Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 1139
Зразу видно, що Міля щирий патріот Києва (див. його торбу). Це приємно.
Показати
Africanda-S, але з граматикою російської у нього проблеми :)
Дід Панас, який сенс!? Щоб ці Арсенали і Роми також також вилетіли з єврокубків? Ніхто з цією трійцею зв'язуватися не буде, нема дурних!
Показати
Africanda-S, так они и так не попали в ЛЧ, как их исключат) А Арсенал даже в ЛЕ не попал, у них тоже свободный календарь. Это не Суперлига, а просто спаринги, почему бы и нет?
mrWwW, читайте перший абзац новини. Безумовно, можна залишити команду на ТШ, але, вважаю, тільки за умови надзвичайних обставин. А які такі обставини були у Шевченка? Я ще розумію, напередодні якогось міні-турніру, товариського матчу, але ж не перед чемпіонатом Європи, коли важлива кожна година у підготовці і дрібниць не буває. А тут ГТ полетів розвіятися на 48 годин, а можливо і більше. Інший ГТ, Р. Ротань розважається з Коноплянкою і Селезньовим замість готувати молодіжку до матчу з Тереччиною. А все тому, що у них куми в УАФ керують.
Показати
Africanda-S, та в нас і преЗЕдент працює без відпочинку, як раб на галерах. Не те що попередник...
Ну от яка потреба була у Шевченка кидати тренувальний табір збірної і мчатися у Португалію на фінал ЛЧ? З Абрамовичем цілуватися? Хіба це не вияв непрофесіоналізму? Для прикладу: Луческу взагалі не вилазив з бази Динамо, там жив цілодобово.
Показати
Africanda-S, не защищаю Шеву, но... есть только два вопроса:
1. Какое отношение имеет это к новости?
2. В сборной маленькие дети (и нет больше взрослых) их нельзя оставить и на пол дня?
Палкінд навіть не приховує свого роздратування. І така тональність коментаря щодо Пятова багато говорить про нездорову морально-психологічну атмосферу в Шахтарі. Чи не пора вже самому Палкінду писати заяву на звільнення?
Показати
Africanda-S, згоден. Палкін якось зовсім без поваги до Андрія.
Чекаємо чергового провалу вічно рум'яного Русика?
Показати
Africanda-S, я вже навіть не пригадаю настільки слабкої молодіжки,якщо Русіка залишать,то і наступний цикл буде про...но((
Ну, тепер хто кого: чи італієць бразильців, чи бразильці - італійця.
Показати
Africanda-S, - румун і українці, - і італійця ,і бразильців!
У зв'язку з цією новиною пригадався відеосюжет місячної давності: Шахтар приїхав на НСК "Олімпійськи" на матч чемпіонату України на автобусі ЛАЗ, яких зараз в Києві взагалі не зустрінеш, бо вони давно (років 25-30) зняті з виробництва. Дуже дивно було бачити автобус часів 1970--80-х років. Це як розуміти: у Ахметова немає грошей і він возить команду на списаному в металолом мотлосі?
Показати
Africanda-S, то исторический автобус из музея для поднятия духа)
На жаль, крім Протасова в УАФ ще Дем'яненко (!), Беланов (!), Блохін (!!!).
Показати
Africanda-S, жаль не в тому, що вони там, а в тому, що не видною, щоб вони щось робили путнє для розвитку футболу. Я не про преференції для Динамо
А хто ще з динамівців в оренді? Щось нікого пригадати не можу, крім тих, що зараз у Чорноморці (Криворучко та ін., але їм взагалі нічого не світить, ще як мінімум сезон нехай набувають досвіду).
Показати
Africanda-S, если уж совсем молодых "академиков" откинуть, то можно Соля, Аусси и Яроша вспомнить. Ну и четверку из Черноморца - Бодня, Мащенко, Сухоручко и Ващишин.
No results found.