Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 129
А тепер давайте дружно подумаємо, який нападник потрібен Динамо? як на мене - Нілмар все ж сумнівний кандидат: 1. Бразилець, який до того ж, висуває нашому клубу вимоги (читай між рядків - вимагає дати більше грошей), що свідчить що в Україну він буде їхати без спортивних амбіцій; 2. Травматичний (проблема з коліньми, що може стати хронічною завдяки нашим таки ескулапам); 3. Не надто висока результативність; 4. В перспективі, на мою думку Мехмеді на позиції другого форварда буде краще; Можливо в когось є інформація, за ким слідкує наша селекція з форвардів. або хто з гравців потенційно може перейти в ДК?(питання до скаутської служби сату:))
Показати
сорі - *саЙту
Нам нужен нападающий а-ля Кассано, который может эффективно и результативно сыграть на острие и нормально себя чувствовать на позиции второго оттянутого форварда, как он играл в сборной Италии. Первый вариант - под передачи Милевского, для этого нужен быстрый и техничный форвард (Браун не подходит по своим характеристикам). Второй вариант для Брауна, которому нужен напарник, который своими передвижениями сможет уводить защитников соперника, выводя его тем самым на ударные позиции и отдавать средние и короткие точные пасы, а не на ход (Миля не подходит по своим характеристикам)
Рубин вон Тойвонена торгует, вариант был бы классный, но наверно дороговат для нас.
Доречі, про можливого форварда ніхто нічого не чув, є кандидати "на олівці"?
Показати
Пока Раффа я так понимаю, один из самых приоритетных...
Лаборде, колумбієць. але він не форвард а атакуючий хав/ лівий вінгер. доволі цікавий персонаж, теж звернув увагу, непогана швидкість, дриблінг. доечним він буде при контратаках,погоджуюсь, але при наявності "глибокого" диспетчера
Показати
Если это Лаборде из ранее колумбийского Атлетико, то он слабее Эскобара. У них попозже появился кадр на правом фланге в 10 году повеселее...
питання єдине - чи вистачить в нас здоровя на ці два роки..... Знаєш, я б проміняв Кранчара, Велозо (якщо ми його все ж підпишим)можливого Селіна - на нового тренера.
Показати
+1000000 Тоже согласен на такой обмен) Согласен на все что угодно, лишь бы Семин перестал издеваться над любимой командой!!!!
шось тягнуть.... якщо вже були новини про погодження умов контракту безпосередньо з гравцем, та погодження умов трансферу з клубом (хоч і на різних ресурсах),то що перешкоджає повідомити про трансфер? якісь формальності? бо дивно чути,що гравець погодив з ДК умови особистого контракту, а на наступний день лише підтвердження від ДК що ми цікавимся Велозо....
Показати
Сегодняшний матч Испания-Португалия. Игрок в расположении сборной, и в утеху публики не будет нарочно оттуда уходить чтобы ознакомится с деталями контракта и поставить подпись. До вылета Португалии из турнира никакой официальщины не будет.
З приводу дискусійності, боронь Боже, щоб я навіть намагався її певним чином виключити. "В споре рождается истина" чи не так?) я себе жодним чином не відношу до аналітиків, спеціалістів в сфері футболу, яким, без сумніву, є Ви) я так, рядовий вболівальник))), а тому - мені можна пробачити мої "простяцькі" припущення)))) якщо по темі - цілком серйозно, які саме кадрові зміни Ви вважаєте доцільними в СБУ, які не зробив (вніс) Блохін?
Показати
Ви не до кінця мене зрозуміли, закливав вас не ставити на шальки терезів - тренерські досягнення з розумінням глибини футболу. Чому - ? Бо тренерська діяльність вимагає ще харизми, яка безперечно є в Блохіна, але якої не мають аналітики чи журналісти, навики практичних знань, які накопичують за свою проф. кар'єру футболісти працюючи з тренерами, але якої не мають аналітики і так далі ... Проте аналітика, тактика вимагає дещо іншого підходу якого здебільшого не вистарчає проф. футболістам тренерам ... і вже тим паче не приводив в приклад себе. ----------------------------------------------------- По темі коротко, не вірно підібрані виконавці, Блохін обмежив себе в варіативності ведення гри, якуб могли надати - Федецький, Морозюк, Едмар ... Помилково обрана тактика на другий тайм проти Франції, коли замість Вороніна який з великою кількісттю браку (це правда), але закривав центральну зону при ведені атак Франції, натомість Блохін взагалі з цента поля зняв гравця ... з Англією яка з першого по останній свій матч мала проблеми в центрі, Блохін не використав цю ваду англійців (залишивши на лавці Назаренка чи Вороніна) вже по грі не вніс необхідні корективи ...
