Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 1141
Максим, 26+8 за Ю-21 ы Ю-19 відповідно. Завтра у нього ще буде нагода зіграти і поліпшити свій результат.
Показати
Africanda-S, дуже дякую.
Думаю, що у товарняках перед Євро Шевченко випускатиме Пятова на 5-10 хв. на заміну. Тобто зробить все, щоб той дотягнув до 100 матчів. А ось Гусєву, з яким стільки років грав у Динамо, не дав цього зробити.
Показати
Africanda-S, Та не так вже й багато вони грали з Гусєвим. Шева 55 матчів провів у Динамо після повернення.
TheDude, Пятову доведеться шукати нову команду. І явно з меншою зарплатою.
Показати
Пяткин скорее всего на пенсию после Евро
Bydylayj, краще відкинути будку не за Можай, а за Минай, так було б справедливіше.
Показати
Africanda-S, обратно согласен!!! Точно подметили!
Сьогодні Буяльський передав "гарячий привіт" Шевченку. І нехай тепер Шевченко спробує відчепити Буяльського від чемпіонату Європи, скажімо, на користь Судакова чи неграючого Коваленка.
Показати
Africanda-S, Ему возможно операция потребуется, поэтому может пропустить Евро
Відсутність Сидорчука прогнозувалася. Але відсутність його дублера Андрієвського, а також Циганкова, якому потрібно боротися за звання кращого бомбардира - здивували. Дали їм перепочинок? Але не так вже й багато вони награли весною. Ну і звично (на жаль!) немає Дуелунна, хоча в четвер він провів командне тренування. Немає і Волошиних, Ваната. Натяки Вербича на своє повернення також не справджуються. Можливо хоч Клейтона нарешті випустять на 5-10 хв.
Показати
Africanda-S, скажите, неужели до сих пор непонятно, что Мирча очень хорошо знает, когда и кого выпускать, кому нужно поберечься и отдохнуть, а кому на поле делать нечего? Вроде бы результатами и осмысленной игрой он это подтвердил, и каждый раз читаешь советы, как было бы лучше ))) Это весело
Виктор Кроних, не знав цього. Летіти з теплого Уругваю у зимовий Київ з двомісячною дитиною - не кожна дружина погодиться. Тому цій сім'ї - респект!
Показати
Africanda-S, могу ошибаться, но, вроде, почти сразу после зимних сборов она прибыла. Об этом, как нынче модно, они сообщали через сториз в инсте. И сейчас довольно регулярно фотки из Киева постят. И в Дубай, вот, всей семьей полетели.
Hector, Відповідь не приймається. Бо вона не по суті питання, яке поставив Шевчук.
Показати
Africanda-S, Он спросил кто готов ответить, я взял на себя такую смелость.))) А если серьезно, мне их метания и мучения как бальзам на душу, за всю их подлость, судейский беспредел, ручную федерацию, провокации на поле и в прессе, а так же за пренебрежительное отношение к Динамо. Что посеяли, то пускай и пожинают.
Винуватець № 1 - Палкінд.
Показати
Africanda-S, і Срун
Можливо тепер легше буде запрошувати гравців в Динамо, адже участь у груповому турнірі Ліги чемпіонів вже гарантована.
Показати
Africanda-S, да, но это касается лишь следующего евросезона.
No results found.