співав гімн своєї країни не тільки на стадіоні?
Все намного проще. И ничего сносить и переименовывать уж точно не стоит. А просто на футболе думать о футболе. А поклонятся своим героям, своим символам не на стадионе. Я уже как-то писал. И повторюсь, в календарном году 8736 часов. В среднем стадион принимает 15-20 матчей в год. Матч примерно 2 часа. Т.е. надо потерпеть не больше 40 часов в год. ОСТАЛЬНЫЕ 8696 ЧАСОВ, ВОСХВАЛЯЙТЕ СВОИХ ГЕРОЕВ, В ЛЮБОМ МЕСТЕ, В ЛЮБОЕ ВРЕМЯ.
Показати
тоді не варто і з синьо-жовтим прапором приходити на стадіон. Краще і з ним ходити десь в іншому місті?
тай приносять ці символи на стадіон не для того щоб їм поклонялись
і про терпіння терміном більше півстоліття не варто забувати
Если ты хотел юридически "поумчничать", по моему у тебя не получилось. т.к. гласит народная мудрость "быть умным и умничать - разные вещи". Если хотел пошутить - получилось еще хуже. Про подобное говорил американский комедийный сценарист: "Если ты пошутил, а вокруг не смеются, не спеши называть окружающих туповатыми, возможно, твоя шутка была плосковата. " Поэтому давай про мою эрудицию и чувство юмора будут судить мои окружающие, в не какой-то Afrikanda. P.S. 1. "дарма вважаєте, що Вас неможливо ідентифікувати" - С чего ты это взял? Укажи место где я об этом писал. P.P.S. "Намеки, образные высказывания, мысли, нереализованные намерения" - не являются безусловными фактами и не могут сами по себе быть объектами уголовного преследования. Это я тебе как практикующий юрист говорю. Поэтому советую тебе работать над своей эрудицией, а не оценивать чужую.
Показати
Насамперед, радив би Вам не принижувати самого себе хамською поведінкою. Я ж звертаюся до Вас на Ви і з великої літери. Ви ж мені тикаєте. На якій підставі? У таких випадках на таке хамство зазвичай відповідають так: я з вами свиней не пас, щоб мені тикати. Я вже не кажу про те, що Ви дозволяєте собі образливі висловлювання на адресу офіційних осіб, причому не прямо в очі, а сховавшись за ніком. Яке виховання Вам дали батьки, можна лише здогадуватися. Ну, а те, що Ви дозволяєте собі таку протиправну поведінку, будучи, за Вашими словами, практикуючим юристом, це взагалі ганьба. "Намеки, образные высказывания, мысли, нереализованные намерения" - не являются безусловными фактами и не могут сами по себе быть объектами уголовного преследования. Не можуть, якщо вони не прив'язані до конкретної особи. У Вас прізвища озвучені чітко. Це кваліфікується як дифамація, з усіма наслідками, що звідси випливають. У старовину за такі натяки люди, яким не були байдужими їх ображені честь і гідність, або викликали кривдника на дуель, або ж просто били морду лихослівцям, нині ж зазвичай пишуть позовну заяву до суду. Якщо Ви практикуючий юрист, то я, нехай Вам буде відомо, кандидат юридичних наук, доцент. Не маю бажання продовжувати з Вами дискусію, бо ми у різних "вагових" і кваліфікаційних категоріях. "Яйця курку не учать".
Зато если не докажут состав преступления, уже пост "Africanda-S" можна трактовать как Статью 383 Уголовного кодекса "Завідомо неправдиве повідомлення про вчинення злочину". И еще использованный ник вдобавок "пришить" как оскорбительное коверкание названия жителей африканского континента, т.е. это рассизм чистой воды или юридически " Умышленные действия, направленные на разжигание национальной, расовой либо религиозной вражды и ненависти, на унижение национальной чести и достоинства" А это ст. 161 УК. Итого по совокупности лет 6-7 . P.S. Был бы человек, а статья для него найдется.
Показати
З почуттям гумору і загальною ерудицією у "гласу народа" зовсім кепсько. Почнемо з расизму. Візьміть карту Мурманської обл. і знайдете там населений пункт Африканда. З якого боку тут "оскорбительное коверкание названия жителей африканского континента"? А натяк на хабарництво з боку Г.М. Суркіса і Й. Блаттера з Вашого боку - це не кримінал? А довести, що тут міститься склад злочину - це вже справа правоохоронних органів. І дарма вважаєте, що Вас неможливо ідентифікувати. Просто Ви не знаєте можливостей спецслужб, а вони, при бажанні, Вас з-під землі дістануть.
Автор: глас народа
21 жовтня 2013 11:35
"Сухой текст" лишает интервью полноты красок . Видеоверсия интервью Блохина.
Я не имел возможность вчера просмотреть сайт вечером и, открыв с утра новость с послематчевым интервью Блохина, обнаружил множество олежеверцев с недоумением критики в адрес...
Автор: глас народа
17 жовтня 2013 21:42
ГОЛОСОВАНИЕ ЗА ЛУЧШИХ БЛОГГЕРОВ ДИНАМОМАНИИ
Что же, круг претендентов очерчен. Я на правах инициатора позволил себе систематизировать и дополнить несколько позиций. Не вижу смысла затягивать, приглашаю приступить к голосованию ...
Автор: глас народа
17 жовтня 2013 13:23
От негатива к позитиву. Отметим лучших блоггеров?
  Я адекватно принимаю критику. И по большому счету согласен с теми, кто считает, что в моем предыдущем блоге худшим досталось неоправданно много внимания. Но уж больно «достали» некоторые особи своей писаниной...
Автор: глас народа
16 жовтня 2013 17:19
Рейтинг идиотских блоггеров. Вручение наград.
Ну вот и все. Титулы нашли своих обладателей. Я надеюсь, победители для себя сделают выводы (конечно это маловероятно). А еще хочется, чтобы форум стал чище и профессиональнее...
Автор: глас народа
15 жовтня 2013 12:53
Рейтинг идиотских блоггеров на Dinamomania.com
Доброго времени суток. Я уже не один год на dinamomania и не мог не заметить, что последнее время активизировались «странные личности», пытающиеся доносить свои «мысли» через блоги и комментарии...