Не можу з Вами не погодитись з приводу того, що даний ресурс є місцем, так би мовити, політу фантазії:). можливо й справді не варто брати Ваші коменти так близько до серця))) з приводу досягнень Блохіна як тренера, так - порівняно з Капелло, Арагонесом та Моурньо - вони не вражають) проте досягнення Блохіна є значними порівняно з досягненнями в тренерському ремеслі - Соломіра та Іскандера!!!)))) На мою скромну думку, результат - закономірний, і випливає він зі слабкого кадрового потенціалу збірної.
Показати
Iskander - я особисто для вас зроблю виключення, хоча не сумніваюсь ви самостійно прийшлиб до цього висновку з плином часу ... в світі є багато аналітиків, журналістів та просто вболівальників, які розуміють футбол значно глибше не що Блохіна, а і куди більш кваліфікованих тренерів, завдяки саме ЇМ в переважній більшості ми маємо можливість заглиблюватись в футбол в тактичні побудови команд, хоча жоден (або 99 % ) з них (аналітиків, журналістів) не має здобутків на тренерському поприщі, а це не заважає їм - критикувати, та вказувати на очевидні помилки тренерам, здобутки яких в 10 разів переважають здобутки Блохіна. Невже ви хочете відбрати в нас цей кусок дискусійності, та перекрити його - ? Більше того багато (майже всі) наукових робіт, по підготовці професійних спортсменів були написані науковцями, які ніколи працювали на тренерському поприщі, чи взагалі не займались спортом професійно ... ---------------------------------------- Стосовно кадрового потенціалу збірної України, я з вами не згоден, на мою думку саме прорахунки Блохіна тренера - не дозволили Україні вийти до 1/2 фіналу Евро.
А Вам не здається, що в своїх судженнях ви занадто категоричні? Напевне ви вважаєте, що ваша думка - єдиновірна, чи більш того - признач вас ФФУ замість Блохіна головним в СБУ, ви б принесли кращий результат? не сприймайте за образу, але говорити Вам, мені, чи тут присутнім про вірність чи не вірність обраної Блохіном тактики (гравців, схеми і т.д.) можливо лише в тому випадку, якщо ти безпосередньо перебуваєш в середині цієї "кухні". я ж думаю під ніком Соломір не мирон Богданович?:)
Показати
Категоричність моїх суджень про Блохіна побудована на "безперечних досягненнях" його як тренера, вище мною пропонувалось для побудови діскуссії привести протележні приклади, де коли і як Блохін проявив себе як тренер тактик який вміє керувати грою команди ... натомість я отримую повчання від вас, про що мені слід писати а про не слід, якими знаннями я володію чи не володію :) - я вас здивую але це і є (сайт) місце для висловлення своїх думок, коли вам не довподоби мої судження - дам вам пораду не прислухайтесь :)
а вам не здається, що Вуко може піти на вихід? придбання Богданова та (можливе) придбання Велозо дійсно робить перебір гравців в опорній зоні. + якщо взяти до уваги не регулярну гру Вуко в другій половині минулого сезону.
Показати
Вуко якраз буде виходити на заміну тоді, коли будемо переходити на захисну модель!саму улюблену модель Палича;)
это было бы логично и возможно даже правильно, как для Динамо, так и самого Вуко. Лучше отдать и пусть играет, чем держать такого футболиста на скамейке. Но правильно это не про Семина. Предпочтение будет отдаваться Вукоевичу лишь по тому, что за него были заплачены деньги при трансфере, а Гармаш свой, так может и на лавочке посидеть. Вспомнить того же Аруну, его Семин только потому и ставил, чтобы доказать правильность своей трансферной политики, а не из-за того, что Аруна достоен играть в основе Динамо. Но не большая ремарка, против Вуко я ничего не имею, хороший парень, футболист, для Динамо много сделал.
Я думаю повноцінний контракт був би кращим рішенням. гравець засвітивсяя б в єврокубках, а з огляду що йому лише 26 - через 2-3 роки можна продати навіть з наваром. п.с. мені від цієї новини лише одному стрьомнувато стало?:)
Показати
Мне тоже)
Ох-ох " гравець засвітивсяя б в єврокубках"..Еще вопрос как засветился бы.. с Семиным,тоже риск...
Автор: Iskander
12 серпня 2013 11:26
Почему Динамо не спасет даже отставка Блохина
Вина наставника в провале «Динамо» очевидна. Но его увольнение ничего не изменит. Клубу надо решить более глобальную проблему – как приспособиться к новому раскладу сил в украинском футболе и не выпасть из числа лидеров на долгие годы Худший сезон в украинской истории «Динамо» завершился непривычно тихо...
Теги: #Блохин
Автор: Iskander
30 травня 2013 09:48
Успех немецкой системы подготовки молодежи
Автор: EVGENY SHEVELEV   Робин Дутт занял блестящую должность. Он сидит в своем офисе во Франкфурте, сменив Маттиаса Заммера на посту спортивного директора Ассоциации Футбола Германии в прошлом августе, и отвечает за развитие молодых футболистов и тренеров в стране...
Автор: Iskander
31 жовтня 2012 08:21
Бунт фанатів.
http://sport.bigmir.net/football/ukraine/1557624-Bunt-fanatov--Srazhenie-za-spravedlivost-  
Теги: #ультрас
Автор: Iskander
26 вересня 2012 15:25
Блохин в мешке. После очередной смены наставника Динамо пропадает вера в здравый смысл
Была надежда, что Игорь Михайлович умеет считать, понимает весь комизм ситуации, да и просто устал наступать на одни и те же грабли. Помните это ужасное ощущение, когда поздним зимним вечером стоишь на остановке, мерзнешь как последняя собака, ждешь чертову маршрутку, и тут, вдалеке виднеется свет фар? Зрачки расширяются...
Автор: Iskander
24 вересня 2012 15:16
Официальное сообщение!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Официальное сообщение   Футбольный клуб «Динамо» (Киев) благодарит Юрия Павловича Семина и весь тренерский штаб команды за совместную работу и желает успехов в дальнейшей деятельн...
Автор: Iskander
21 вересня 2012 08:26
Що чекати в неділю?
Плавним переходом з від Ліги Чемпіонів через Лігу Європи, від позору в Парижі через добротну гру в Дніпропетровську та оптимістичний результат в Леверкузені, вболівальники Динамо наблизилися до чергового раунду кубку України- і знову Донецьк, і знову Шахтар (за останні три тижні - вдруге)...
Автор: Iskander
20 вересня 2012 08:08
Без главного. Чем полезно разгромное поражение Динамо
О дубовости игры «Динамо» при Семине начали говорить сразу после его возвращения в Киев, еще до первого матча. Все прекрасно понимали, что это специалист довольно ограниченных возможностей, если судить по его карьере и, скажем так, неперспективному возрасту...
Автор: Iskander
5 вересня 2012 08:11
Игра в одни ворота. Почему смена власти в украинском футболе не к добру
Свергнув Григория Суркиса, новая футбольная власть уверенно движется к ещё более тоталитарному режиму. Теперь и в игре миллионов «всё будет Донбасс» В минувшее воскресенье на «Донбасс-Арене» киевское «Динамо» не сказать отчаянно, но пыталось сопротивляться «Шахтёру»...
Автор: Iskander
3 серпня 2012 07:57
В свои ворота. Украинский футбол и политика – похожи как две капли воды
Если вы неплохо разбираетесь в раскладах чемпионата Украины по футболу, то легко поймете, по каким законам, на самом деле, живет наша страна и почему не удается ничего «покращить». И секрет не только...
Теги: #УПЛ #ФФУ
Автор: Iskander
27 червня 2012 16:15
Сборная детского сада. Скандал с Евгением Селезневым показал главную проблему украинского футбола
Стаття спортивного оглядача журналу Фокус, з приводу істерик Селезньова.  Когда форвард донецкого «Шахтера» Евгений Селезнев, не сыгравший на Евро-2012 ни минуты, наехал на главного тренера сборной Украины, лично я нисколько не удивился...